Demek ligde inişli çıkışlı performansın nedeni al imiş. Tebrik ederim finale yürümüşsün.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Demek ligde inişli çıkışlı performansın nedeni al imiş. Tebrik ederim finale yürümüşsün.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim. Fikstür inanılmaz yoğundu. Farklı farklı oyunculara şans vermek zorunda kaldım kondüsyonları yukarıda tutmak için. Türkiye Kupası maçlarına hep rotasyon yaparak çıktım. Gençleri oynattım. Avrupa Ligi öncesi lig maçlarında da rotasyon yaptım sık sık fakat ligde asıl düşüş Kelvin sakatlandıktan sonra başladı ve son 2 ay sadece 2 maçta kendisini kullanabildim. Biri PSV, diğeri de Liverpool maçı. Taktik anlamında hala sıkıntılar yaşıyorum ligde. Avrupa'da 4-4-2 oynattım kontra anlayışlı bir taktik ve bizden büyük takımları böylece rahatça yendik. Fakat ligde aynı taktik işlemiyor, pozisyonsuz bitiyor maçlar. Taktik olarak ortasını ararken çok puan kaybettik ligde. Yönetim bizden daha fazlasını bekleyecektir önümüzdeki sezon. Takımdaki tüm oyuncular izleniyor. Yeni sözleşmeler havada uçuşabilir. Galatasaray iş teklif etti reddettim ayrıca. Sociedad rövanş maçında oyuncuların inanılmaz istekli futbolunu unutamıyorum. Rüya gibi bir sezondu resmen.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.