Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 157 sonuç

Konu: Bandırmaspor'la Tarih Yazmaya | (3. Sezon - Süper Lig'deyiz!)

Default Bandırmaspor'la Tarih Yazmaya | (3. Sezon - Süper Lig'deyiz!)

Tarih 20.05.2014
    Yer Ankara 19 Mayıs Stadı

Bandırmaspor ilk maçta Ankaragücü'ne karşı 1-0 kazandığı halde rakibine deplasmanda 2-0 yeniliyor ve üst lig umutları yine hüsrana uğruyordu.
    Maç sonunda yönetim kurulu acil toplantı kararı aldı. Otelin toplantı odasında 11 yöneticinin çoğunluğu teknik direktörün değişmesi ve yeni sezonda yükselme haricinde sonucun kabul edilmemesi kararına vardı. Bunun sonucunda Mustafa Çapanoğlu ile yollar ayrıldı.

Tarih 31.05.2014
    Yer Bandırmaspor Kulüp Binası

1 hafta boyunca pek çok kariyerli teknik adam kulübe başvurmuştu. Bu isimler şüphesiz başkan Mehmet Kılkışlı'nın ve yönetim kurulunun hoşuna gidiyordu. Kulübe amatör ligde başkanlık yaparken bugün kulübe isim sahibi teknik adamlar başvurur hale gelmişti. Ancak bir türlü hedeflenen 1.lige çıkılamamıştı. Kimler gelip geçmişti ki? Takımı 3.ligden çıkartan İsmail Ertekin'den, alt liglerin tecrübeli isimlerinden Fuat Yaman'a, Turgut Uçar'a kadar. Onlarca teknik adam gelip geçmişti. Artık istikrar istiyordu tecrübeli başkan. Bu sırada televizyonda bir maç oynanıyordu. Play-off finalinde Alanyaspor'la Hatayspor oynuyordu. Maç 0-0 bitmiş, penaltılarla Alanyaspor Ptt 1. Lig'e çıkmıştı.
    Başkan ve yanındakiler Alanyaspor'lu oyuncuların sevincini izlerken başkan başını öne eğip sessizce "Biz de orada olabilirdik" dedi

Tarih 7.06.2014
    Yer Başkan'ın İş Ofisi

Başkan kulübün işlerinden dolayı kendi işleriyle pek ilgilenemiyordu. Sezonun bitmesi biraz kendi işlerine yoğunlaşması için iyi bir sebepti. Ancak halen daha kulübün sorunları vardı. Telefonu bir an olsun susmuyordu. Üst üste gelen menajer telefonları yüzünden telefonunu kapatıp çekmecesine fırlattı.
    Tam oh be rahatladım derken iş telefonu çalıyordu. Sekreter hattaki kişinin yönetimden Yaşar bey olduğunu söyledi. Başkan bağlamasını istedi. Yaşar beyi reddedemezdi. Çünkü yıllardan beri gelmiş bir yol arkadaşlıkları vardı.

B - Buyur Yaşar abi? Senin için ne yapabilirim
    Y - Ya bu teknik direktör işi kafamı çok kurcalıyor başkanım. Gelen adayları gördün. Çok iyi isimler var. Ancak kafamı kurcalıyor işte. Daha önce seçtiklerimiz de isimli, bulundukları liglerin en iyileriydiler. Ancak sonuç hep hüsran oldu. Bu sefer olmalı başkanım. Bu sefer olmalı!
    B - Abi benim de kafamı kurcalıyor. Zaten o isimleri ben de istemiyorum. Artık isimli teknik direktörlere yüklü meblağlar vermek mantıklı gelmiyor. Bu ligi tanıyan, takımı bilen bir antrenörü takımın başına geçirmeliyiz diye düşünüyorum. Sen ne diyorsun?
    Y - Ben de aynı kanaatteyim. Hatta önümde şu an bir isim var. Biraz garip gelebilir ama aslen buralara pek yakın bir yerden gelmiyor
    B - Nasıl yani buralara pek yakın yerden gelmiyor?
    Y - Başkanım uzun hikaye ama ilgileneceğinizi umuyorum. Çünkü benim ilgimi çekmeyi başardı. Arzu ederseniz yarın görüşelim.
    B - Tamam. Görüşelim o zaman.

08.06.2014

Başkan ve yönetici Yaşar bey kulüptelerde. Önünde Yaşar beyin bahsettiği kişinin Cv'si vardı. Başkan CV'ye şöyle bir göz attı ve Yaşar beye " Yahu tecrübesiz dedik de bu kadarı da fazla değil mi sence?" diye sordu. Yaşar beyse "Başkanım ama bir yüz yüze görüşün" teklifini sundu.
    Peki dedi başkan ve antrenör adayı toplantı odasına girdi.
    Salona giren kişi bozuk Türkçe'siyle dikkat çekiyordu. Toplantı sonunda el sıkışılıp ayrılınmıştı.

Kimdi bu adam? Nereliydi? Neden buradaydı? Peki Bandırmaspor'un talihsizliğini kırabilecek miydi?
    Last edited by kerim1990 : 31.Ocak.2015 at 19:58

Güzel Hikaye Olacağına Benziyor. İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Başarılar dilerim. İlginç bir kariyer olacak galiba.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim. İlginç bir kariyer olacağa benziyor.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Güzel Hikaye Olacağına Benziyor. İyi Eğlenceler.
    Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Başarılar dilerim. İlginç bir kariyer olacak galiba.
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim. İlginç bir kariyer olacağa benziyor.
    Teşekkür ederim.

---------------------

Tarih 15.06.2014

Kulüp yöneticileri bir bir binaya girerken toplantı odasının dışında oturan genç bir adam dikkatlerini çekiyordu.

Tüm yöneticiler odaya girdikten sonra başkan ilk sözü aldı.

B - Arkadaşlar geçtiğimiz hafta Yaşar bey bana teknik adamlık için bir isim önerdi. Kendisiyle ben bir kez görüştüm. Kendisi hakkında söyleyebileceğim tek şey
    farklı biri. Hedefli, kararlı, idealist ve ufak ta olsa başarıları var. Bu başarılarını büyütmek istiyor olmasından daha önemli olan bu başarıları bu kulübün
    çatısı altında büyütmek istemesi.

Bu sözlerin ardından bütün yöneticilerde bir merak oluştu. Başkan sözüne devam etti. " Birazdan kendisini tanımanız için buraya davet edeceğim. Eğer tanımazsanız
    tıpkı benim ilk duyduğumda dediğim gibi bu iş olmaz tepkisini verirsiniz. Ancak fikrinizin kısa sürede değişeceğinden eminim. Şimdi izninizle çağırıyorum. "

İçeriye giren kişi dışarıda gördükleri genç adamdı. Yöneticilerden biri söz aldı;

Başkan ve Yaşar bey senden çok olumlu bahsetti. Ancak biz senin kim olduğunu dahi bilmiyoruz. Sadece biraz gözümüz ısırıyor.

Başkan; Bu bey Halık İsmailov'dur. Kendisi Azeri olmasına rağmen Türk vatandaşlığına da kabul edilmiştir. Ben sözü kendisine bırakıyorum.

Halık ; Saygıdeğer prezidentimize teşekkür edirem. Men 21 Agustos 1980'de Azerbaycan'ın Ordubad şehrinde doğdum. Burada 7 yıl yaşadıktan sonra Karabağ'a taşındık.
    Ancak 1988deki Karabağ dövüşünde çok ağrılar çektik. Bu dövüşte atamı (babam) kaybettim. Annemle beraber 1990da Türkiya'ya köç ettik. Önce İstanbul ardından da
    Bandırma'ya geldik. Yaklaşık 12 yıldır burada yaşıyoruz.
    Bandırma'ya geldiğimde ilk olarak 21 yaşında Bandırmaspor kamandasıyla sezon öncesi meşklere(antrenman) çıkmışam. Ancak meşkçi (antrenör) tarafından beğenilmeyip
    yollanmışam.Daha sonra sırasıyla 600Evlerspor, Erdekspor, Edincikspor ve Bandırma Sanayispor kamandalarında oynayıp 28 yaşında futbolu bırakip işin kulübe kısmına
    odaklanmak istedim. Balıkesir BESYO Meşkçilik bölümünü bitirdikten sonra 2 sene Edincikspor, 2 sene de Balıkesir Belediyespor takımlarını çalıştırdım.
    Edincik'te 2. Amatör ve 1. Amatör şampiyonlukları, Balıkesir Belediye'de Süper Amatör şampiyonluğum var.

Yöneticilerden biri söze girdi; Öncelikle zor bir hayat yaşamışsın. Buna rağmen kendini yetiştirmişsin. Bu takdire şayan ancak henüz 3.Lig'de bile takım
    çalıştırmamışken 2. Lig'de takım çalıştırman ne kadar doğru?

Halık ; Sayın idareci; yıllardır bu tarz meşkçilerle çalıştınız. En fazla ulaşılan nokta playoff oldu. Ben amatörde çalışmışam ama bu şehirde 12 yıldır yaşirem.
    Bu şehrin dinamiklerini en az sizin kadar bilirem. En ehhemiyetlisi bu kamandanın taraftarıyam. 12 yıl önce sahaya çıktığımda başlamamış bir işim vardı. Bu işe
    başlayıp bu kamandayı böyütmek istiyorum.

Başkan teşekkür edip beni bekleme odasına kadar uğurladı. Bekleme odasına gittiğimde saat 16:00'dı. Ben söylenebilecek her şeyi söylemiştim. Artık her şey içerideki
    10 yönetici ve 1 başkanın kararıyla gerçekleşecekti.
    Dakikalar geçmek bilmiyor, içeride yükselen sesler genç antrenörün gerginliğine gerginlik katıyordu. Saat tam 19.00 olmuştu. Karar vermek bu kadar zor olmamalı diyordu
    Halık.

19.15te kapı açılıp içeri davet edildi. İçeride bir kaç kişinin mutsuz olduğu gözüne çarpmıştı. Başkan kararı herkesin önünde bildirdi. Bandırmaspor'un yeni teknik
    direktörü Azeri asıllı, futbolculuk ve antrenörlük tecrübesi zayıf bir genç olan Halık olacaktı. Genç antrenör masadaki herkesin elini sıktı. Başarıları dileklerini
    aldı ve yöneticiler teker teker odayı terketmeye başladı. Çıkarken yöneticilerden biri diğerine Allah yardımcımız olsun dedi ve diğeri sadece kafa salladı. Başkan odadan çıkmadan en kısa zamanda yeniden toplanmamız gerektiğini söyledim. Kendisi de merak etmememi. Bu toplantının gerçekleşeceğini söyledi ve odadan ayrıldı.

İçeride sadece Yaşar bey ve ben kalmıştık.

Halık Yaşar beye ; Abi bir şey sorabilirem mi?

Yaşar bey ; Evet. Buyur Hocam

Halık; Oylama sonucu neydi?

Yaşar bey ; Sana onay verdiler işte. Neyi kurcalıyorsun?

Halık ; Kaç kişi onayladı?

Yaşar bey ; Doğruyu söyleyeceğim. Başkanla çok zor ikna ettik. 6ya 5le onaylandın..

Genç antrenörü bu cevap bile baskı altına almıştı. İkna etmesi gereken 5 kişinin dışında koca bir şehir vardı. Acaba bu işin sonu ne olacaktı?

Hedefler hikayenin anlatımına uygun bir biçimde şampiyonluk olarak ayarlanmıştır

Tarih 17.06.2014

Artık imzalar atılmış, Bandırmaspor'un teknik direktörlüğüne getirilmiştim.

Başkan söz verdiği gibi yönetimi tekrardan toplamış, kararlarımı öğrenmek istiyordu.
    Antrenör yönetime genç oyuncuları oynatarak geliştirmek istediğimi ve altyapıyı işler hale getirmek istediğimi belirttim. Bu görüş başkanı sevindirse de bir kaç kişi yine mutsuzdu. Yine de başkan ve yöneticiler bu kararları kabul etmişti. Asıl sevindirici olan ise bu kararı 7ye 4lük bir çoğunlukla alınmasıydı. Daha fazla insan kendisine güvenmeye başlamıştı bile..

Aynı zamanda altyapı antrenörlük bütçesi de başkan tarafından arttırıldı

İlk iş oyuncularla tanıştık. Oyuncular buna iyi bir reaksiyon gösterdi

Ancak hedefimizin yukarılar olduğunu söyleyince bazı oyuncular mızmızlandı.

Henüz daha geleli 2 gün oldu. Hakkı İsmet Şimşek Karşıyaka'ya gitmek istiyorum dedi. Her ne kadar oyuncunun gitmesini istemediğimi söylesem de gitmek istiyorum diye üsteleyince bir teklif geldiğinde gidebilirsin diyerek sahaya geri yolladım kendisini. Kendisine 400Bin Euro bonservis bedeli belirledim

Nesil
    2014

Çok güzel bir kariyer olacak başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Güzel olacağa benziyor, başarılar dilerim.

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Çok güzel bir kariyer olacak başarılar
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Güzel olacağa benziyor, başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim. Güzel olacak inşallah

-------

Transfer döneminde 3 oyuncuyu transfer edip 2 oyuncuyu gönderdik

Oyuncu Profilleri

Ali İmren

Kendisini gözlemcimiz önerdi. Potansiyelli diye imza attırdık. 21 yaşaltı takımda görev yapacak. Durumuna göre A takıma çıkartabiliriz

Okan Köse

Leverkusen geçmişi olan genç bir oyuncu. Sağ kanadımızda eksiklik vardı. Okan'la bunu kapattık diyebiliriz

Ozan Özkan

Daha önce de takımımızın formasını giymiş bir sağ bekti. Piyasadaki oyunculardan bildiğim güvendiğim bir oyuncu olması onu ön plana çıkarttı. Yedek olarak sözleşme imzalasak ta ilk 11 oyuncusu olabilir

Bu 3 transferle transferi kapattık.

---------
    1. Hazırlık Maçı
    Bandırmaspor - 1 Pendikspor- 2

Maçtaki oyun ilk maçımız olmasına rağmen olumluydu. Ancak bu sonuca yansımadı. Hemen hemen tüm oyunculara şans verdim. Kafamdaki 11i şekillendirmek için iyi bir fırsattı
    2. Hazırlık Maçı
    Bandırmaspor - 3 Orduspor - 4

Bu maçta savunmadaki hatalar dikkat çekti. Ancak takım yine hücum anlamında iyi işler yaptı. İlerisi için uyum vardı

3. Hazırlık Maçı
    Maltepespor - 2 Bandırmaspor -3

Bu maçta biraz daha yedek düşündüğüm isimlere şans verdim. Bu oyunculardan bazıları gözüme girmeyi başarsa da bazılarının yedekliğini bile sorgulayabilirim ileride. Kamptaki ilk galibiyetle moraller yükselişe geçti

4. Hazırlık Maçı
    Bandırmaspor - 5 Elazığspor - 1

Bu maçı lig maçı gibi oynadım. Yedeğe 7 oyuncu alıp, sadece 3 oyuncu değişikliği kullandım. Takım tam anlamıyla istediğim oyunu sahaya döktü.

Kampı kısaca değerlendirirsek; başlangıçtan sonuca kadar olumlu ve olumsuz düşüncelerim oldu. Hem kamp hem takım değerlendirmesi yapalım;

Kaleciler

Bekir ilk tercihim. Ethem de hem tecrübeli hem yeterli olabilecek bir kaleci. Kampta Bekir'i lige hazırladık

Stoperler

Cenk'le Celal açık ara diğer oyunculardan daha iyi. Bilal Oğuz'dan daha iyi gözükse de Oğuz daha iyi performans sergiledi. Oğuz burada Bilal'in önünde. Bilal'se genç bir oyuncu. U21de oynatıp hazır tutma niyetindeyim.

Sağ Bekler

Sağ bekte Yasin'le Ozan 11 mücadelesi verecek. Kamptaki performansıyla Ozan bir adım önde

Sol Bekler

Serkan rakiplerinden açık ara önde. Onur yetersiz gözüküyor. Devre arası yollarımızı ayırabiliriz.

Orta Saha

Orta sahamız kalabalık ve alternatifli. Burada her oyuncuya şans verebiliriz. Sadece Onur Bektaş gözüme giremedi kampta.

Sağ Kanat

Burada Ali Kuleli hayal kırıklığım oldu. kendisinden çok şey beklesem de kampta gözüme giremedi. Hakkı ve Okan Ali'nin önlerinde.

Sol Kanat

Burada biraz zayıf kaldığımızı düşünüyorum. Sertaç ve Erhan yeterli olamadılar. Hakkı ise ters ayaklı olduğundan burada oynatmak istemiyorum. Devre arası buraya bir takviye yapabiliriz. İlk tercihim potansiyelinden dolayı Sertaç

Forvet Arkası

Burada pas trafiğini sağlayabilecek, çift yönlü oynayabilecek bir oyuncu oynatıyoruz. Ancak elimizde pek de mevcut değil. Maç maç bakacağız. Herkes oynayabilir.

Forvet

Burada 3 oyuncuya da şans verdik. Açık ara Doğan daha iyi. Lig boyunca Doğan oynar. Devre arası kesin 1 takviye yapmayı düşünüyorum bu bölgeye.

İdeal Kadro Bu Şekilde Oluştu

Kadro Numaralarını Açıkladık

Bu arada yönetim kursa başlama isteğimizi geri çevirmedi

Transferi takımı falan geçtim giriş hikayen süper olmuş, mende seni tebrik edirem gardaşım uğurlar ola

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hazırlık iyi geçmiş. Okan güzelmiş. Sendeki özelliklerine bakarak gözlemci yolladım. Ama pek ihtiyacım olmayabilir. O bölgem de sıkıntım yok.

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Transferi takımı falan geçtim giriş hikayen süper olmuş, mende seni tebrik edirem gardaşım uğurlar ola
    Hazırlık iyi geçmiş. Okan güzelmiş. Sendeki özelliklerine bakarak gözlemci yolladım. Ama pek ihtiyacım olmayabilir. O bölgem de sıkıntım yok.
    Teşekkür ederim.
    Okan henüz hazırlık ve ligin ilk 5 haftasında tam istediğim verimi sağlayamadı ama iyi bir oyuncu. Yavaş yavaş daha iyi performans göstereceğine inanıyorum.

------

Lig Başlıyor!

1. Hafta
    Pazarspor - 1 Bandırmaspor - 0

Tek kale oynadık. Pazar kalecisi kalesinde devleşti. Biz ise son dakikalara kadar hücumu düşündük. Bu anlayışımız da 90+3te gol yememize sebep oldu. Forvetlerimiz çok beceriksizdi

2. Hafta
    Bandırmaspor - 1 Göztepe - 1

Göztepe karşısında da pozisyonlara girdik. 73.dakikada golü de bulduk ama 80de yememize engel olamadık. Umarım bu kayıpları ileride aramayız

3. Hafta
    Bandırmaspor - 3 Düzyurtspor - 0

Durduk durduk Düzyurt'a patladık. İlk yarıda oyunu domine ettik. 2. yarıdaysa topu rakibe bıraktık ve kontralar aradık. Güzel bir maçtı.

4. Hafta
    Tepecikspor - 0 Bandırmaspor - 2

İstanbul deplasmanında da üstün bir oyunla 2-0lık galibiyeti aldık. 2 haftadır Ozan'ın performansı Doğan'ı yedeğe attı.

5. Hafta
    Bandırmaspor - 1 Bugsaşspor - 1

59da golü bulduk yine ama rakip 90da duran topta Ferhat'ın direk kaleye vuruşunda golü buldu ve 1 puanı aldı.

5 Hafta Sonunda Puan Durumu

Liderle 4 puan fark var. Çok aptalca puanlar kaybettik. Bariz bir şanssızlık var üzerimizde. Puan kaybı yaşadığımız 3 maçta da birbirineden saçma goller yedik. Kısaca şanssızlıkların kurbanı olduk
    Yine de Düzyurt ve Tepecik maçları bir umut yarattı. İyi bir yerlere gelebileceğimize inanıyorum. Yeter ki şanssızlıklar azalsın

Türkiye Kupası

2. Tur
    Pazarspor - 1 Bandırmaspor - 3

Pazar karşısında yedek ağırlıklı çıktık. Ali İmren ilk kez forma giydi ve 2 gol atıp yıldızlaştı. Ligin suskun golcüsü Doğan'ın da gol atması sevindirici oldu. Takım için iyi bir moral

3. Tur
    Alanyaspor - 2 Bandırmaspor - 0

Rakip üst lig takımıydı. Maç trafiğinden dolayı yarı rotasyonlu bir kadroyla çıktım. Kapanıp kontrayla gol bulmaya çalıştım ama erken goller oyun disiplininden kopardı. Sonrasında gol de aradık ama bulamadık. Kalite farkı barizdi.
    Bu sonuçla Türkiye Kupası'ndan elendik. Bizim için iyi oldu. Asıl önemlisi ligdi..

-------
    Bu gecelik bu kadar yeter sanırım. Yarın sabah erkenden yolculuk var.Yarın güncelleme olmayacak büyük ihtimalle Pazartesi günü olacak. Herkese iyi geceler

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam takım taktiğe alıştıkça sonuçlar daha iyi olacaktır. Bu arada bilgin olsun elemeler yapılmıyor. Mutlaka şampiyon olman gerekiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam başarılar.Hikaye çok güzel.Lige fazla iyi girmemişiz ama şampiyonluk bekliyorum.

Hocam takım taktiğe alıştıkça sonuçlar daha iyi olacaktır. Bu arada bilgin olsun elemeler yapılmıyor. Mutlaka şampiyon olman gerekiyor.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hocam başarılar.Hikaye çok güzel.Lige fazla iyi girmemişiz ama şampiyonluk bekliyorum.
    Tesekkur ederim. 14+14 icin playofflardan vazgectik insallah kovulmama sebep olmaz
    Lige aslinda guzel oyunla basladik ama ne yazik ki cok sanssiz maclar gecirdik. Pazar ve Bugsas maclarinda ozellikle hic bu sonucu haketmedik.

Su an is dolayisiyla sehir disindayim. Aksam evde olacagim. Yorgunluk durumuna gore bir kac macdaha yapip paylasabilirim.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam SI tarafından oluşan bir bug var. 2. ligde sadece şampiyon takımlar ile Beyaz grup ikinci si çıkabiliyor. Eleme maçları yapılmıyor. Haberin olsun.

Ligde ilk 5 hafta sancılı geçmiş ama bunlar olacaktır taktik oturunca forse edicez ligi inşallah

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Şanssız puanlar kaybetmişiz ama iyiyiz. Devre arası Süper Lig takımlarının yedek kadrolarından kiralık oyuncu takviyesi yaparak takımı rahatlatabilirsin hocam.

O sene bu sene diyelim 1.Ligde Bandırmaspor'u görelim o zaman.

Hocam SI tarafından oluşan bir bug var. 2. ligde sadece şampiyon takımlar ile Beyaz grup ikinci si çıkabiliyor. Eleme maçları yapılmıyor. Haberin olsun.
    Teşekkürler bilgilendirme için. Sezon öncesinde takımın makus talihini değiştirmekten bahsetmiştik. Bu doğrultuda zaten hedefleri Şampiyonluk olarak verdik. Playofflara kalsak bile kovulabilirim

Ligde ilk 5 hafta sancılı geçmiş ama bunlar olacaktır taktik oturunca forse edicez ligi inşallah
    İnşallah
    Şanssız puanlar kaybetmişiz ama iyiyiz. Devre arası Süper Lig takımlarının yedek kadrolarından kiralık oyuncu takviyesi yaparak takımı rahatlatabilirsin hocam.
    Devre arası takviye şart. Ancak kiralık oyuncu almayı pek düşünmüyorum. Oyuncu bulamazsam o yönteme yöneleceğim.
    Quote Originally Posted by mcgonagal View Post
    O sene bu sene diyelim 1.Ligde Bandırmaspor'u görelim o zaman.
    Teşekkürler

--------------

6. Hafta
    İnegölspor - 1 Bandırmaspor - 1

İnegöl gerçekte de zorlu bir takım. Bu oyuna da yansımış. En çok zorlandığım maçtı. Açıkçası 1 puana sevindim

7. Hafta
    Bandırmaspor - 3 Diyarbakır Bld. - 0

Diyarbakır namağlup bir şekilde geldi stada. 3 golle uğurladık. belki de sezonun en güzel oyununu oynadık. Takım tam anlamıyla yapmalarını istediğim her şeyi yaptı.

8. Hafta
    Gümüşhane - 0 Bandırmaspor - 1

Deplasmanlarda zorlanıyoruz biraz. Bu maçta da pozisyonlara girdik, hatta penaltı bile kaçırdık. Tam umutları kesip Pazar maçı gibi olmasını beklerken penaltı kaçıran Erhan'ın yerine giren Sertaç golünü attı ve 3 puanı getirdi. Çok önemli bir 3 puan oldu

9. Hafta
    Altay - 0 Bandırmaspor - 3

Aşağı sıralardaki Altay'a karşı yine iyi bir oyun oynadık. Takımın bu temposunu çok beğendim. Nazar değmez İnşallah

Puan Durumu

Ankaragücü dolu dizgin devam ediyor ama biz de toparladık. Bu sene Ankaragücü'yle kapışacağız gibi bir görüntü var. Tabi oynadığımız takımlardan İnegöl'ü de hiç yabana atmamalıyız.

---------------

Bu arada oyuncularımdan Ali Kuleli (Sağ Kanat) ve Yasin Palaz (Sağ Bek-Orta Saha) forma şansı bulamadıklarından ayrılmak istediklerini belirttiler. İlk başta karşı çıksak ta isteklerini kabul ettik.
    Devre arasında Sağ Bek, stoper, sol bek, sağ kanat ve forvet takviyesi yapmayı düşünüyorum. Özellikle bu bölgelere önerilerinizi bekliyorum.

Skor anlamında son maçlarda toparlanmışız ama oyun istatistiklerine baktığımda biraz daha yolumuz var

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Toparlamışız biraz ama dever arası takviye şart gibi duruyor. Dediğim gibi istediğin tarzdan oyuncu bulamazsan kirala geç üst liglerden Yükselirsek seneye yabancı oyuncu falan alacaksın zaten.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Son maçlarda çıkışa geçmişiz hocam.Böyle devam edersek başarabiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam çıkışa geçmişsin. Devamınıda getirirsin.
    Forvet için Samed Kaya yı öneririm. Sağ Kanat ada Yiğit gökoğlan-Tuğrul Erat-Cenk Şahin bunları bir kiralamayı dene belki gelebilirler. Bek kullanmadığım için pek yardımım olamayacak. Zaten şu anda bir çok oyuncum regen olduğu için ancak bu kadar oyuncu önerebilirim.
    Olmadı Güney Atılgan var az da olsa işini görebilir.

Skor anlamında son maçlarda toparlanmışız ama oyun istatistiklerine baktığımda biraz daha yolumuz var
    İstatistikteki düşüklük biraz taktiğe alışamama ve oyuncu kalitesinden dolayı diye tahmin ediyorum. Ancak oyun anlamında özellikle son 3 maçtaki performans beni oldukça memnun etti. Burada istatistiğe çok önem vermiyorum.

Toparlamışız biraz ama dever arası takviye şart gibi duruyor. Dediğim gibi istediğin tarzdan oyuncu bulamazsan kirala geç üst liglerden Yükselirsek seneye yabancı oyuncu falan alacaksın zaten.
    Kesinlikle takviye olacak

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Son maçlarda çıkışa geçmişiz hocam.Böyle devam edersek başarabiliriz.
    İnşallah. Ben de öyle umuyorum

Hocam çıkışa geçmişsin. Devamınıda getirirsin.
    Forvet için Samed Kaya yı öneririm. Sağ Kanat ada Yiğit gökoğlan-Tuğrul Erat-Cenk Şahin bunları bir kiralamayı dene belki gelebilirler. Bek kullanmadığım için pek yardımım olamayacak. Zaten şu anda bir çok oyuncum regen olduğu için ancak bu kadar oyuncu önerebilirim.
    Olmadı Güney Atılgan var az da olsa işini görebilir.
    Dediğin oyunculara bakacağım. Ancak çoğunu alabilecek gücümüz olduğunu sanmıyorum.

-------

Bugün kişisel işlerimden kendi işime bile bakacak vakit bulamadım. Bakalım akşam belki yine geç saatlerde girip oynayabilirim ama zor gözüküyor.

Bu arada kaçıranlar için tekrar edeyim; Sağ bek, stoper, sağ kanat, sol kanat ve forvet bölgesine devre arası transfer yapacağız. Bu bölgelere önerilerinizi bekliyorum..
    Last edited by kerim1990 : 02.Şubat.2015 at 20:27

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Son maçlardaki yüksek form bir umut bizim için, daha da çok çabalayarak inanıyorum ki başaracağız. Güveniyoruz sana hocam.

Quote Originally Posted by IbraKadabRa View Post
    Son maçlardaki yüksek form bir umut bizim için, daha da çok çabalayarak inanıyorum ki başaracağız. Güveniyoruz sana hocam.
    Teşekkür ederim. İnşallah güveninizi boşa çıkartmayacağım

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar kardeşim Sezona çok iyi başlamışsın inşallah Bandırmaya bir sevinç yaşatırsın

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Başarılar kardeşim Sezona çok iyi başlamışsın inşallah Bandırmaya bir sevinç yaşatırsın
    Teşekkürler. İnşallah

------

Spor Toto 2. Lig Devam Ediyor

10. Hafta
    Bandırmaspor -2 Kırklareli- 1

Maçta yine üstün taraftık. 80den sonra kapandık. 82de golü yedikten sonra korkmadım değil
    Maçtan sonra yönetimden şöyle bir yazı aldık. İlk kez böyle bir yazıyla karşılaşıyorum

11. Hafta
    Bandırmaspor -2 Ankaragücü- 1

Lideri evimizde devirdik. Çok önemli bir 3 puandı. Üstüne gelen rekor haberleri de moralleri tavan yaptı

Basının maaşallah dediği 3 gün bile yaşamıyor...

Hacı Mustafa'nın yerine oynamak istiyorum diyen Oğuz Kocabal'ı oynatacağım. Bu arada maçtan sonra yedek kalan diğer forvet oyuncum Muharrem Ozan Cengiz gelip oynamak istiyorum dedi. Ben de kendini kanıtla dedim ancak her şeye laf yetiştirince tamam yolları ayıralım dedim. Devre arası Ozan da yolcu isimlere eklendi.

12. Hafta
    Bandırmaspor -1 Gölbaşı

Golü bulmakta çok zorlandık. Tabi bunda Doğan'ın büyük payı vardı! İlk yarıda sayısız golden yararlanamadı. Üstüne de penaltı kaçırınca oyundan almak zorunda kaldım. Allahtan Sertaç sahneye çıktı. Yoksa Ankaragücü galibiyetinin bir önemi kalmayacaktı

Yine bir sakatlık haberi. Bu sefer defanstan. Stoper bölgem rotasyonu en zayıf bölgem. Devre arasına kadar buradan ne kadar az oyuncu sakatlanırsa/ceza alırsa o kadar iyi. Yerine genç oyuncum Bilal'i oynatacağım

13. Hafta
    Hatay -2 Bandırmaspor- 3

2-0 öne geçtik ama ne olduğunu anlamadan 2-2 oldu maç. Devre arasında oyuncularımı cesaretlendirmem maçı getirdi diye düşünüyorum. Hücumda iyi savunmada ise kötüydük

14. Hafta
    Sarıyer- 1 Bandırmaspor -2

İyi mi kötü mü olduğumuza karar veremediğim maçlardandı. Ancak deplasmanda alınan 3 puan her zaman için önemlidir

Puan Tablosu

İyi haber; kazanıyoruz, liderliğe yükseldik ve hücum anlamında çok güzel işler çıkartıyoruz
    Kötü haberse; her maç gol yiyoruz. Devre arası sadece transfer değil taktik çalışması da yapabiliriz

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kazanmak güzel ama sezon başından beri neredeyse tüm maçlarda rakibe en az 3-4 net pozisyon veriyoruz.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri