Lige iyi başlamışsın ama sakatlık çok kötü olmuş.
Play off u demekki düşmeyi engelleyerek yapmışlar.
Lige iyi başlamışsın ama sakatlık çok kötü olmuş.
Play off u demekki düşmeyi engelleyerek yapmışlar.
Başlangıçtan memnunum ben de ama bundan sonraki performansımız yerine oynayacak olan oyunculara bağlı
Sorma.. İlk kez bu kadar uzun bir sakatlık yaşadım bu seride. Şansa en çok umut bağladığım adamımın başına geldi
Teşekkürler. İnşallah
Teşekkür ederim..
----------
Arkadaşlar öncelikle Erick hakkındaki kararımı açıklayayım size. Bu sene lige 4 maçta 2 golle başlamıştı. Açıkçası bir iyi bir kötüydü ama etkili oluyordu. Şimdi devre arasında bu oyuncunun kontratını feshedip maaş bütçesinde yer açabilirim. En mantıklı da bu gözüküyor. Ancak ben biraz daha duygusal bakacağım işe. Oyun bile olsa gerçekte bu oyuncular bu işten ekmek yiyen insanlar. Oyuncu sakatlandı diye sözleşmesini feshedersem oyuncu parasını alır ama 1 seneyi boş geçirdiğinden kimse almaz ve futbolu bırakır.
Ben bu oyuncuyu devre arasında kadrodan çıkartacağım. Eğer bulabilirsem yerine kiralık bir yabancı forvet bulacağım ve onu kaydedeceğim. Seneyeyse Erick antrenmanlara başlar. Yine devre arasına kadar durur. Performansından memnun kalırsam tutarım. Bulmazsam yollarım artık..
--------------
YİNE SAKATLIK
Bu sefer orta sahanın yıldızlarından Mustafa sakatlandı.. Üstüne üstlük alternatifleri de sakatlandı. Oraya kimi koysam sakatlanıyor. Anlamadım gitti..
5. Hafta
Karşıyaka'ya karşı güzel bir galibiyet aldık
6. Hafta
Ligin dibindeki Aydın'ı yenmemiz lazımdı ama olmadı..
Türkiye Kupası 3. Tur Maçı
Kupayı önemsemiyoruz dedik ama bu turda ligimiz takımlarından Adana'ya karşı yarı rotasyonlu bir kadroyla çıktık. Üstün oyuna rağmen maç uzatmaya gitti. Uzatmada rakibin 10 kişi kalmasıyla fişlerini çektik
BU arada durmadan çalışıyoruz. TFF A Lisansını cebimize koyar koymaz UEFA C Kurslarına katıldık
Bu akşamlık bu kadar. Gece yarısı belki güncelleme yapabilirim..