1 ile 30 arası toplam 563 sonuç

Konu: Malezya'nın Dibinden Zirvesine Doğru l Kuantan l 4. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2014

Final kaçmış yarı final içinde tebrikler birde bişey sorucam hocam büyük bir kulübün pilot takımı olma ihtimalin var mı?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    0 dan 100 e çıkma yolunda 20. basamaktayız. 100 e ulaşacağız.
    Valla sürüne sürüme gidiyoz bakalım
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Yarı finalde iyidir. Bir de para verselerdi daha çok iyi olacaktı.
    Sende temsilci filtrelerinde ne seçili dostum.
    Sadece boşta olan ları seçmediysen onları seç. Belki daha çok öneri gelir. Bu şekilde deneme deneme ile gidersin. Takımı tamamen deneme ile doldurunca ne güzel gider falan olmayacak. hep gelir olacak Ama bir de hepsi yeni denemeyi kabul etmeyince de orta da kalmak var.
    Hocam bende Allah ne verdiyse getir seçili Ama şimdiye kadar sadece serbest başlayan regenleri önerdiler. Onlara da 1-2 ay içinde sözleşme imzalatmayınca diğer kulüpler kapıyor Mesala bizim Mısırlı arkadaşa imzalatmayı düşünmüyordum , 3 kulüp birden ilgilendi. Biri sözleşme önerdi. O yüzden takımı denemedeki oyunculardan kurmak sıkıntı olur. Ama acil durumda hemen dışarıdan oyuncu alabiliriz o ayrı durum
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Final kaçmış yarı final içinde tebrikler birde bişey sorucam hocam büyük bir kulübün pilot takımı olma ihtimalin var mı?
    Benim de aklıma geldi ama denemedim daha. Malezya'da zaten Süper Lig'deyiz. Yurtdışından bir takım olma ihtimali var mı acaba ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri