kornerden gol yemekten imanım gevredi..
yeter yahu.. bu kadar olmamalı..
Karambol golü çok oluyor bende de. Şut çekiyorlar kaleciden dönen topu diğer oyuncu tamamlıyor. Goller çok benziyor birbirine.
FM Gazetesi
Bu fikstür olayı ne zaman düzelir acaba, 2 günde 2 maç ne ya
![]()
Yeni güncelleme gelene kadar oynamama kararı aldım. Daha da ön siparişle almam zaten oyunu.
Oyuncuya nasıl tutoring vereceğiz?
Güncelleme geldi.
Hotfix update 15.1.4 released | Football Manager
Test ettim onayladım, save süresi bariz kısalmış. 4 dakikadan 1 dakikaya indi.
Fakat hala önceki serilerden uzun. Aynı bilgisayarda FM 14 35 saniyede kayıt alıyor.
Ayrıca Yunaninstan ligi fikstürünü düzeltmişler, keşke bizim ligin fikstürüne de bi el atsalardı. 4 günde 3 maç hiç olmuyor.
Haberi Facebookta gördüm arkadaşlar,oyun kayıt süresi,oyundaki çökmeler gibi performans düzeltici güncellemelere ek olarak maç motorunda da epey düzeltmeler yapılmış.Eve gidince ilk iş kayıt süresini test edeceğim
Haberin linki : Hotfix update 15.1.4 released | Football Manager
Haberin içeriği
A new hotfix update for FM15 is now available to download on Steam.
To download the update, simply save your current game, quit FM, then quit and restart Steam. Then launch the game as normal and this should start your update automatically.
The update includes fixes for the following issues:
PERFORMANCE
- Optimised save game speeds
- Fixed game launch issues linked to local user permissions
- Fixed rare crash on continue
MATCH ENGINE
- Improved defensive reactions to crosses and corners
- Tweaked wide defending of wingers
- Improved goalkeeper reaction times after an initial save
- Various other goalkeeper improvements
- Fixed further instances of own goals being awarded incorrectly
- Fixed further instances of players not being given offside when collecting rebounds
- Fixed rare instances of U18 teams starting match with only a goalkeeper, resulting in high scorelines
- Fixed problem where AI teams would sub many of their players off the pitch without replacements, resulting in high scorelines
DATA & COMPETITIONS
- Fixed Greek Superleague scheduling
- Martin Ødegaard added to new games
- Added licensed kits for MLS expansion teams
USER INTERFACE
- Added player Role & Duty to pitch on tactics screen
15.1.1 ile çok güzel kariyerim vardı..
15.1.3 ile başka güzel bir kariyer açtım ve çok zevk almaya başlamıştım..
15.1.4 geldi oyunu kapatmıyorum ki şu zevkli kariyer sonlanmasın..
Kendi kalesine goller, korner, orta, kaleciden dönen toplarda düzeltilmiş.
Bunları düzeltirken başka şeyleri bozmamışlarsa oyun son zamanların en derli toplu oyunu olma yolunda.
Valla bende save süresi 15-20 saniye civarı oldu. Bilgisayara göre değişiyor olabilir. Öte yandan oyun motorundaki değişiklikleri beğendim ayrıca oyuncu rollerinin oyuncunun hemen altında yazması hoş bir detay olmuş. Oyun bu haliyle gerçekten bana göre güzel.
1.4ü deneyen var mı
arkadaşlar steamdan bi türlü güncelleyemedim normal güncelleyebilcegimiz bi link varmi ?
Kornerden gol yeme olayı ve sakatlık olayı düzeldiyse sıkıntı yok benim için.
Sakatlıkla alakalı bir düzeltme yok malesef
Gayet iyi bir güncelleme. Fikstür için bakalım ne zaman güncelleme gelecek.
Ayrıca sakatlık için bir güncellemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Bence bir sorun yok sakatlıklar ile ilgili.
Oyun kaydetme daha hızlı. Şu an kariyer açık ama pek bir şey farketmedim maç motoru ile alakalı. Biraz daha ilerleyince net görüşlerimi söyleyebilirim.
Ayrıca sakatlıkla ilgili facebook sayfasında şöyle bir yorum var.
Hi Adam. There is no injury bug in the game. They're actually lower than in real life. We recommend adjusting your training intensity, tactics & checking player match fitness if you're getting a lot of injuries.
[MENTION=277529]Axion50[/MENTION] Steam'den otomatik güncellemeleri aç. Daha sonra oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrulama işlemini yaparsan oyun son versiyona yani 15.1.4'e güncellenir. Bende ilk başta güncelleme gözükmemişti. Böyle yaparak halloldu.
şu fikstürüde düzeltsinler ya 3 günde 1 maç mı yapılır arkadaş adamlar ölücek
4-5 maç yaptım ve hala üst direğe çok top çarpıyor. Tehlikeli bir yerde kullanılan frikik %90 üst direkte patlıyor.
Ayrıca sakatlık ile ilgili ben pek sorun yaşamıyorum. Maçlardan sonra dinlenme veriyorum takıma ve düşük ayarda antreman yaptırıyorum. Rostasyon da çok önemli.
Martin Odegaard da eklendi sanırım. Profil atar mısınız
Kornerden ve kaleciden dönen toplarda ki pozisyonlarda sıkıntı yok artık. Oyun oynanıyor sonunda.
Maç motorunu düzeltmişler mi? Yeni kariyer açacağım ne zamandır bekliyorum sonra yine pişman olmayayım ne dersiniz?
malatyAdana!
maç motoru sonunda oynanabilir bi hale gelmiş gibi duruyor.. bikaç maç yaptım sadece..
yalnız hala direk sorunu devam ediyor..
ayrıca fazla sayıda saçma gol olabiliyor.. kalecinin uzaklaştırdığı top savunmaya çarpıp rakibin önünde kalıyor, geri pas kısa düşüyor vs vs.. bunlar futbolda var.. yalnız oyunda sayısı biraz fazla gibi..
Rakip takımlar çok sakat veriyor bizim maçlarda.
Bir de oyun kayıt hızı harika oldu. En sevindiğim bu.
Şuan oynadığım kariyer 1.3 versiyonunda. güncelleme yaptım 1.4 oldu peki etkilerini yeni kariyerde görebilir miyim ki? yoksa yeni kariyer mi açmalıyım?