Caner bayılmış restorandayken hastaneye kaldırılmış...
Caner bayılmış restorandayken hastaneye kaldırılmış...
Diego elbet bu takımın beyni olacak biraz sabırlı olmak lazım, ben bu konuda rahatım. Hazırlık kampında sakatlanıp kampı kaçırdı, sonra insafsızca yedek bırakıldı. Tam toparladı derken bir daha sakatlandı, sağlığına kavuştuğunda bir Alex kadar olmasa bile çok iyi etkisi olacaktır. Gol atmasa, asist yapmasa bile takımı oynatması yeter.
Caner'e de geçmiş olsun, ciddi bir şeyi yokmuş galiba.
Alex'e İstanbul'da jübile - Amk Spor Gazetesi
Hadi inşallah
Böyle birşey olursa stat full çeker
Oyuncu yaptığı açıklamada Bakşanımız öyle birşey yapıyor dememiş hatta korumuş başkanı
Diego o anda geri dönüp o forma senin kimseye verme diyor.
Roberto Carlos istifa etmiş, bizim takımın başına geçse adım gibi eminim çok güzel futbol oynatır bir de artist futbolcular ağzını açamaz artık. Brezilya ekolü iyiydi, biraz daha görmek güzel olur.
aslında Alex ile bir ekip oluşsa çok guzel olur. Baya iyi oyuncular gelir takıma ancak bu dediğim olay aziz yıldırım ile olmaz
Ruhun şad olsun Lefter.
Senegal Gana'yı 2-1 yenmiş, galibiyet golünü 90+4 te Sow atmış. Keşke yenilseydiler grupta zordu umutluydum, gelişi gecikti.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Senegal elenmiş ve Sow geri geliyor. Güzel tarafı da maçlarda yedekti ve dinç olması lazım. Sadece 1 maç kaçırması iyi oldu ama umarım yine sol kanada alınmaz.
Sow'un artık sol kanada geçmesinin Alper'in de formayı bırakmasının mümkünatı yok. Son maçlardaki gibi Sow forvette oynayacaktır. Zaten Emenike'den de Webo'dan da o mevkide iyi olduğu bariz belli. Webo aslında daha iyi ancak yaşı çok ilerlediği için beyin istiyor vücut reddediyorTransfer dönemini bitmeden 1 kanat oyuncusu alınması taraftarıyım. Alper ve Kuyt'ın kanatlarda sergilediği performansı sergileyecek 2. bir adam yok. Ayrıca şu genç Ramazan da kanatlar için hiç fena değil.
...
Ramazan vucut calisirsa ilk 4 takim topcusu olabilir, fizigini gelistirmezse ptt topcusu olur.
Ben Uygar Mert i daha cok begendim
Asıl sorun Alper veya Sow değil, orta sahada hem Emre hem de Meireles'in olmaması normal şartlarda Alper'in o pozisyonu bırakması mümkün değil. Kanada bence Jimmy alınabilirdi, çok maliyetli de olmazdı.
Dün İsmail Kartal saçma sapan bir kadroyla çıktı maça, asıl pozisyonu ofansif orta saha olan Uygar merkezde, kanat olan Ramazan ofansif orta saha pozisyonunda ve Serdar sağ bekte. Ramazan maça çok kötü başladı ama kanada geçince kalitesini gösterdi, süratli ve çabuk bir oyuncu ama kuvvetli değil. Yine de milyonlar verip kulübede oturtmaktansa bu oyuncular çok rahat kadroya girerler. Muhammed Akarslan, Savaş Polat ve Caner Koca da kadroya girebilecek oyuncular bence.
Ayrıca Kadlec, Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz resmen bitmişler takımdan gönderilmesi gereken ilk 3 oyuncu.
Caner 1 mac , Volkan 4 mac ceza almis. Caner'in cezasi kupa maci dolayisiyla bitti zaten. Volkanin olmayacak olmasina sevindim acikcasi
Mehmet topal niyeti bozmus abi o ney oyle ya hahah
https://vine.co/v/OPuwe9hgWzp
Volkan son zamanlarda fena degildi aslında.1-2 ay önce olsa sevinebilirdim de iyi oynuyorken bu cezayı alması kötü oldu.Ama olsun Mert'e güvenimiz tam.
Son zamanlarda Karabuk macinin son dklari disinda Volkan a top gelmiyor ki. Ondan siritmiyor bence![]()
Bu adamlar sürekli ceza alıyorlar ama kimse birşey demiyor. Yönetim de aynı kafada olunca böyle itici bir grup oluşuyor. Hepsinin gideceği günü dört gözle bekliyorum. Volkan isterse Neuer kalitesinde olsun cezaya sevindim, galiba maçlardan 1 tanesini kupaya sayarlar 3 tane de lig maçı kaçırır(tabi başka kupa maçı olmazsa)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Alves ve Egemen takıma dönünce savunma anlamında zaaflar azalmıştı. Bu da Volkan için avantajdı. Keşke sezon sonuna kadar ceza alsaymış, takım artist dolu.
...
Umarım mert bu fırsatta şansızlık yaşamaz çünkü kaliteli bi kaleci ama şansızlık yaşarsa geleceği konusunda pek de ümitli değilim
caner ve volkanın ettikleri kaç oldu ama malesef yönetim ona buna laf yetiştirmekten ceza vermeye vakit bulamıyor
hakkını ararsın ama laf kalabalığından artık şahsen ben tiksiniyorum
fernerbahcenin yeni sezon formasi diyorlar..
FENERBAHCE : NOUVEAU MAILLOT DOMICILE 2015/2016 - www.maillotfoot2010.com
Forma normal duruyor gerçekten buysa kötü değil aslında, bu senenin çubuklusu bence mükemmel onunla ömür boyu devam edilebilir. Ben zaten 1. formanın hiçbir şartta değişmemesini savunuyorum ama Türkiye'deki pazarlama stratejileri farklı.
Alex veda etti![]()
![]()
Maçın özetini izleyen oldu mu, harika goller atılmış Alex ve Tuncay'da 2 şer gol atmışlar. Tuncay'ın topukla attığı gol çok güzeldi, Alex'in de uzaktan attığı ilk gol harikaydı. Şu adamı koy Fener'de oynamazsa şerefsizim.![]()
100.yıl formasını andırıyor.
arka tarafı düz değil de çubuklu olması daha cezbedici bence. bu sezonki formadan daha hoş duruyor.
''Artem Radchenko'' bu elemanın profili kimde var? Almışız bu Ukraynalıyı
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
[MENTION=297426]Barak[/MENTION] Senin Oyunda Çıkıyor mu? Profili Nasıl? İlerleyen Senelerdeki Profili Kimde Varsa Karşılaştırabiliriz.
Bu Profile Göre Değerlendirirsek Tek Özelliği Hızı, Çabukluğu ve Topla Dribbling'i Dışında Göze Batan Bir Özelliği Yok.
Türkiye'de Genç Oyuncu Yetiştiremeyeceğimize Göre Çok Anlamsız Bir Transfer Ama Bu Şartlara Göre![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"