Quote Originally Posted by Dargan View Post
Takımlar manager aramaz ve CV göndermek ile olmaz bu işler. TFF'nin açtığı kurslara katılmak gerekir ve çok uzun zaman ile uğraş isteyen bir iştir. Teknik sorumlu diye geçer ayrıca.

Yaşı 39 görünce ona göre hitap edeyim dedim zira yaşını yanlış yazmışsın 9 sanırım. Çocuk olduğun kesin. Sağlıcakla kalın.

İşte beni anlayan biri.
Hocam sen haklısın sorun bende. Başlığı "Oyun Hakkındaki Kötü Eleştirileriniz" olarak açmalıydım. Oyun ile ilgili olarak, bu ülkede oyunu oynayanların %80'i bizim yazdığımız sorunları yaşıyor. Gerek ekşi sözlük gerekse bir çok forum sitelerinde bunu görüyoruz. Alıntı yaptığın arkadaş bile bazı sorunlar olduğunu söylemiş zaten. Ama sen sorun sizde diyerek ego tatminine girdiğin zaman seninle anlaşmamız mümkün değil. Millet olarak yüksek paralar ödeyip aldığımız saçma sapan hizmetleri yere göğe sığdıramamayı çok seviyoruz, bu davranışımızı aşmamız gerekiyor.Ben bu oyuna ön sipariş ile değerinin 3 katı para veriyorsam ve bu oyunu 01-02 den beri oynuyorsam verdiğim paranın geri dönüşünü almak isterim. Ayrıca saygı ve hitap şekli yaşa hürmeten olmaz arkadaşım.