1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Tırnaklarımızla kazıya kazıya! UEFA Kupası Kocaelispor'da, sırada ŞL var! (8. Sezon)

Hybrid View

Sociaded'ın Kaderi Neuchatel Xamax'a Benzemiş. O Maçın Kaydını İzlemek İsterdim Gerçekten.

Bakalım Bundan Sonraki Beklentileri Yerine Getirebilecek misin? Üzerinde Büyük Bir Yük Var Asıl İş Şimdi Başlıyor.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Sociaded'ın Kaderi Neuchatel Xamax'a Benzemiş. O Maçın Kaydını İzlemek İsterdim Gerçekten.

Bakalım Bundan Sonraki Beklentileri Yerine Getirebilecek misin? Üzerinde Büyük Bir Yük Var Asıl İş Şimdi Başlıyor.
    Yüklenebiliyor mu maçlar ? Eğer yüklenebiliyorsa yükleyeyim.. İlk dakikalarda inanılmaz bir baskı kurduk ve resmen önceki maçın intikamını aldık. En keyif aldığım maçlardan biriydi.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Takım yoğun fikstüre dayanamamış ve lig ile kupadan biraz feragat etmişsin. Ama AL yi almak bile başlı başına her şeyin üstünde gelir Şimdi önümüzdeki sezon Ligde Şampiyon olma zamanı.

Bu arada mali durum uçmuştur herhalde Kulübü ihya ettin.
    Kupa'da sürekli rotasyon yaptım zaten. Lig ile Avrupa Ligi fikstürü Mart'tan sonra ağırlaşmaya başlayınca tercihimi Avrupa'dan yana kullandım çünkü nispeten şanslı kuralar çektik hep. Kulübün mali durumunu elimden geldiğince yüksek tutmaya çalışıyorum. Yüksek maaş olan oyunculardan kaçınıyorum ve gereksiz para alan oyuncuları satıyorum. Fakat başarı sonrası çok fazla talibi oldu oyuncuların. Kadroyu korumak için biraz sözleşmelerde yenilemelere gitmek zorunda kaldım. Yine de bir çok kulübe göre düşük bir maaş bütçesi ile devam ediyoruz yola. Kulüp büyüdükçe gelirler kadar giderlerde artıyor tabii, verilen maaşlar, tesislerin gelişmesi vs. başarıyı sürekli kılmamız şart yoksa giderleri karşılayamayız... Bu gece yeni sezondan ilk gelişmelere başlarım büyük ihtimalle..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri