1 ile 30 arası toplam 563 sonuç

Konu: Malezya'nın Dibinden Zirvesine Doğru l Kuantan l 4. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Hocam bir de bir şey fark ettim, regenlerde kararlılığı 16 ve üstü olan topçu varsa, antrenörler ne derse desin, profili ne olursa olsun onlar güzel gelişiyor.
    Senin kariyerde de yazdım hocam kararlıklıkta önemli ama maçlarda oynattıkça hızla gelişiyor oyuncular. Mesela benim sol bek Ariffin daha 17 yaşında ama mecburiyetten ilk 11 çıka çıka as bekim oldu neredeyse.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Senin kariyerde de yazdım hocam kararlıklıkta önemli ama maçlarda oynattıkça hızla gelişiyor oyuncular. Mesela benim sol bek Ariffin daha 17 yaşında ama mecburiyetten ilk 11 çıka çıka as bekim oldu neredeyse.
    Benim fark ettiğim, kararlılık olacak bir oyuncuda. Yoksa Batuhan Karadeniz gibi bir şey olur gider Knight Online oynar bir şey yapar ne bileyim.
    Alt yapıma bakıyorum, kararlı ne kadar oyuncu varsa as takımda şans vermeye uğraşacağım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Benim fark ettiğim, kararlılık olacak bir oyuncuda. Yoksa Batuhan Karadeniz gibi bir şey olur gider Knight Online oynar bir şey yapar ne bileyim.
    Alt yapıma bakıyorum, kararlı ne kadar oyuncu varsa as takımda şans vermeye uğraşacağım.
    Kararlılık önemli bir etken o doğru ama sadece kararlılığa göre gelişmiyor oyuncu.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri