1 ile 30 arası toplam 435 sonuç

Konu: "Eskişehirspor - Hayaller gerçek oldu, Şampiyonluk Sinan'a ve Ediz'e hediyemizdir."

Hybrid View

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Hocam aslında Fatih Ceylan'ı kiralamanı düşünmüştüm ben. Erkut Şentürk seni beğenmeyince aklıma diğer oyuncu o geldi. Ama yıllık 120 bin TL biraz çok gibi. Bu arada aklıma gelmişken, Canberk Aydın'ı ya da Cüneyt Köz'ü kiralamayı deneyebilir misin ki 3. lige?
    Canberk Samsun'da Kilit Oyuncu Statüsünde Kiralamaya Yanaşmıyorlar Bonservis Sordum 4M Lira İstediler

Cüneyt de Kayseri'de Yedek Statüsünde Olmasına Rağmen Kiraya Göndermiyor Bonservisine de 1.5M Lira İstediler

Hacı Bize Kaliteli Ama Duyulmamış Kaliteliler Lazım (:

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Canberk Samsun'da Kilit Oyuncu Statüsünde Kiralamaya Yanaşmıyorlar Bonservis Sordum 4M Lira İstediler

Cüneyt de Kayseri'de Yedek Statüsünde Olmasına Rağmen Kiraya Göndermiyor Bonservisine de 1.5M Lira İstediler

Hacı Bize Kaliteli Ama Duyulmamış Kaliteliler Lazım (:
    Abi dur o zaman zihnimi yoklayayım, süper lig ile haşır neşir olduğum için malum.

Ortada oynuyor ama, Onur Bayramoğlu yine Eskişehirspor'dan kiralanabilir mi? Çünkü Es Es'e pek tutunamıyordu. Forvet olarak Andaç Güleryüz geliyor aklıma. Cüneyt Köz kaliteli bir kumaşı vardı, Bayern Münich altyapısından çıkmıştı. Ama gelmiyorsa zorlamamak lazım.

Başka kim olabilir, Sezer Öztürk kiralanabilir mi? Duyulmamış istedin biliyorum da, Urfa bonservis alıyorsa, sen de kiralarsın diye düşündüm. İhsak Topçu vardı Eskişehirspor'da bi 10 sene önce oynuyordu. O ne haldedir bi bakabilirsin istersen.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri