ve Diaz mavi çizgili...
Söz verdik bir kere ve döndük beni ben yapan topraklara. İskandinavya'yı özlemişim.
İlk sezon ortamı koklarız zaten avrupada yokuz ilk sene için şartsız şurtsuz avrupa vizesi peşinde koşacağız. İsveç liginde şampiyon şampiyonlar ligine giderken 2 ve 3.ler avrupa ligine katılıyor toplam 3 takımın avrupaya gitmesi biraz tuhaf geldi aslında zira daha önce hiç bir iskandinav ülkesinde böyle bişi görmemiştim epey fazla gidiyordu neyse bahane üretmeyeceğiz. Şampiyonluk için bahsetmek çok erken ama avrupa için iddialı bir kadro peşinde olacağız.
Öncelikle ilk birkaç yıl iskelet kadro kurma peşinde olacağım. İskandinav ülkesiyiz ve orta sıra bir takımız mali durum pek iyi değil. Bonservisle oyuncu almamız mümkün değil. Alt yapı ve kendi mevcut kadrodaki gençleri eğitip geliştirme çabasında olacağız. Bunun içinde güzel personeller bulmamız gerekecek. ve serbest oyunculara yöneleceğiz taktiğimiz gereği en iyilerini bulup kadromuza katarak onları gençlerle harmanlayıp fabrikamızı inşaa edeceğiz. Fabrikanın bacası tütmeye başladıktan sonra gerisi gelir zaten. Eksik gedik yavaş yavaş hallolur.
Dün gece 3-4 saat transfer çalışması yaptım. Mevcut kadrodaki oyuncular altyapıdaki oyuncular. Finans durumu ile beraber nasıl gelir elde ederiz kimler takımda kalsın kimler gitsin hangi mevkiilere ihtiyacım var ve bu mevkiiler için uygun oyuncular falan ciddi bir çalışmam oldu.
Artık bundan sonrasını zaman gösterecek aklımdakilerin daha doğrusu kağıt üzerinde dün çalıştıklarımın %75 %80 yapabilmeyi umuyorum
kuralları okudum ve kabul ediyorum