Sezonun İlk Resmi Maçı

Maçtan önce dizilimler

Maç Sonucu

Maçın Değerlendirmesi
Fenerbahçe kalecisi görmedik neredeyse bu maçın sonunca oyuncu direktiflerini, takım direktiflerini düzelenyerek taktiği biraz toparladım.

Şampiyonlar Ligi Grubumuz:
Arsenal
Juventus
AS Monoco
Galatasaray
Gelebilcek en zor gruptu bence grupta ki amacım içeride ki maçlarda 7 puan almak deplasmanda da ne kadar koparabilirsek kardır.

STSL 1.HAFTA
Trabzonspor 1 - 2 Galatasaray

Lige Trabzon deplasmanında başladık. Gerekli bir 3 puanı aldık. Enes'in gol atması iyi oldu.

STSL 2.HAFTA
Galatasaray 5 - 0 Gençlerbirliği

Enes hat-trick yaparak 2 hafta da toplam 4 gole ulaştı.Sezon ortasında yollamak istediğim Pandev'de gol attı elden çıkarırken biraz para kazanabiliriz belki.

Şampiyonlar Ligi 1.Maç
AS Monoco 1 - 4 Galatasaray

Sneijder'in yokluğunda AMC pozisyonunda oynattığım Emre Çolak hat-trick yaparak maçı kopardı aldı bizim için. Maçın 3. dakikasında Bruma sakatlandı ve yerini Yasin'e bıraktı. Yasin de fırsatı iyi kullandı ve güzel oyununu bir golle taçlandırdı.

STSL 3.HAFTA
Sivasspor 1 - 2 Galatasaray

Gerekli olan 3 puanı aldık. Oyun anlamında Monoco maçında ki gibi etkili değildik.

STSL 4.HAFTA
Galatasaray 4 - 0 Mersin İdman Yurdu Spor

Enes yine coştu 2 gol attı.

STSL 4. Haftanın Sonunda Oluşan Puan Durumu

Ligde en fazla gol atan takımız öte yandan en az gol yiyen 2. takımız şu anlık herşey güzel.

STSL 4. Haftanın Sonunda Oluşan Oyuncu Verileri

Tarık ve Telles gerçekten kanatları koridora çeviriyorlar. Enes de bulduğunu atıyor.

Şampiyonlar Ligi 2.Maç

Galatasaray 2 - 2 Juventus

2 - 0 'dan maç verdik ona yanarım ben ama Llorente gerçekten çok sağlam oynadı. Bu arada bu maçta rakibin orta alanda ki gücünü bildiğim için AMC pozisyonunda ki oyuncuyu MC pozisyonuna çektim ve orta sahayı Dzemaili - Selçuk - Melo 3lüsüne teslim ettim bu şekilde Pogba ve arkadaşlarının orta alan hakimiyetlerini biraz da olsa engelledim.

Şampiyonlar Ligi 2.Maç Sonunda Oluşan Puan Durumu