O zaman başarılar Rodi bakalım kuzeyin soğuğundan sonra malezyanın sıcağı vuracakmı seni![]()
O zaman başarılar Rodi bakalım kuzeyin soğuğundan sonra malezyanın sıcağı vuracakmı seni![]()
Ve kariyerimize başlıyoruz. Klübe gelir gelmez teknik heyete baktım ama bakmaz olaydımNerdeyse kör bir baş gözlemci , çıkıkçıdan dönme bir baş fizyoterapist ve kaleci antrenörü niyetine de şehrin karpuzcusu vardı. Hemen bunların sözleşmelerini fesh ederek yerlerine nispeten daha iyi adamlar getirdik. Asistan Menajer ve Kondisyon antrenörüne daha iyilerini bulamadığım için dokunmadım. Profilelrini vermiyorum çünkü verecek kadar iyi değil.
Teknik heyeti hallettikten sonra kadromuza baktım ve açıkçası beklediğimden biraz daha iyi bir kadroyla karşılaştım. Ancak takım 3. ligden yeni yükselmiş ve oyuncuların bir kısmı lige uygun değil. Kısacası bazı oyuncularla yollarımızı hızla ayırmamız gerek. Diğer bir sorun ise oyuncular belli mevkilere yığılmış ve bazı mevkiler boş. Bu yüzden yığılan yerlerden gereksiz oyunculardan kurtulup eksik bölgelere takviye yapmamız lazım. Sarı yıldızlara aldanmayın dediğim gibi teknik heyetim pek iyi değil.
Tahmin edildiği gibi transfer bütçemiz yok ama 12B lik takım beni şaşırtarak 272B maaş bütçesi verdi. Ancak eksik bölgeleri düşününce şaşkınlığım yerini hafif tedirginliğe bıraktı. Çok oyuncu almamız lazım![]()