Tomkins'in profilini koyar misin hocam merak ettim de
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dinamoya acıdım. Ne günah işledilerde bu grubu çektiler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Benim Bildiğim Kaan Süpriz Olmazsa Dinamoya Puan Kaybeder Ama Gider Madrid'i Yener
Hadi Hacı Aralık Ayına Gelmedin mi Daha![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hocam Şakiriyi kaça aldın? İyi transfer olmuş özellikle Bayern'den kaliteli bir ismin alınması sevindirici![]()
Şampiyonlar Ligi Başladı.
1.Maç
Bu Maç @Baga Tarkan'a GELSİN![]()
![]()
Muhteşem Başlangıç....
[MENTION=295057]LongestNameEver[/MENTION]
İşte James Tomkins.
![]()
4.Hafta
Güzel başlamıştık lige ancak augsburg yenilgisi Kötü Oldu.
5.Hafta
Zorlu Bir Maç Geçirdik Önceki maçta vasat oynayan aubamenyang bu maçta takıma 3 puanı getirdi.
6.Hafta
Dev derbide gülen biz olduk. Ancak Sokratis'in Kırmızısına Çok Üzüldüm.
Transferimiz.
Sezon Başında Personel Kadromuzu Yeniledik.
![]()
Reus'un Sözleşmesini Hemen Uzattık.
![]()
2.Maç
Muhteşem Maç Oynadık Ama Son Dakika'daki Realin Kazandığı Serbest Vuruştan Saçma Bir Gol Yedik Ve Berabere Kaldık.
![]()
Galip gelsen çok güzel olacaktı
7. Hafta
Ligin Kaliteli Takımlarından Wolfsburg u Adeta Sahadan Sildik Ve Milli Takım Arasına 2. Sırada Girdik.
Last edited by urwrdskkn : 14.Ocak.2015 at 23:41
Hocam shaqiri'den memnun musun? Bende kararsiz kaldim shaqiri mi cuadrado mu ? Birde çok para vermissin shaqiri'ye bende 30-35 arasi kabul ediyorlardi. Tomkins fena degil ama daha genç birini alabilirdin rotasyon için
Sent from my iPhone using Tapatalk
8. Hafta
Bundlesliga'nın Yeni Ekibi Olan Hertha Berlin'i de Sahadan Silerek 4-0 lık Süper Bir Galbiyetle Şampiyonlar Ligindeki Zorlu Juventus Maçı Öncesi Moralleri Tavan'a Yükselttik.
Şampiyonlar Ligi 3. Hafta
Artık Almanya'nın Ve Avrupa'nın Korkulan Takımı Olma Yolunda Ciddi Adımlar Atıyoruz. Son 3 Resmi Maçta Kaleye Adeta Etten Duvar Ördük hücum performansımız en üst seviye de giren de çıkan da birbirini aratmıyor.
9. Hafta
Zor Bir Maç Oynadık Orta Saha'da Üstünlüğü Hannover'e Kaptırdık Ancak Direk Hücumla Öldürücü Darbeyi Vuran Oyuncularımız Ve Savunmamızın Muhteşem Çabası İle 2-0 lık net bir galibiyet aldık ve bayern münih ile frankfurt'un Berabere Kalması İle En Yakın Rakibimiz Olan Bayern Münih e ve Frankfurt'a 3 Puan Fark Yaptık.
9.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu...
Almanya Kupası 2. Tur Maçı
Bu Maç Bir Anlamda Ligdeki Yenilginin Rövanşı Niteliğindeydi Yedek Ağırlıklı Çıktık Acaba Sakata Gelirmiyiz Dedim Yine Yüzümü Kara Çıkartmadılar Ve Jovic İn Attığı golle Turu Geçtik. Ama En Bombası Şu Ki Aşağıdaki Resmi Göreceksiniz Zaten.
Almanya Süper Kupasındaki Hesabı Kapatma Zamanı Hazır Bayern Biraz Sallantılı Giderken.
Tebrkler güzel gidiyorsun.
Bu kadar erken bir kapışma beklemezdim.
Last edited by pusathan01 : 15.Ocak.2015 at 12:23
Şeytan Bacağını Kırmışsın Gibi Bir Şey Böyle Devam Edersen Rekorunu Geliştireceksin![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
4 Günlük Ara Verdim Kusura Bakmayın. Devre Arasına Geldik. Onunla İlgili Paylaşımlarım Olacak Ardından 3 Kişi Ekleyip Çıkaracağım bir transfer sezonuna başlayacağız hayırlısı ile bunun anlamı transferde ince eleyip sık dokuyacağız.
Devre Arasını Bu Şekilde Geçtik. Ligde 3.cüyüz. Şampiyonlar Liginde Gruptan Çıktık.
Devre Arası Puan Durumu....
![]()