1 ile 30 arası toplam 157 sonuç

Konu: Bandırmaspor'la Tarih Yazmaya | (3. Sezon - Süper Lig'deyiz!)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Lige iyi başlamışsın ama sakatlık çok kötü olmuş.
    Play off u demekki düşmeyi engelleyerek yapmışlar.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hocam.Lige şahane bir başlangıç yapmışsın, Erick in sakatlanması çok kötü olmuş .
    Başlangıçtan memnunum ben de ama bundan sonraki performansımız yerine oynayacak olan oyunculara bağlı
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    10 ay nedir ya ayağı mı koptu adamın Töbe töbe neyse son dakika transferleride nokta olmuş
    Sorma.. İlk kez bu kadar uzun bir sakatlık yaşadım bu seride. Şansa en çok umut bağladığım adamımın başına geldi
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Ligde iyi başlamışız hocam, inş devamı gelir.
    Teşekkürler. İnşallah

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Lige iyi başlamışsın ama sakatlık çok kötü olmuş.
    Play off u demekki düşmeyi engelleyerek yapmışlar.
    Teşekkür ederim..

----------

Arkadaşlar öncelikle Erick hakkındaki kararımı açıklayayım size. Bu sene lige 4 maçta 2 golle başlamıştı. Açıkçası bir iyi bir kötüydü ama etkili oluyordu. Şimdi devre arasında bu oyuncunun kontratını feshedip maaş bütçesinde yer açabilirim. En mantıklı da bu gözüküyor. Ancak ben biraz daha duygusal bakacağım işe. Oyun bile olsa gerçekte bu oyuncular bu işten ekmek yiyen insanlar. Oyuncu sakatlandı diye sözleşmesini feshedersem oyuncu parasını alır ama 1 seneyi boş geçirdiğinden kimse almaz ve futbolu bırakır.
    Ben bu oyuncuyu devre arasında kadrodan çıkartacağım. Eğer bulabilirsem yerine kiralık bir yabancı forvet bulacağım ve onu kaydedeceğim. Seneyeyse Erick antrenmanlara başlar. Yine devre arasına kadar durur. Performansından memnun kalırsam tutarım. Bulmazsam yollarım artık..

--------------

YİNE SAKATLIK

Bu sefer orta sahanın yıldızlarından Mustafa sakatlandı.. Üstüne üstlük alternatifleri de sakatlandı. Oraya kimi koysam sakatlanıyor. Anlamadım gitti..

5. Hafta

Karşıyaka'ya karşı güzel bir galibiyet aldık

6. Hafta

Ligin dibindeki Aydın'ı yenmemiz lazımdı ama olmadı..

Türkiye Kupası 3. Tur Maçı

Kupayı önemsemiyoruz dedik ama bu turda ligimiz takımlarından Adana'ya karşı yarı rotasyonlu bir kadroyla çıktık. Üstün oyuna rağmen maç uzatmaya gitti. Uzatmada rakibin 10 kişi kalmasıyla fişlerini çektik

BU arada durmadan çalışıyoruz. TFF A Lisansını cebimize koyar koymaz UEFA C Kurslarına katıldık

Bu akşamlık bu kadar. Gece yarısı belki güncelleme yapabilirim..

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri