1 ay iyi işte tatile cıksınlarben lig arasını 28 gün tutuyom hep
![]()
1 ay iyi işte tatile cıksınlarben lig arasını 28 gün tutuyom hep
![]()
Hocam şuan Türkiye gibi düşünsek PTT de misin?
Oyuncular haziranda tatile çıkmadı mı?
Hocam gelen başkan gideni aratmasın da bende 2 kez başıma geldi.
Malezya Kupasında gruplarda öyle bir iş çıkardın ki taraftarlar beklentileri Ligde Şampiyonluktan başka birşey düşünmüyor.
ADANA DEMİRSPOR
Regenden bi cacık olmaz, kupadaki performans güzel olmuş ülke içindeki itibar artacaktır buna paralelde gelen başkan musluğu açacak diye düşünüyorum rodi![]()
Forza Kuantan devamını merakla bekliyorum
Peki bu kupanın getirisi varmı?
Yoksa elen gitsin derim.
O arada tatile çıkmayı nasıl yapacağız ? Bana hala sezon öncesi hazırlıklara başlamak için tarih isteme şeysi gelmedi
Şuan Türkiye'ye göre Ptt'den Süper Lige yükseldikOyuncular haziranda sezon bittikten sonra tatile çıkmadı, ağustosa kadar beklediler. Ağustos'ta kupa başladı hala devam ediyor. Ambargo'da devam ediyor bakalım yeni başkan ne zaman gelecek
İşin ilginç tarafı regenlerim hep orta sahadan çıkıyor. Bu yeni çıkan çocuğun önünde 3 tane sapa sağlam regen var. Zaten kulüpte para yok , o yüzden regenler önemliİnşallah yeni başkan zengin biri olur.
Eyvallah, dün kuzenlerleydik o yüzden oynayamadım. İnşalalh bugün güncelleme yapacağım.
Kupa'nın gruplarda galibiyet geliri falan olmadı ama maçlarda bilet satarak para kazandığımız için ve bilet gelirleri bizim için çok önemli olduğu için Kupa gelir sağlıyor. Bir de itibar meselesi var, hasbelkader şampiyon falan olursak çok büyük katkısı olur takıma.
Çeyrek final 1 ay sonra ve ilginç bir kupa sistemi var sayende yeni birşey öğrendik![]()
Sayende oralara uğramamak gerektiğini öğrendim.![]()
Kulübün 300-400 taraftarı var. Onlardan gelen bilet gelirine muhtaç durumdayızAdamlar kızıp gelmese iflas edeceğiz.
Bu tabloyu sendede görücez inşallah rodi![]()
hocam hala asimetrik buldozeri mi kullanıyon? kullanıyosan iç ve dıs saha performansın arasında bir fark var mı? dıs sahada es yada daha güclü bir rakibe oynarken degiştirdigin bişi var mı taktikte?
ben dıs sahada es takımla oynarken zorlanıyom biraz bu taktikle, güclü takım yok zaten o yüzden eş dedim sadece![]()
Kariyerini yeni gördüm hocam. Okuyorum şu an.
Usta resimler lazım olacak şampiyon olunca =) Kullanmayın eskimesinzaten 3-5 resim var internette.
Hocam taktik " Asimetrik Buldozer " ama eş takımlara değil de hücum hattı hızlı olan takımlara karşı sıkıntı oluyor. Kontralar ya da çıkarken kaptırılan toplar hooop defans arkasına uzun top oluyor. Zaten fm2015 te de arkaya kaçma olayı çok fazla oluyor. Bende önlem olarak talimatlara ufak ayarlamalar yapıyorum. Ancak en önemlisi oyuncu kalitesi, kaliteli stoper ve beklerin olursa sorun azalır.
Mesela ben iyi yönlü bek bulmakta zorlanıyorum. Beklerim diğer tüm rollerde iyi, iki yönlü de zayıf![]()
Yaf boşverin bekleri falan ya gelin sizde 3 lü stoperle oynayın.
Cm03-04 te bir iki kez italan regianna yı yönetirken kullanmıştım. Sonra bir daha kullanmamıştım. Ama bu seride kullanıyorum ve çok memnunum. Hatta Ragnar hocamda kullandı Romayı madara etti.![]()
Hocam 3lü ve 2 li ofansif bek benim olayım ama bu seride taktik denemelerim hep hüsranla sonuçlanıyor. Aynı takımda 1 kariyerde tutan yeni bir save açınca tutmuyor. O yüzden bende forumda gördüğüm Asiemtrik Buldozer i deneyim dedim. Ufak bir değişiklikten sonra memnunum şuanda.
Yeni başkanımız göreve başladı. Gelir gelmez kasaya 30 bin koydu ve bankadan 550 Bin avro kredi çekti. Her şey iyi hoş ama 550 Bin in yanında 150 Bin de faiz ödeyeceğiz. Büyük rakamlar bunlar :/
Ancak mali durumumuzu + larda görmek çok hoşNe demişler borç yiğidin kamçısıdır , hep beraber çalışır öderiz
![]()
Transfer yasağımız da kalktığına göre sözleşmesi bitmeye yakın oyuncuları avlamaya devam edebiliriz. Zaten 1-2 hafta sonra transfer sezonu. başlayacak. Gerçi transfer sezonu 19 Eylül-2 Aralık arası, sözleşme bitiş tarihleri 1 AralıkMalezya çok ters memleket...
Oyuncularımın tatile çıkmadan sezon geçirmelerine gönlüm el vermediÇeyrek finalin başlamasına 3 hafta kala hepsine 1 hafta dinlenme verdim. İnşallah ters tepki yapmaz dinlenme olayı.
Hocam yeni başkan ben olacaktım. Malum Eskişehirspor'dan yıllık 1 milyon euro maaş alıyorum, bari hemşomu kurtarayım dedim ama İspanyolmuş. O yüzden vazgeçtim.
Kurallar bölümünden galibiyete v.b para verilip verilmediğine bakabilirsin hocam.
Hemşo ben sapına kadar EskişehirliyimAma Mr. Rodi Mood İspanyol ve Granada müslümanlarından kendisi
Bu arada yeni sözleşme imzaladık 30 Bin alıyorum yıllık baya zam oldu :P 24 alıyodum geçen sene.
Bu arada kurallar bölümüne de detaylı bakmıştım, tekrar baktım. Malezya'da galibiyet para ödülü sadece FF Kupası , yani bizim 2 sezondur bilerek elendiğimiz kuapada varmış :S Oda galibiyet başı 12.5 Bin avro. Bundan sonra o kupaya asılacağımOnun dışında hiçbir yerde ne galibiyet parası ne de sezon sonu sıralama ödülü var. Sadece TV gelirleri alıyoruz ligden.
Dostlar [MENTION=284706]NomrukaN[/MENTION] 'ın sayesinde bir şey fark ettim. Malezya'da galibiyet para ödülü sadece FF Kupası yani bizim gereksiz diye elendiğimiz kupada veriliyormuşBundan sonra o kupa'ya asılmamız lazım
![]()
Bi dahaki başkanlık seçimlerine adaylığımı koyacağım.![]()
"Takıma Kerem Bulut'u, Orhan Gülle'yi getireceğim!"
"Kendi stadımızı yaptıracağım"
"Stadımızın bahçesine havuz yaptıracağım"
"Maçlara taraftar kiralayacağım, her maçı 10 bin kişi önünde oynayacaksınız"
Vaatler bunlar.![]()
Yeni başkanı sıkıştırdık ama sadece antrenör sayısını yükseltebildik. Buda bir şeydir :/ En azından antreman yükü azalacak.
Bir de aklıma geldi ama ben gidip istemedim. Kendi ayağıyla sözleşmeyi getirdi. ( O yokken biz vardık)
Maaşıma 6 bin zam yaptırdım. Artık Yıllık 30 Bin avro alıyorum
Hocam işin şakası bir yana, oyuncu al sat işine girme fikri nasıl? Bütçe dar biliyorum ama, ligde para getirecek başka yol yok malum.
Yine serbest bir regen önerdiler. Taaa Arjantin'i gözlemleyemediğimiz için direk denemeye aldık. Taş gibi çıktı maşallah, 194 boyuyla tam bir kule, hızını birkaç tık yukarı çektik mi süper olur.Bu regen geçen ki Arjantinli'den daha iyi. Risk alıp bunu deneye deneye 1 sezon oynatsam mı ki
Ama şimdi sözleşme imzalatsam 2 yıl sonra katılacak takıma :/ Ne var sanki Malezya pasaportu olsa.
Oyuncuların ortalama fiyatı 500 avro - 2 bin avroTransfer kullanım bütçemiz ise %5. Yani maçta 10 tane fazla bilet satsam çok daha kazançlı oluruz.
Edit: En pahalı oyuncum 8.75 bin imiş.
Ek olarak zaten fiyatları düşük diye ben oyuncuları kandırmak için sözleşme imzalatırken satıştan yüzde veriyorum![]()