Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 216 sonuç

Konu: Forza Livorno Calcio - Kızıllar Volume 2 / Serie A

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

lazio maçını merakla bekliyorum
    o maçı alıp tekrar yükselişe geçeriz umarım
    yalnız o bek ne öyle ya

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Lazio maçını bekliyorum hocam.

3. Default

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Lazio teklifine çok güldüm
    Bende ama ağzımla değil
    Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    lazio taraftarları bu teklifi görse stadı yıkardı sag bek güzelmiş sağ açığa çok güzel evrilir o sampdoriayı yen yenemiyom hiç hereveen sampdoria stoke 3ne karsı fm kariyerlerinde galibiyetim yok
    Bi cacık olmaz o taraftardan Sampdoria yı yendik ama çok saçma maç oldu..
    Quote Originally Posted by devilshand View Post
    lazio maçını merakla bekliyorum
    o maçı alıp tekrar yükselişe geçeriz umarım
    yalnız o bek ne öyle ya
    Bek fena, şans vermeye başladım ara ara tabi daha çok yol var önünde. Lazio maçı olmadı ama fantastik bi sonuç var.
    Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Lazio maçını bekliyorum hocam.
    Geldi istediğimiz gibi olmadı tam ..

Remen çöküş içindeyiz ya Kana Biyikin eksikliğini hissediyoruz yada oyun bizi geriye çekmeye başladı. Kalemize gelen her top gol olmaya başladı. Kaybetmeyi haketmesek te ezeli rakibimize karsı kazanamadığımız için taraftarımızı üzdük. Acil cözüm bulmak lazım.

Nasıl bir maç oldugunu hiç anlamadım. Maça baskılı başlayan skoru ele geçiren Sampdoria, kırmızıyı yiyip 10 kişi kalan biz, bu şartlarda sahadan galibiyetle ayrıldık. Çok ilginç seyler oluyor ligin 2. yarısında...

Taraftarımız çıldırmış durumda, kupada elenmemizin intikamını feci aldık. Sezonun en sansasyonel sonucunu aldık. DEplasmanda olsak ta Taraftarımız galibiyet sevincini tribünde biraz abarttı ama olsun. Küçük sahil şehrimiz bu gece çok büyük. Uyku yok sabaha kadar...

Rahat giden maçı zora soktuk nedense, Guidetti ii açıldı aman nazar değmesin. Üzerimizdeki kara bulutlar dağılıyormu acaba...

Ezeli rakibimizin düşme potasında olmasıda gözümden kaçmadı. Ahhh bizden de 1 puan almayalardı tam super olacaktı...

Yorum tahmin ve önerilerini bekliyorum.

maç motorunun engellemelerine rağmen yoluna devam ediyorsun abi. Run Forrest ruuuunn 5te5 diyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İnter'e pis çakmışız gelecek fikstür rahat oldu bu iş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

lazio sıkıntı olmuş ama
    inter maçı fena ki ne fena
    takılaacağımız bir fikstür olacağını düşünmüyorum ama yine de maç motorunun işi belli olmaz
    bundan sonra ki kalan 4 maça kalır işimiz onda da tek galibiyet bizi şampiyon yağar hadi hayırlısı

Quote Originally Posted by kalitvintsev View Post
    Şampiyonluk diyorum hocam ben
    Tekrarlayayım mı

napoli harici rahat galibiyet diyorum

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

maçların fena değil sampiyon olcan maç motorunun hatası olmazsa

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Şampiyonluk yakın.. Bek güzel de bi Ümit Özat değil

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

İlk seneden şampiyonluk müthiş olacak

12. Default

Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    maç motorunun engellemelerine rağmen yoluna devam ediyorsun abi. Run Forrest ruuuunn 5te5 diyorum.
    Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    İnter'e pis çakmışız gelecek fikstür rahat oldu bu iş
    Inter maçı evfanevi oldu hakkaten, iş daha bitmedi bakalım ne olacak..
    lazio sıkıntı olmuş ama
    inter maçı fena ki ne fena
    takılaacağımız bir fikstür olacağını düşünmüyorum ama yine de maç motorunun işi belli olmaz
    bundan sonra ki kalan 4 maça kalır işimiz onda da tek galibiyet bizi şampiyon yağar hadi hayırlısı
    Yok yahu tek galibiyet yetmez kesinlikle..
    Quote Originally Posted by kalitvintsev View Post
    Tekrarlayayım mı

Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    napoli harici rahat galibiyet diyorum
    1 tane daha takıldıgımız var
    maçların fena değil sampiyon olcan maç motorunun hatası olmazsa
    Bakalım öndeyiz ama rüzgar terse dönecek gibi bir his var içimde.
    Quote Originally Posted by MasALP View Post
    Şampiyonluk yakın.. Bek güzel de bi Ümit Özat değil
    Her takıma bi Umit Özat şart
    İlk seneden şampiyonluk müthiş olacak
    olabilirsek hakkaten büyük iş

Çok baskılı oynayamasak ta net bir galibiyet aldık, düşme potasındaki rakibimiz can haliyle bizi baya zorladı.

Maçın başında yine golü gördük kalemizde yine sıkıntılı bir maç olacak derken oyuncularımız maçı farka taşıdı. Guidetti çok iyi bir form yakaladı gol krallığı simdiden garanti gibi hatta ligde gol rekoru dakırabilir.

Sahada ruh gibiydik Verona bizden iyi oynadı hakettiklri bir galibiyet aldılar

Verona maçı sonrası attığım fırca işe yaradı sanırım, sahanın tek hakimiydik, Mariga harika bir gol attı, ön liberoda oynarken attığı 2. gol uzaktan fena yapıştırıyor.

Maçın tamamını neredeyse 10 kişi oynadık, yinede iyi oynayan taraftık, Guidettinin sakatlanıp çıkmasıyla yerine aldığım Enes karsi karsıya kaçırdığı 3 toptan birini gol yapsa 10 kişiyle Napoli yi devirmemiz içten bile değildi.

Takımımızın süphesiz en formda ismi Guidetti son düzlüğü girerken böyle özel bir oyuncuyu kaybetmemiz oldukça üzücü. Umarım Enes boşluğunu doldurabilir, işin kötüsü Enes te giderse takımımızda alternatifi bulunmuyor.

Başkanla da iyi geciniyorduk aslında umarım bu değişiklik sıkıntı yaratmaz.Başlangıç bütçemiz belli oldu, gözüme kestirdiğim isimlerde var aslında ama devir işlemleri sebebiyle henüz transfer iznimiz yok.

Fark giderek kapanıyor, son maçımızda Juve ile. İşi oraya bırakmadan koparmamız lazım ama oynayacağımız tüm maçlar çok zor. Roma ilk yarıdaki maçın rövanşını almak için haddinden fazla istekli.

Destek tahmin ve yorumlarınızı bekliyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Vermeyiz şampiyonluğu bizim

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

fikstür zorlu benım bildigim serbest oyuncu varsa alcagın ona izin veriyorlar

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Guidetti tam zamanında gitmiş.Enes inşallah kara çıkartmaz yüzümüzü.Roma Milan Juve 3 baba maç.Hayırlısı bakalım.

16. Default

Vermeyiz şampiyonluğu bizim
    İlk 2 maçta bitirdik işi...
    fikstür zorlu benım bildigim serbest oyuncu varsa alcagın ona izin veriyorlar
    Yok hocam sen deyince denedim izin vermiyor..
    Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    Guidetti tam zamanında gitmiş.Enes inşallah kara çıkartmaz yüzümüzü.Roma Milan Juve 3 baba maç.Hayırlısı bakalım.
    Sorma yoklugunda baya zorlandık.

Romanın hırsı sadece lafta kaldı. Sn dönemde uzaktan sutlarla baya gol bulmaya başladık. Bu haftada Fourlin harika bir gol attı.

İlk yarısı oldukça sıkıntılı geçen bir maçtı, skor avantajını ele geçirince daha iyi oynamaya bşladım, 90+ da da fişi çektik.

Juvenin takılmasıyla şampiyonluğumuzu iln etmiş bulunuyoruz. Kent yıkılıyor....

Şampiyonluk garantilenince geçlere sans verdim ( Boyata-İbrahim-odegard vs...), sonuç basket maçı gibi oldu. 2 Golü ortasahadan yedim kalecimiz Meneze 2 kere asist yaptı kale vurusunda menezde ikramları geri cevirmedi, bir golü kısa kalan boyata geri pası sonucunda yedik. Çok nadirdi kaleci değiştirdiğim ama bu maç dayanamadım aldım kaleciyi oyundan, okadar kızdırdıki beni sene sonu satabilirim Yapacak birşey yok böyle böyle pişecek gençler...

Deplasmanda oynadığımız maçta skoru koruyamadık. Sezonun en iyilerinden Rekik in verdiği kısa pası kalecimiz içerialdı, suyunu ısıtıyor haberi yok. İşi son maça bırakmamamız çok iyi olmuş...

İlk sezon için hiç ummadığım bir yerde bitirdik sezonu, önümüzdeki sezon işler daha zor olacak beklentiler yükseldi ister istemez. Guidettinin son 5 hafta sakatlık sebebiyle oynayamamasına rağmen
    gol kralı olması beni ayrıca sevindirdi.

Simdi transfer zamanı..

* Biyik in yanına bir stoper almamız şart. Rekik-Boyata-Rugani nin kiralık oldugunu düşünürsek buraya da takviye yapmamız şart.

Sağ ve sol bek rotasyonumuz gayet yerinde ekstrem bir durum olmazsa buraya oyuncu almayacağız.

* DMC ve MC bölgeleri takımda memnun olmadığım kısımlar. Anderson ve Fourlin profil olarak iyi olsalarda çok sık sakatlanıyorlar. İyi teklif gelirse yolcular. Kimmich zaten kiralık, Rabiot yavaş yavaş takıma alışıyor ama hala as adam olarak düşünülemez, Mariga dan memnunum tam rotasyon oyuncusu. Sözün kısası buraya oyuncu almamız şart.

* Hücum hattımız şekillenmiş durumda (ml-amc-amr). Halilovic-Savitsky-Traore kiralık olarak oynadılar, Moses son 3 ay sakatlanınca sözleşmesini fes edip klubüne geri yolladık, traore konusunda ısrarcı olup bonservisini almaya çalışacağız. Kadromuzda olan Odengaard ve Paradese sezon ortasında anlaştığımız Piatti-Kelvin ve Çakma Hazard eklenecek, Traore ninde bonservisini alırsak burada sıkıntı gözükmüyor.

* Frovet hattımızı yine Guidetti ve Enese emanet edeceğiz, ŞL yi düşünerek belki 3. bir isimde katabilirim kadroya.

Kodro durumumuz bu şekilde, yukarıda belirttiğim şekilde
    oyuncu önerilerinizi bekliyorum...

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

sampiyonluk güzel olmus klasik ama vallejo süper gider defansa romada romangli gibi bir oyuncu vardı ona bak birde birsey sorcam bende norvec ligi acık ama odegard gozukmuor 15.2 fılan mı geldi o oyuncu buyuk data da oynuorum

18. Default

sampiyonluk güzel olmus klasik ama vallejo süper gider defansa romada romangli gibi bir oyuncu vardı ona bak birde birsey sorcam bende norvec ligi acık ama odegard gozukmuor 15.2 fılan mı geldi o oyuncu buyuk data da oynuorum
    tenk yu, vallejo yu bilmiyodum bakiyim roma lı listemde zaten, kariyeri 15.2 den bir onceki guncellemede actim ben sanki, yazım hatası olabilir oyundan kopyaladım söyle bir arat bakalım; 99. Martin Ødegaard.

Birde benim veri tabanı özel amerika kıtası falan var ama adm norveçli bilemedim ki

Strømsgodset su takımda oynamıs benden once oradan bak istersen

Şampiyonluk hayırlı olsun. Harikulade bir sezon geçirdik masallardaki gibi.

8-5 halı saha maçı gibi olmuş kırılması zor bir rekor.

Transfer önerisi: Forvete bir zenci iyi gider abi sen bilirsin işini

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence guidetti'den daha iyi birini almalıyız

21. Default

Quote Originally Posted by makre View Post
    Şampiyonluk hayırlı olsun. Harikulade bir sezon geçirdik masallardaki gibi.

8-5 halı saha maçı gibi olmuş kırılması zor bir rekor.

Transfer önerisi: Forvete bir zenci iyi gider abi sen bilirsin işini

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    valla aklımı okudun belese ongenda var ama kararsızım ne diyon;

Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    Bence guidetti'den daha iyi birini almalıyız
    Guidettiyi ne yalan söyliyeyim para kazanmak için transfer ettim ama inanılmaz oynadı, fiyatı su an 9,25 bu sene şl de parlatırsak dahada artar gibime geliyor, ama iyi teklif gelirse 20 civarı veririm

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

bu arada yanlıs ligi açmışım ondan dolayı gokmuyordur buyuk ihtimal bende bence carlos fierro iyi gider komple forvette tutulmuyor bildigin tutulmuyor tabir değil durduran olmadı 3. sezonda avrupa maçlarında bende öneririm

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hayırlı olsun abim
    klasikleştin artık çıkar çıkmaz yapma bunları
    guidetti bir bağımlılıkltır
    transferler i merakla bekliyorum şuan oyuncu düşünebilecek durumda değilim ama aklıma geldikçe yazarım

24. Default

bu arada yanlıs ligi açmışım ondan dolayı gokmuyordur buyuk ihtimal bende bence carlos fierro iyi gider komple forvette tutulmuyor bildigin tutulmuyor tabir değil durduran olmadı 3. sezonda avrupa maçlarında bende öneririm
    Guidettinin ayrılması durumunda düşünebiilirim fierroyu
    hayırlı olsun abim
    klasikleştin artık çıkar çıkmaz yapma bunları
    guidetti bir bağımlılıkltır
    transferler i merakla bekliyorum şuan oyuncu düşünebilecek durumda değilim ama aklıma geldikçe yazarım
    İlki geldi

İlk transferimizi yapmıs bulunuyoruz, düşünmediğim bir bölgeden oldu ama bu fiyata kaçmazdı;

25. Default

Birkaç transfer daha bitirdik onlarıda paylaşayım;

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Taider ve Benassi iyi isimler. Tecrübeyle sabit, Taider oyunun iki yönünü de çok iyi oynar. Benassi ise tam bir pasör. Ortasaha oldukça sağlam duruyor. Ayrıca şampiyonluk için tebrik ederim. Odegaard'ın performansı nasıl ? Profilini de paylaşırsan sevinirm

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Taider Takımın beyni olur hocam... Sassuolo yine küme düşmüş Başarılar...

şampiyonluk için tebrik ederim agam, zaten en kötü avrupa bekliyordum. gelen isimlerde italyanların olması sevindirici

29. Default

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Taider ve Benassi iyi isimler. Tecrübeyle sabit, Taider oyunun iki yönünü de çok iyi oynar. Benassi ise tam bir pasör. Ortasaha oldukça sağlam duruyor. Ayrıca şampiyonluk için tebrik ederim. Odegaard'ın performansı nasıl ? Profilini de paylaşırsan sevinirm
    Odegard henüz pek bir varlık gösteremedi bu sene yavas yavas katkı bekliyorum ondan. Profili koyuyorum alta
    Quote Originally Posted by Bigboss3461 View Post
    Taider Takımın beyni olur hocam... Sassuolo yine küme düşmüş Başarılar...
    Sassulo sene basında tum ii oyuncularını kaybetti belliydi aslında, tenk yu...
    Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    şampiyonluk için tebrik ederim agam, zaten en kötü avrupa bekliyordum. gelen isimlerde italyanların olması sevindirici
    Eyw ismailim

Takımımızdan ayrılanlar oldu onlarıda ekliyim;

Bir oyuncu daha katık kadromuza;

tomkins'i severim. Arsenal'le oynarken denemiştim. iş yapan adamdır. Aynı zamanda İtalyanlara taş çıkartırcasına karizmadır

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri