1 ile 24 arasý toplam 24 sonuç

Konu: Türkiye 3. Ligi ve Bal (Üst Liglere ve Türkiye Kupasýna dokunmadan)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

2. ligde play-off maçlarý oynanmýyor sadece karambole bir takým üst lige çýkýyor indirecek olanlar onu göz önünde bulundursun.

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    2. ligde play-off maçlarý oynanmýyor sadece karambole bir takým üst lige çýkýyor indirecek olanlar onu göz önünde bulundursun.
    SI tarafýnda olan bir bug bu. Ama bizim oyunda da liglerin oynanmamasýna sebep olabiliyor sanýrým eðer oynanabilir takým 2. ligde play-off'a kalýrsa SI'ye bildirdim. Çözüm bekliyorum.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam bugün bir arkadaþýn uyarýsý ile aklýma 3.lige yükselme statüsü takýldý. Ben BAL da grubumu lider bitirmeme raðmen 3.ligden gelen bir takýmla eþleþtim ve doðal olarak elendim. Fakat kurallarý-statüyü incelediðimde bu þekilde bir eþleþme olmadýðýný gördüm.

MADDE 12 ãÆâ€™» BALãÆâ€™»DA YÜKSELME ve DÜÞME SÝSTEMÝ
    2014–2015 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den Spor Toto 3.Lig’e toplam 11 takým yükselir.
    11 grupta oynanacak grup müsabakalarý çift devreli lig ve puan usulüne göre oynanacak olup, müsabakalar sonunda gruplarýnda birinci olan takýmlar doðrudan Spor Toto 3.Lig’e çýkmaya hak kazanýrlar
    11 takýmdan 9 takýmýn ligle çýkmasýný saðlamayý düþünüyorum Advanced Rules'u çözebilirsem yükselme grubu gibi biþi. Yoksa Normal tek devreli lig. Ama 3. Ligle BAL Arasýndaki uçurumu düþünürsek þimdilik aslýnda bu play-off mantýklý... Belki iki maça çýkartabilirsem daha adaletli olabilir

Mesaj Yetkileri