Originally Posted by
Barak
Çok güzel bir kariyer olacak başarılar

Originally Posted by
RodiMood
Güzel olacağa benziyor, başarılar dilerim.
Teşekkür ederim. Güzel olacak inşallah
-------
Transfer döneminde 3 oyuncuyu transfer edip 2 oyuncuyu gönderdik
Oyuncu Profilleri
Ali İmren

Kendisini gözlemcimiz önerdi. Potansiyelli diye imza attırdık. 21 yaşaltı takımda görev yapacak. Durumuna göre A takıma çıkartabiliriz
Okan Köse

Leverkusen geçmişi olan genç bir oyuncu. Sağ kanadımızda eksiklik vardı. Okan'la bunu kapattık diyebiliriz
Ozan Özkan

Daha önce de takımımızın formasını giymiş bir sağ bekti. Piyasadaki oyunculardan bildiğim güvendiğim bir oyuncu olması onu ön plana çıkarttı. Yedek olarak sözleşme imzalasak ta ilk 11 oyuncusu olabilir
Bu 3 transferle transferi kapattık.
---------
1. Hazırlık Maçı
Bandırmaspor - 1 Pendikspor- 2
Maçtaki oyun ilk maçımız olmasına rağmen olumluydu. Ancak bu sonuca yansımadı. Hemen hemen tüm oyunculara şans verdim. Kafamdaki 11i şekillendirmek için iyi bir fırsattı
2. Hazırlık Maçı
Bandırmaspor - 3 Orduspor - 4
Bu maçta savunmadaki hatalar dikkat çekti. Ancak takım yine hücum anlamında iyi işler yaptı. İlerisi için uyum vardı
3. Hazırlık Maçı
Maltepespor - 2 Bandırmaspor -3
Bu maçta biraz daha yedek düşündüğüm isimlere şans verdim. Bu oyunculardan bazıları gözüme girmeyi başarsa da bazılarının yedekliğini bile sorgulayabilirim ileride. Kamptaki ilk galibiyetle moraller yükselişe geçti
4. Hazırlık Maçı
Bandırmaspor - 5 Elazığspor - 1
Bu maçı lig maçı gibi oynadım. Yedeğe 7 oyuncu alıp, sadece 3 oyuncu değişikliği kullandım. Takım tam anlamıyla istediğim oyunu sahaya döktü.
Kampı kısaca değerlendirirsek; başlangıçtan sonuca kadar olumlu ve olumsuz düşüncelerim oldu. Hem kamp hem takım değerlendirmesi yapalım;
Kaleciler
Bekir ilk tercihim. Ethem de hem tecrübeli hem yeterli olabilecek bir kaleci. Kampta Bekir'i lige hazırladık
Stoperler
Cenk'le Celal açık ara diğer oyunculardan daha iyi. Bilal Oğuz'dan daha iyi gözükse de Oğuz daha iyi performans sergiledi. Oğuz burada Bilal'in önünde. Bilal'se genç bir oyuncu. U21de oynatıp hazır tutma niyetindeyim.
Sağ Bekler
Sağ bekte Yasin'le Ozan 11 mücadelesi verecek. Kamptaki performansıyla Ozan bir adım önde
Sol Bekler
Serkan rakiplerinden açık ara önde. Onur yetersiz gözüküyor. Devre arası yollarımızı ayırabiliriz.
Orta Saha
Orta sahamız kalabalık ve alternatifli. Burada her oyuncuya şans verebiliriz. Sadece Onur Bektaş gözüme giremedi kampta.
Sağ Kanat
Burada Ali Kuleli hayal kırıklığım oldu. kendisinden çok şey beklesem de kampta gözüme giremedi. Hakkı ve Okan Ali'nin önlerinde.
Sol Kanat
Burada biraz zayıf kaldığımızı düşünüyorum. Sertaç ve Erhan yeterli olamadılar. Hakkı ise ters ayaklı olduğundan burada oynatmak istemiyorum. Devre arası buraya bir takviye yapabiliriz. İlk tercihim potansiyelinden dolayı Sertaç
Forvet Arkası
Burada pas trafiğini sağlayabilecek, çift yönlü oynayabilecek bir oyuncu oynatıyoruz. Ancak elimizde pek de mevcut değil. Maç maç bakacağız. Herkes oynayabilir.
Forvet
Burada 3 oyuncuya da şans verdik. Açık ara Doğan daha iyi. Lig boyunca Doğan oynar. Devre arası kesin 1 takviye yapmayı düşünüyorum bu bölgeye.
İdeal Kadro Bu Şekilde Oluştu
Kadro Numaralarını Açıkladık

Bu arada yönetim kursa başlama isteğimizi geri çevirmedi