Rakip ligde kötü giden Fenerbahçe. Nasıl bir maç olacağını tahmin edemiyorum şahsen. Çıkıp oyunumuzu oynamaktan başka çaremiz yok.

Bu maça gene aslar çıkacak. Gençleri Balıkesir'e saklıyorum. Enver var şu an ilk 11'de sadece.

Her şey vardı bu maçta. Enver Elmas harikulade bir gol attı. Hani Volkan Demirel değil, hangi kaleciyi getirirseniz getirin o vuruşa çaresiz kalırdı. Öyle bir şişirdi ki topu son çizgiden, öyle bir gitti ki top, gidebileceği en güzel yoldan gitti ve gol oldu. Sezgin ise çok kötü oynuyordu. Bu kötü oyununu bir Penaltı bir de sarı kartla süsleyince oyundan aldım. Penaltı ile 1-1'i yakaladılar. 87'de Aytaç köşedeki örümcek ağını alan harikulade bir vuruş yaptı ki, rahat 30 metreden vurmuştur, maçı aldık diye sevindim. Ancak kazın ayağı öyle değildi, Mathew Leckie son dakikada yapacağını yaptı golü buldu. Uzatmalarda ise, Dirk Kuyt sakatlanınca rakibimiz 10 kişi kaldı. Eleştirdiğim bir husustur, rakibin yapacağı faulün cezasını niye siz çekesiniz ki? Biz de yorgunluk etkisi ile ister istemez çok faul yaptık. Faul sayılarına hususi dikkat eder, asgari düzeyde tutmak isterim. Ancak Kuyt çıktıktan sonra işler kolaylaştı, golü bulduk. Sonra bir de Penaltı kazandık. Okay da bunu gol yaptı ve 4-2 ile biz kazandık. Birer gol ve birer asiste imza atan Enver Elmas ve Emre Kılınç'ı ayrıca tebrik ediyorum.