Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Döviz Düştü ALTIN Yükseldi !! || ALTINORDU SÜPER LİG'DE || Serzenish || II.Sezon

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Default Döviz Düştü ALTIN Yükseldi !! || ALTINORDU SÜPER LİG'DE || Serzenish || II.Sezon

Takım Kadromuz ;

Kısa Bilgi ;

26 Aralık 1923 tarihinde İzmir'de kurulan, özellikle futbol dalında etkinlik gösteren spor kulübüdür. Renkleri kırmızı-laciverttir. Sportif anlamda kulüp en büyük başarısını 1966-67 sezonunda kurulan Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk şampiyonu olarak göstermiştir. Şimdi futbolda, PTT 1. Lig'te mücadele etmektedir.

İlginç Kuruluş Tarihçemiz ;

Altay Spor Kulübü'nden ayrılan Dönertaş grubu tarafından 1923 yılında kurulmuştur.

Altınordu'nun kurulmasına vesile olan olay Altay'ın centilmenlik anlayışı ve bundaki ısrarını sürdürmesi olarak gösterilmektedir. Olayın aslı 1923 yılındaki bir Ankara seyahatinde Genel Kaptan Edip Bey ile futbol takımının kaptanı Hamit arasındaki sürtüşmeye dayanmaktadır.

Altay'ın kurucuları, futbolcular ile hep beraber bir hatıra fotoğrafı çektirmek istemektedirler. Altay'da bir gelenek olarak kravat takmak, kıyafetin düzgün olası istenmektedir. Kulüp çevrelerince kravat takmayan ve kıyafeti düzgün olmayan yönetici ve sporculara iyi gözle bakılmamaktadır. Fotoğrafın çekileceği gün takım kaptanı Hamit ve birkaç arkadaşının kravatsız olmaları neticesinde bu kişiler ile yönetim arasında bir gerginlik baş gösterir. Gece yemek yenir ve Altay'ın kurucuları Altay'ı temsilen Genel Kaptandan kulübü temsilen Ankara'da bir konuşma yapmasını isterler. Hamit ve arkadaşları bu duruma gücenir ve İzmir'e dönünce Altay'dan ayrılarak 1923 senesinde Altınordu Spor Kulübü'nü kurarlar.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merhabalar arkadaşlar bildiğiniz gibi bir önceki kariyerimde Fenerbahçe ile 3 Sezona yakın bir kariyer yaptım ve yeni yabancı kuralının çıkmasıyla birlikte başka kariyer yapıcağımı söylemiştim. 20 Ocak 2015 tarihinde oynanan Altınordu - Fenerbahçe maçından sonra AltınOrdu ile kariyer yapmak istedim. Bunun sebebi ise İzmir şehri futbola aç bir şehir AltınOrdu takımı ise alt yapısı muazzam bir takım. Bunlar beni AltınOrduyla bir kariyer yapmamın başlıca sebepleri . Alt liglerden oynadığım ilk kariyer olucak umarım başarı gelir.

Şimdi Sizlere Başlıca Kilit Oyuncularımızı Paylaşayım ;

Yeni Transferimiz ;

Bize de Başarılar Dilemek Düşer, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Yabancı transferi yapmayım Altınordu'nun ideallerini gerçekleştirseydin keşke neyse başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

iyi eğlenceler

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Yabancı transferi yapmayım Altınordu'nun ideallerini gerçekleştirseydin keşke neyse başarılar
    Bazı şeyler yapılarak başarı gelir. Forvete böyle bir takviye yapmak şarttı. Eğer Süper Ligi hedefliyorsak olması gerekiyordu. Teşekkürler yorumun için

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bize de Başarılar Dilemek Düşer, İyi Eğlenceler.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by cklnc View Post
    iyi eğlenceler
    Teşekkürler.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Galatasaray kulübü ile kardeş kulüp olma için anlaşmaya vardır. Galatasaray'da forma giyen Koray Günter'i sezon sonuna kadar kadromuza kattık. Diğer transferlerimizde herhangi bir ücret ödemedik.

HAZIRLIK MAÇLARI

Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Gümbür Gümbür geliyoruz .!!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

` 1.HAFTA `

Lige güzel giriş yaptık 3-0 önde bitirdiğimiz ilk yarı sonucunda 2 gol yedik. Galibiyet geldi ama 2 gol yememiz konusunda çalışıcağız.

` 2.HAFTA `

Baştan sona berabere giden maçta sonuçta berabere .

` 3.HAFTA `

Çok pozisyon bulmamıza rağmen 1-0 bitti. Güzel oynuyoruz.

` 4.HAFTA `

Yediğimiz gollerin tamamı duran toplardan. Skor'un olduğu gibi çok kötü oynamadık . Duran toplar üzerine çalışmalarımız umarım meyvesini verecek

` 5.HAFTA `

Güzel oyunumuzun karşılığını farklı galibiyet ile aldık. Güzel ilerliyoruz.

` 6.HAFTA `

Karşıyaka deplasmanından galibiyet ile döndük.

` 7.HAFTA `

Bol şut sonucunda galibiyet. Adanaspor karşısında güzel oynadık.

` 8.HAFTA `

Güçlü ekibe karşı güzel oyunla mağlup ettik. 2-0 deplasmanda güzel sonuç.

` 9.HAFTA `

Antalyaspor'a karşı güzel sonuç aldık.

Yabancı almasan daha zevkli olabilirmiş ama kendi tercihin sonuçta.Ben de Bilbao kariyerimi bitirdikten sonra Altınordu ile full yerli kariyer açmayı düşünüyorum.
    Başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TelmoZarra View Post
    Yabancı almasan daha zevkli olabilirmiş ama kendi tercihin sonuçta.Ben de Bilbao kariyerimi bitirdikten sonra Altınordu ile full yerli kariyer açmayı düşünüyorum.
    Başarılar
    Teşekkürler . Yabancı neden bu kadar tepki aldı tam araştırmadım Altınordu ile ilgili birşey mi ?

Nesil
    2014

Altınordu son yıllarda Türkiye'deki en iyi alt yapı projesini hayata sürdü. Başkanları STSL'ye çıksak dahi yabancı oyuncu almayacağız diye açıklama yaptı. Bilbao gibi takımlarla alt yapı anlaşması falan yaptılar. Yani kendi oyuncularını çıkartmakta kararlılar o yüzden herkez takık çünkü ülkede taraflı tarafsız herkezin sempatisini alan bir takım oldu. ve Altınordu'da kimse yabancı görmek istemiyor

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Altınordu son yıllarda Türkiye'deki en iyi alt yapı projesini hayata sürdü. Başkanları STSL'ye çıksak dahi yabancı oyuncu almayacağız diye açıklama yaptı. Bilbao gibi takımlarla alt yapı anlaşması falan yaptılar. Yani kendi oyuncularını çıkartmakta kararlılar o yüzden herkez takık çünkü ülkede taraflı tarafsız herkezin sempatisini alan bir takım oldu. ve Altınordu'da kimse yabancı görmek istemiyor
    Anladım alt yapı anlamında yatırımlarını duydum. Ama böyle bir söylemi olduğunu bilmiyordum. Sene sonunda güzel regenler gelirse yabancılarla yolumuzu ayırabiliriz

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Başarılar Hocam.
    Tek ADS yenme yeter
    ADANA DEMİRSPOR

Kariyere güzel bir başlangıç yapmışsın gerek anlatımın ve maçlardaki takımın performansı göz doldurur vaziyette inşallah uzun soluklu bir kariyerliğin olur...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başlığı görünce İnşallah yabancı transferi yapmaz dedim Ama sen delmişsin ufaktan yabancı olayını

Sakın yanlış anlama hocam , yukarıda arkadaşın açıkladığı gibi bizimkisi sadece bir sempati meselesi.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Ben yabancı transferi yapmanda sakınca bulmuyorum zaten full yerli muhabbeti aşırı milliyetçiliğe giriyor.Tamam iyi yerlilere sahip olabilir bir takım ama 2-3 kilit oyuncun büyük takımlar tarafından talep edildiği anda bütün emeklerin adeta boşa gitmiş gibi olur.Zaten benim anladığım kadarıyla Altınordu takımı yabancı transferi yapmamanın yanında transfere de para harcamamaya çalışacak elinden geldiği kadar.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Başarılar Hocam.
    Tek ADS yenme yeter
    Teşekkürler Henüz yapmadık bakalım.

Quote Originally Posted by CwC0deR View Post
    Kariyere güzel bir başlangıç yapmışsın gerek anlatımın ve maçlardaki takımın performansı göz doldurur vaziyette inşallah uzun soluklu bir kariyerliğin olur...
    Çok teşekkürler sizler takipte kalın bu kariyer uzun sürer inşallah.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Başlığı görünce İnşallah yabancı transferi yapmaz dedim Ama sen delmişsin ufaktan yabancı olayını

Sakın yanlış anlama hocam , yukarıda arkadaşın açıkladığı gibi bizimkisi sadece bir sempati meselesi.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Ben yabancı transferi yapmanda sakınca bulmuyorum zaten full yerli muhabbeti aşırı milliyetçiliğe giriyor.Tamam iyi yerlilere sahip olabilir bir takım ama 2-3 kilit oyuncun büyük takımlar tarafından talep edildiği anda bütün emeklerin adeta boşa gitmiş gibi olur.Zaten benim anladığım kadarıyla Altınordu takımı yabancı transferi yapmamanın yanında transfere de para harcamamaya çalışacak elinden geldiği kadar.
    [MENTION=260257]wladcas[/MENTION] teşekkürler benim yapıcağım açıklamayı yapmışsın. Alt yapısının iyi olduğunu biliyorum. Yukarıdada açıkladığım gibi eğer regen anlamında iyi oyuncular çıkarırsak Türklerle ağırlıklı oynuyacağımı söyledim. Kendi vizyonumda her zaman bu yöndedir. Diğer Fenerbahçe kariyerimdede bu yönde ilerledim. İzmir de oturmuyorum ve Altınordunun böyle bir vizyonu olduğunu bilmiyordum. Reel de oynanan Fenerbahçe maçından sonra bu takımı almayı istedim. Alt yapıya çok yatırım yapan bir takım. Bakalım Sezon sonu neler görücez.

Yorumlara devam . Yorumlar Kariyere renk katıyor. Teşekkürler

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim.
    Yabancı olayına diğer arkadaşlar gibi bakıyorum. Ama sen zaten çıkacak oyunculara göre yönünü belirleyeceğini söylemişsin.
    Ben kendi kariyerimde de sıfır yabancı ile oynayacağım. Çünkü Adana kariyerimde erken bir zamanda sağlam yabancı gençleri bulunca çabuk başarı geldi sıkıldım. En azından büyük bir başarı bu şekilde daha geç gelir. Hele ki yetiştirdiğin oyuncular milli takımın çoğunu oluşturduğunda ve milli takım başarı kazandığında mutlu eder diye düşünüyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim.
    Yabancı olayına diğer arkadaşlar gibi bakıyorum. Ama sen zaten çıkacak oyunculara göre yönünü belirleyeceğini söylemişsin.
    Ben kendi kariyerimde de sıfır yabancı ile oynayacağım. Çünkü Adana kariyerimde erken bir zamanda sağlam yabancı gençleri bulunca çabuk başarı geldi sıkıldım. En azından büyük bir başarı bu şekilde daha geç gelir. Hele ki yetiştirdiğin oyuncular milli takımın çoğunu oluşturduğunda ve milli takım başarı kazandığında mutlu eder diye düşünüyorum.
    Yorumun için teşekkür ederim. Sadece 2 tane yabancı transferi yaptım. 11 ide yabancılardan kurulu bir takım yapmayacağım . Diğer kariyerimdede dediğim gibi genç ve türklere yöneldim. Benim her daim vizyonum bu yöndedir.

Nesil
    2014

Dostum ayrıca Rıza ve Ramazan'a güven yarı yolda bırakmazlar seni Ramazan'ın profile aldanma STSL'de yılalrca götürür seni, Ozan ve Halil Tuna gibi oyunculara iyi bak işte

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Maçlar çok iyi,rahat bir şampiyonluk bekliyorum hocam

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

` 10.HAFTA `

Çok golü aradık ama bir türlü galibiyete ulaşamadık

` 11.HAFTA `

Evimizde güzel oyunumuzla galibiyete ulaştık.

` 12.HAFTA `

Lig 2. siyle karşılaştığımız maçta devre arasında azarlamam sonucunda galibiyet geldi

` 13.HAFTA `

Penaltı kaçırdık istedik ama olmadı.

` 14.HAFTA `

Duran top = Beraberlik

` 15.HAFTA `

Bucaspor karşısında net bir skorla galibiyete ulaştık.

Oyunun sürüklemesi nedeniyle taktiksel dizilişi paylaşmayı unutmuşum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Dostum ayrıca Rıza ve Ramazan'a güven yarı yolda bırakmazlar seni Ramazan'ın profile aldanma STSL'de yılalrca götürür seni, Ozan ve Halil Tuna gibi oyunculara iyi bak işte
    Profile bakarak ön yargılı olmam. Oyuncularımdan gayet memnunum Orta Sahada Timur'da son derece iyi

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Maçlar çok iyi,rahat bir şampiyonluk bekliyorum hocam
    Güzel oynuyoruz umarım bir kriz çıkmadan şampiyonluğu elde edicez teşekkürler.

GÜNCELLEME YUKARIDA KAÇIRMAYIN

İzmirimizin takımı Altınorduyu her ne kadar Göztepe'li olsakta severiz, sadece bize değil tüm Türkiyedeki takımlara örnek olabilecek bir yönetim ve sporti anlayışı var. Umarım günün birinde herkes onlar gibi kendi özkaynaklarını kullanmaya çalışır.
    Bunun dışında yabancı olayında bende arkadaşlar gibi düşünüyorum sen zaten gerekli açıklamayı yapmışsın.
    Takviyeler gidişat güzel başarılar dilerim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    İzmirimizin takımı Altınorduyu her ne kadar Göztepe'li olsakta severiz, sadece bize değil tüm Türkiyedeki takımlara örnek olabilecek bir yönetim ve sporti anlayışı var. Umarım günün birinde herkes onlar gibi kendi özkaynaklarını kullanmaya çalışır.
    Bunun dışında yabancı olayında bende arkadaşlar gibi düşünüyorum sen zaten gerekli açıklamayı yapmışsın.
    Takviyeler gidişat güzel başarılar dilerim
    Teşekkürler Takipde kalın lütfen

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

` 16.HAFTA `

@Ali Hikmet hocam sıf senin gönlün olsun diye berabere bitti

` 17.HAFTA `

Başa baş giden mücadelede galibiyete ulaşmasını bildik.

` 18.HAFTA `

Baskılı oyunumuz karşılığını galibiyet ile aldık. Karlı zeminde iyi mücadele ettik.

` 19.HAFTA `

Kayserispor'a karşı müthiş bir skor aldık. Oyunu hükmetmeye çalıştılar biz daha çok çalıştık ve farklı galibiyet aldık.

` 20.HAFTA `

Skor ve İstatislikler herşeyi anlatıyor. Müthişiz.

~ TRANSFER ~

Genç kanat oyuncusunu kadromuza ücretsiz kattık.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Şampiyonluk yakın , İzmir'i yakın

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Şampiyonluk yakın , İzmir'i yakın
    Yakacağız Her Yeri Roma'yıda yakacaz