Originally Posted by
La BruJiTa
öncelikle bu oyunu ne kadardır oynuyorsun,hangi seriden itibaren bu oyunla berabersin bilmiyorum,oyunu ne kadar iyi oynadığını da umursamıyorum,burada yazdıklarım benim şikayetlerim,rahatsız olduklarımdır bu şekilde ''senin hatan,şu şekilde yap,bu şekilde yap'' tarzı şeyler için benim bu oyunu nasıl oynadığımı veyahut ne tür şeylerden zevk aldığımı bilmen lazım. Senin dediğin; '' taktiklerini ayarla,duran toplarını ayarla,defansı geri çek,adam markajı ver,her gol mü öyle oluyor'' tarzı yorumların için söylüyorum ki bunların hiçbirini yapmadığımı nereden biliyorsun.''Kadroyu kur,takımı çıkar devri bitti'' lafı nedir yahu. O senin dediğin olay PES ya da FİFA da olur burada olmaz. Burada hangi adam ''10-11 hıza sahip adamı Poacher ya da Tackling özelliği 9-10 olan adamı stoper, marking 5 olan adama adam markajı verir ki. Ben küçük takımlarla oynayan.her zaman en az 4-5 farklı taktik kullanan ve taktiğe göre oyuncu dizilimi-transferi yapan bir oyuncuyum.Ve şundanda eminim ki bu oyunu oynamayı gayet iyi bilirim.Konuşmaya başlamadan önce karşındaki insanın ne hakkında ve hangi gerekçelerle konuştuğunu anlaman lazım.Anlayamıyorsan da o senin eksikliğindir...