Takım Kadromuz ;
Kısa Bilgi ;
26 Aralık 1923 tarihinde İzmir'de kurulan, özellikle futbol dalında etkinlik gösteren spor kulübüdür. Renkleri kırmızı-laciverttir. Sportif anlamda kulüp en büyük başarısını 1966-67 sezonunda kurulan Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk şampiyonu olarak göstermiştir. Şimdi futbolda, PTT 1. Lig'te mücadele etmektedir.
İlginç Kuruluş Tarihçemiz ;
Altay Spor Kulübü'nden ayrılan Dönertaş grubu tarafından 1923 yılında kurulmuştur.
Altınordu'nun kurulmasına vesile olan olay Altay'ın centilmenlik anlayışı ve bundaki ısrarını sürdürmesi olarak gösterilmektedir. Olayın aslı 1923 yılındaki bir Ankara seyahatinde Genel Kaptan Edip Bey ile futbol takımının kaptanı Hamit arasındaki sürtüşmeye dayanmaktadır.
Altay'ın kurucuları, futbolcular ile hep beraber bir hatıra fotoğrafı çektirmek istemektedirler. Altay'da bir gelenek olarak kravat takmak, kıyafetin düzgün olası istenmektedir. Kulüp çevrelerince kravat takmayan ve kıyafeti düzgün olmayan yönetici ve sporculara iyi gözle bakılmamaktadır. Fotoğrafın çekileceği gün takım kaptanı Hamit ve birkaç arkadaşının kravatsız olmaları neticesinde bu kişiler ile yönetim arasında bir gerginlik baş gösterir. Gece yemek yenir ve Altay'ın kurucuları Altay'ı temsilen Genel Kaptandan kulübü temsilen Ankara'da bir konuşma yapmasını isterler. Hamit ve arkadaşları bu duruma gücenir ve İzmir'e dönünce Altay'dan ayrılarak 1923 senesinde Altınordu Spor Kulübü'nü kurarlar.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merhabalar arkadaşlar bildiğiniz gibi bir önceki kariyerimde Fenerbahçe ile 3 Sezona yakın bir kariyer yaptım ve yeni yabancı kuralının çıkmasıyla birlikte başka kariyer yapıcağımı söylemiştim. 20 Ocak 2015 tarihinde oynanan Altınordu - Fenerbahçe maçından sonra AltınOrdu ile kariyer yapmak istedim. Bunun sebebi ise İzmir şehri futbola aç bir şehir AltınOrdu takımı ise alt yapısı muazzam bir takım. Bunlar beni AltınOrduyla bir kariyer yapmamın başlıca sebepleri . Alt liglerden oynadığım ilk kariyer olucak umarım başarı gelir.
Şimdi Sizlere Başlıca Kilit Oyuncularımızı Paylaşayım ;
Yeni Transferimiz ;