1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Döviz Düştü ALTIN Yükseldi !! || ALTINORDU SÜPER LİG'DE || Serzenish || II.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim.
    Yabancı olayına diğer arkadaşlar gibi bakıyorum. Ama sen zaten çıkacak oyunculara göre yönünü belirleyeceğini söylemişsin.
    Ben kendi kariyerimde de sıfır yabancı ile oynayacağım. Çünkü Adana kariyerimde erken bir zamanda sağlam yabancı gençleri bulunca çabuk başarı geldi sıkıldım. En azından büyük bir başarı bu şekilde daha geç gelir. Hele ki yetiştirdiğin oyuncular milli takımın çoğunu oluşturduğunda ve milli takım başarı kazandığında mutlu eder diye düşünüyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim.
    Yabancı olayına diğer arkadaşlar gibi bakıyorum. Ama sen zaten çıkacak oyunculara göre yönünü belirleyeceğini söylemişsin.
    Ben kendi kariyerimde de sıfır yabancı ile oynayacağım. Çünkü Adana kariyerimde erken bir zamanda sağlam yabancı gençleri bulunca çabuk başarı geldi sıkıldım. En azından büyük bir başarı bu şekilde daha geç gelir. Hele ki yetiştirdiğin oyuncular milli takımın çoğunu oluşturduğunda ve milli takım başarı kazandığında mutlu eder diye düşünüyorum.
    Yorumun için teşekkür ederim. Sadece 2 tane yabancı transferi yaptım. 11 ide yabancılardan kurulu bir takım yapmayacağım . Diğer kariyerimdede dediğim gibi genç ve türklere yöneldim. Benim her daim vizyonum bu yöndedir.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri