1 ile 30 arası toplam 563 sonuç

Konu: Malezya'nın Dibinden Zirvesine Doğru l Kuantan l 4. Sezon

Hybrid View

hocam hala asimetrik buldozeri mi kullanıyon? kullanıyosan iç ve dıs saha performansın arasında bir fark var mı? dıs sahada es yada daha güclü bir rakibe oynarken degiştirdigin bişi var mı taktikte?

ben dıs sahada es takımla oynarken zorlanıyom biraz bu taktikle, güclü takım yok zaten o yüzden eş dedim sadece

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post

Bu tabloyu sendede görücez inşallah rodi
    Usta resimler lazım olacak şampiyon olunca =) Kullanmayın eskimesin zaten 3-5 resim var internette.
    Quote Originally Posted by kraliyetnet View Post
    hocam hala asimetrik buldozeri mi kullanıyon? kullanıyosan iç ve dıs saha performansın arasında bir fark var mı? dıs sahada es yada daha güclü bir rakibe oynarken degiştirdigin bişi var mı taktikte?

ben dıs sahada es takımla oynarken zorlanıyom biraz bu taktikle, güclü takım yok zaten o yüzden eş dedim sadece
    Hocam taktik " Asimetrik Buldozer " ama eş takımlara değil de hücum hattı hızlı olan takımlara karşı sıkıntı oluyor. Kontralar ya da çıkarken kaptırılan toplar hooop defans arkasına uzun top oluyor. Zaten fm2015 te de arkaya kaçma olayı çok fazla oluyor. Bende önlem olarak talimatlara ufak ayarlamalar yapıyorum. Ancak en önemlisi oyuncu kalitesi, kaliteli stoper ve beklerin olursa sorun azalır.

Mesela ben iyi yönlü bek bulmakta zorlanıyorum. Beklerim diğer tüm rollerde iyi, iki yönlü de zayıf

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri