1 ile 30 arası toplam 157 sonuç

Konu: Bandırmaspor'la Tarih Yazmaya | (3. Sezon - Süper Lig'deyiz!)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam çıkışa geçmişsin. Devamınıda getirirsin.
    Forvet için Samed Kaya yı öneririm. Sağ Kanat ada Yiğit gökoğlan-Tuğrul Erat-Cenk Şahin bunları bir kiralamayı dene belki gelebilirler. Bek kullanmadığım için pek yardımım olamayacak. Zaten şu anda bir çok oyuncum regen olduğu için ancak bu kadar oyuncu önerebilirim.
    Olmadı Güney Atılgan var az da olsa işini görebilir.

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Skor anlamında son maçlarda toparlanmışız ama oyun istatistiklerine baktığımda biraz daha yolumuz var
    İstatistikteki düşüklük biraz taktiğe alışamama ve oyuncu kalitesinden dolayı diye tahmin ediyorum. Ancak oyun anlamında özellikle son 3 maçtaki performans beni oldukça memnun etti. Burada istatistiğe çok önem vermiyorum.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Toparlamışız biraz ama dever arası takviye şart gibi duruyor. Dediğim gibi istediğin tarzdan oyuncu bulamazsan kirala geç üst liglerden Yükselirsek seneye yabancı oyuncu falan alacaksın zaten.
    Kesinlikle takviye olacak

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Son maçlarda çıkışa geçmişiz hocam.Böyle devam edersek başarabiliriz.
    İnşallah. Ben de öyle umuyorum

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam çıkışa geçmişsin. Devamınıda getirirsin.
    Forvet için Samed Kaya yı öneririm. Sağ Kanat ada Yiğit gökoğlan-Tuğrul Erat-Cenk Şahin bunları bir kiralamayı dene belki gelebilirler. Bek kullanmadığım için pek yardımım olamayacak. Zaten şu anda bir çok oyuncum regen olduğu için ancak bu kadar oyuncu önerebilirim.
    Olmadı Güney Atılgan var az da olsa işini görebilir.
    Dediğin oyunculara bakacağım. Ancak çoğunu alabilecek gücümüz olduğunu sanmıyorum.

-------

Bugün kişisel işlerimden kendi işime bile bakacak vakit bulamadım. Bakalım akşam belki yine geç saatlerde girip oynayabilirim ama zor gözüküyor.

Bu arada kaçıranlar için tekrar edeyim; Sağ bek, stoper, sağ kanat, sol kanat ve forvet bölgesine devre arası transfer yapacağız. Bu bölgelere önerilerinizi bekliyorum..
    Last edited by kerim1990 : 02.Şubat.2015 at 20:27

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri