Lazio maçını bekliyorum hocam.
Lazio maçını bekliyorum hocam.
Bende ama ağzımla değil
Bi cacık olmaz o taraftardanSampdoria yı yendik ama çok saçma maç oldu..
Bek fena, şans vermeye başladım ara ara tabi daha çok yol var önünde. Lazio maçı olmadı ama fantastik bi sonuç var.
Geldi istediğimiz gibi olmadı tam ..
Remen çöküş içindeyiz ya Kana Biyikin eksikliğini hissediyoruz yada oyun bizi geriye çekmeye başladı. Kalemize gelen her top gol olmaya başladı. Kaybetmeyi haketmesek te ezeli rakibimize karsı kazanamadığımız için taraftarımızı üzdük. Acil cözüm bulmak lazım.
Nasıl bir maç oldugunu hiç anlamadım. Maça baskılı başlayan skoru ele geçiren Sampdoria, kırmızıyı yiyip 10 kişi kalan biz, bu şartlarda sahadan galibiyetle ayrıldık. Çok ilginç seyler oluyor ligin 2. yarısında...
Taraftarımız çıldırmış durumda, kupada elenmemizin intikamını feci aldık. Sezonun en sansasyonel sonucunu aldık. DEplasmanda olsak ta Taraftarımız galibiyet sevincini tribünde biraz abarttı ama olsun. Küçük sahil şehrimiz bu gece çok büyük. Uyku yok sabaha kadar...
Rahat giden maçı zora soktuk nedense, Guidetti ii açıldı aman nazar değmesin. Üzerimizdeki kara bulutlar dağılıyormu acaba...
Ezeli rakibimizin düşme potasında olmasıda gözümden kaçmadı. Ahhh bizden de 1 puan almayalardı tam super olacaktı...
Yorum tahmin ve önerilerini bekliyorum.