Sayfa 6 / 19 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 563 sonuç

Konu: Malezya'nın Dibinden Zirvesine Doğru l Kuantan l 4. Sezon

1 ay iyi işte tatile cıksınlar ben lig arasını 28 gün tutuyom hep

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hocam şuan Türkiye gibi düşünsek PTT de misin?
    Oyuncular haziranda tatile çıkmadı mı?
    Hocam gelen başkan gideni aratmasın da bende 2 kez başıma geldi.
    Malezya Kupasında gruplarda öyle bir iş çıkardın ki taraftarlar beklentileri Ligde Şampiyonluktan başka birşey düşünmüyor.
    ADANA DEMİRSPOR

Regenden bi cacık olmaz, kupadaki performans güzel olmuş ülke içindeki itibar artacaktır buna paralelde gelen başkan musluğu açacak diye düşünüyorum rodi

Forza Kuantan devamını merakla bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Peki bu kupanın getirisi varmı?
    Yoksa elen gitsin derim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kraliyetnet View Post
    1 ay iyi işte tatile cıksınlar ben lig arasını 28 gün tutuyom hep
    O arada tatile çıkmayı nasıl yapacağız ? Bana hala sezon öncesi hazırlıklara başlamak için tarih isteme şeysi gelmedi
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Hocam şuan Türkiye gibi düşünsek PTT de misin?
    Oyuncular haziranda tatile çıkmadı mı?
    Hocam gelen başkan gideni aratmasın da bende 2 kez başıma geldi.
    Malezya Kupasında gruplarda öyle bir iş çıkardın ki taraftarlar beklentileri Ligde Şampiyonluktan başka birşey düşünmüyor.
    Şuan Türkiye'ye göre Ptt'den Süper Lige yükseldik Oyuncular haziranda sezon bittikten sonra tatile çıkmadı, ağustosa kadar beklediler. Ağustos'ta kupa başladı hala devam ediyor. Ambargo'da devam ediyor bakalım yeni başkan ne zaman gelecek
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Regenden bi cacık olmaz, kupadaki performans güzel olmuş ülke içindeki itibar artacaktır buna paralelde gelen başkan musluğu açacak diye düşünüyorum rodi
    İşin ilginç tarafı regenlerim hep orta sahadan çıkıyor. Bu yeni çıkan çocuğun önünde 3 tane sapa sağlam regen var. Zaten kulüpte para yok , o yüzden regenler önemli İnşallah yeni başkan zengin biri olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by musaduzen View Post
    Forza Kuantan devamını merakla bekliyorum
    Eyvallah, dün kuzenlerleydik o yüzden oynayamadım. İnşalalh bugün güncelleme yapacağım.
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Peki bu kupanın getirisi var mı?
    Yoksa elen gitsin derim.
    Kupa'nın gruplarda galibiyet geliri falan olmadı ama maçlarda bilet satarak para kazandığımız için ve bilet gelirleri bizim için çok önemli olduğu için Kupa gelir sağlıyor. Bir de itibar meselesi var, hasbelkader şampiyon falan olursak çok büyük katkısı olur takıma.

Nesil
    2014

Çeyrek final 1 ay sonra ve ilginç bir kupa sistemi var sayende yeni birşey öğrendik

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sayende oralara uğramamak gerektiğini öğrendim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Çeyrek final 1 ay sonra ve ilginç bir kupa sistemi var sayende yeni birşey öğrendik
    Kuralları çok kötü Malezya'nın , Türkiye'de sıkı maç fikstüründen şikayet ederdim burada maçsızlıktan şikayet ediyorum.
    Sayende oralara uğramamak gerektiğini öğrendim.
    Aman diyim hocam , batı'ya gidin doğuya gelmeyin. Futbol kültürü bi değişik buralarda.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kulübün 300-400 taraftarı var. Onlardan gelen bilet gelirine muhtaç durumdayız Adamlar kızıp gelmese iflas edeceğiz.

Bu tabloyu sendede görücez inşallah rodi

hocam hala asimetrik buldozeri mi kullanıyon? kullanıyosan iç ve dıs saha performansın arasında bir fark var mı? dıs sahada es yada daha güclü bir rakibe oynarken degiştirdigin bişi var mı taktikte?

ben dıs sahada es takımla oynarken zorlanıyom biraz bu taktikle, güclü takım yok zaten o yüzden eş dedim sadece

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Kariyerini yeni gördüm hocam. Okuyorum şu an.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post

Bu tabloyu sendede görücez inşallah rodi
    Usta resimler lazım olacak şampiyon olunca =) Kullanmayın eskimesin zaten 3-5 resim var internette.
    Quote Originally Posted by kraliyetnet View Post
    hocam hala asimetrik buldozeri mi kullanıyon? kullanıyosan iç ve dıs saha performansın arasında bir fark var mı? dıs sahada es yada daha güclü bir rakibe oynarken degiştirdigin bişi var mı taktikte?

ben dıs sahada es takımla oynarken zorlanıyom biraz bu taktikle, güclü takım yok zaten o yüzden eş dedim sadece
    Hocam taktik " Asimetrik Buldozer " ama eş takımlara değil de hücum hattı hızlı olan takımlara karşı sıkıntı oluyor. Kontralar ya da çıkarken kaptırılan toplar hooop defans arkasına uzun top oluyor. Zaten fm2015 te de arkaya kaçma olayı çok fazla oluyor. Bende önlem olarak talimatlara ufak ayarlamalar yapıyorum. Ancak en önemlisi oyuncu kalitesi, kaliteli stoper ve beklerin olursa sorun azalır.

Mesela ben iyi yönlü bek bulmakta zorlanıyorum. Beklerim diğer tüm rollerde iyi, iki yönlü de zayıf

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Kariyerini yeni gördüm hocam. Okuyorum şu an.
    Eyvallah hemşo =)

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yaf boşverin bekleri falan ya gelin sizde 3 lü stoperle oynayın.
    Cm03-04 te bir iki kez italan regianna yı yönetirken kullanmıştım. Sonra bir daha kullanmamıştım. Ama bu seride kullanıyorum ve çok memnunum. Hatta Ragnar hocamda kullandı Romayı madara etti.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yaf boşverin bekleri falan ya gelin sizde 3 lü stoperle oynayın.
    Cm03-04 te bir iki kez italan regianna yı yönetirken kullanmıştım. Sonra bir daha kullanmamıştım. Ama bu seride kullanıyorum ve çok memnunum. Hatta Ragnar hocamda kullandı Romayı madara etti.
    Hocam 3lü ve 2 li ofansif bek benim olayım ama bu seride taktik denemelerim hep hüsranla sonuçlanıyor. Aynı takımda 1 kariyerde tutan yeni bir save açınca tutmuyor. O yüzden bende forumda gördüğüm Asiemtrik Buldozer i deneyim dedim. Ufak bir değişiklikten sonra memnunum şuanda.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yeni başkanımız göreve başladı. Gelir gelmez kasaya 30 bin koydu ve bankadan 550 Bin avro kredi çekti. Her şey iyi hoş ama 550 Bin in yanında 150 Bin de faiz ödeyeceğiz. Büyük rakamlar bunlar :/

Ancak mali durumumuzu + larda görmek çok hoş Ne demişler borç yiğidin kamçısıdır , hep beraber çalışır öderiz

Transfer yasağımız da kalktığına göre sözleşmesi bitmeye yakın oyuncuları avlamaya devam edebiliriz. Zaten 1-2 hafta sonra transfer sezonu. başlayacak. Gerçi transfer sezonu 19 Eylül-2 Aralık arası, sözleşme bitiş tarihleri 1 Aralık Malezya çok ters memleket...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Oyuncularımın tatile çıkmadan sezon geçirmelerine gönlüm el vermedi Çeyrek finalin başlamasına 3 hafta kala hepsine 1 hafta dinlenme verdim. İnşallah ters tepki yapmaz dinlenme olayı.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Hocam yeni başkan ben olacaktım. Malum Eskişehirspor'dan yıllık 1 milyon euro maaş alıyorum, bari hemşomu kurtarayım dedim ama İspanyolmuş. O yüzden vazgeçtim.
    Kurallar bölümünden galibiyete v.b para verilip verilmediğine bakabilirsin hocam.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam yeni başkan ben olacaktım. Malum Eskişehirspor'dan yıllık 1 milyon euro maaş alıyorum, bari hemşomu kurtarayım dedim ama İspanyolmuş. O yüzden vazgeçtim.
    Kurallar bölümünden galibiyete v.b para verilip verilmediğine bakabilirsin hocam.
    Hemşo ben sapına kadar Eskişehirliyim Ama Mr. Rodi Mood İspanyol ve Granada müslümanlarından kendisi Bu arada yeni sözleşme imzaladık 30 Bin alıyorum yıllık baya zam oldu :P 24 alıyodum geçen sene.

Bu arada kurallar bölümüne de detaylı bakmıştım, tekrar baktım. Malezya'da galibiyet para ödülü sadece FF Kupası , yani bizim 2 sezondur bilerek elendiğimiz kuapada varmış :S Oda galibiyet başı 12.5 Bin avro. Bundan sonra o kupaya asılacağım Onun dışında hiçbir yerde ne galibiyet parası ne de sezon sonu sıralama ödülü var. Sadece TV gelirleri alıyoruz ligden.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Dostlar [MENTION=284706]NomrukaN[/MENTION] 'ın sayesinde bir şey fark ettim. Malezya'da galibiyet para ödülü sadece FF Kupası yani bizim gereksiz diye elendiğimiz kupada veriliyormuş Bundan sonra o kupa'ya asılmamız lazım

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Bi dahaki başkanlık seçimlerine adaylığımı koyacağım.
    "Takıma Kerem Bulut'u, Orhan Gülle'yi getireceğim!"
    "Kendi stadımızı yaptıracağım"
    "Stadımızın bahçesine havuz yaptıracağım"
    "Maçlara taraftar kiralayacağım, her maçı 10 bin kişi önünde oynayacaksınız"

Vaatler bunlar.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yeni başkanı sıkıştırdık ama sadece antrenör sayısını yükseltebildik. Buda bir şeydir :/ En azından antreman yükü azalacak.

Bir de aklıma geldi ama ben gidip istemedim. Kendi ayağıyla sözleşmeyi getirdi. ( O yokken biz vardık )

Maaşıma 6 bin zam yaptırdım. Artık Yıllık 30 Bin avro alıyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bi dahaki başkanlık seçimlerine adaylığımı koyacağım.
    "Takıma Kerem Bulut'u, Orhan Gülle'yi getireceğim!"
    "Kendi stadımızı yaptıracağım"
    "Stadımızın bahçesine havuz yaptıracağım"
    "Maçlara taraftar kiralayacağım, her maçı 10 bin kişi önünde oynayacaksınız"

Vaatler bunlar.
    Of of of , en büyük başkan NomrukaN başkan

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Hocam işin şakası bir yana, oyuncu al sat işine girme fikri nasıl? Bütçe dar biliyorum ama, ligde para getirecek başka yol yok malum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yine serbest bir regen önerdiler. Taaa Arjantin'i gözlemleyemediğimiz için direk denemeye aldık. Taş gibi çıktı maşallah, 194 boyuyla tam bir kule, hızını birkaç tık yukarı çektik mi süper olur. Bu regen geçen ki Arjantinli'den daha iyi. Risk alıp bunu deneye deneye 1 sezon oynatsam mı ki

Ama şimdi sözleşme imzalatsam 2 yıl sonra katılacak takıma :/ Ne var sanki Malezya pasaportu olsa.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam işin şakası bir yana, oyuncu al sat işine girme fikri nasıl? Bütçe dar biliyorum ama, ligde para getirecek başka yol yok malum.
    Oyuncuların ortalama fiyatı 500 avro - 2 bin avro Transfer kullanım bütçemiz ise %5. Yani maçta 10 tane fazla bilet satsam çok daha kazançlı oluruz.

Edit: En pahalı oyuncum 8.75 bin imiş.

Ek olarak zaten fiyatları düşük diye ben oyuncuları kandırmak için sözleşme imzalatırken satıştan yüzde veriyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by RodiMood View Post

Oyuncuların ortalama fiyatı 500 avro - 2 bin avro Transfer kullanım bütçemiz ise %5. Yani maçta 10 tane fazla bilet satsam çok daha kazançlı oluruz.

Edit: En pahalı oyuncum 8.75 bin imiş.

Ek olarak zaten fiyatları düşük diye ben oyuncuları kandırmak için sözleşme imzalatırken satıştan yüzde veriyorum
    Vıy

O Arjantinli harikaymış yau. Bence direk al derim. Hem sözleşme imzalattıktan sonra denemeye çağırsak ne güzel olur.

Sayfa 6 / 19 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri