1 ile 30 arası toplam 563 sonuç

Konu: Malezya'nın Dibinden Zirvesine Doğru l Kuantan l 4. Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bende öyle düşünüyorum. Oyuncuların isimlerini ayırt etmek bile büyük sıkıntı
    Tercümanın olabilirim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Anladım haklısın. Hadi bakalım nasıl sonuçlar alacaksın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Hazırlık kampından sonra umutluyum hocam taktikten. Oyuncular taktiğe tam aşina olmamasına rağmen istediğim gibi oynamaya başladılar. İnşallah bunu tüm sezona yayabiliriz.

Quote Originally Posted by imparator16 View Post
    Tercümanın olabilirim
    Valla her türlü yardıma hazırım. Ama dikkat edin takımda Saddam Hüseyin bile var

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bereketli bir transfer sezonu geçirdik. Takımda düşünmediğim oyuncularla yollarımızı ayırma kararı aldık. Birçoğu Futbol Direktörünün de yardımıyla kendiliğinden ayrıldı. Bazılarını ben yolladım. Ama arada birkaç tane inatçı keçi çıkınca onları da 20 Yaş Altı takıma yolladık.

Transfer sezonu boyunca gözlemcilerimiz hiç boş durmadı. Gerçi gözlem özellikle 7-8 olunca pek güvenemedim ama biraz raporlar biraz da içgüdüler yardımıyla gerekli bölgelere transferlerimizi yaptık. Takımımız ilk duruma göre nispeten daha genç durumda ve yaş ortalamamız 25. En iyi özelliğimiz ise pek dikkat etmememe rağmen ortalama boy ancak uğraşmama rağmen en kötü özelliğimiz hız.

Sol bekte sorunlarımız var, hazırlık kampında en çok o bölgeden geldi rakip takımlar.

Şöyle bir kadromuz var ama yıldızlara aldanmayın. Dediğim gibi teknik heyet pek iyi değil.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri