1 ile 30 arası toplam 157 sonuç

Konu: Bandırmaspor'la Tarih Yazmaya | (3. Sezon - Süper Lig'deyiz!)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Mustafa karabulut u Tokatspor a aldım hocam bende de sakatlandı ama sende uzun süreliymiş. Performansı nasıl beğeniyor mu sun?

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Hocam iki oyuncunuda antrenmanda sakatlamışsın, sanırım devam eden sezon da takıma kondisyon basıyorsun yada antrenmanın çok yüksek ama kanaatim lig devam ederken kondisyon basıyorsun
    Sezon öncesinde yüksek kondisyon ve takım oyunu çalışıyoruz. Sezon içerisinde kondisyon antrenmanı yaptırtmam. Dengeli-Ortalama şeklinde çalışıyoruz
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Hocam süper gidiyorsun Erick öldü zannettim o nasıl sakatlık Allah kimsenin başına vermesin
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam Asistanın iyi ise antrenmanları ona ver. Hem oyuncuların sızlanması duruyor. Hem de pek sakatlık olmuyor. Ben de son 1 aya kadar öyleydi ama baktım savunma gedik veriyor. Mecburen geri aldım. Ama geri ona devredeceğim.
    Deneyebilirim. Öneri için teşekkürler
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Mustafa karabulut u Tokatspor a aldım hocam bende de sakatlandı ama sende uzun süreliymiş. Performansı nasıl beğeniyor mu sun?
    Geçen yıl takımın en iyilerindendi. Bu sezon lige iyi başladı. Ancak uzun süreli sakatlığın onu ne kadar geriye attığını göreceğim

------

Türkiye Kupasında Grubumuz Belli Oldu

1 Süper Lig, 1 1.Lig ve 1 2. Lig takımıyla yarışacağız. Çıkabiliriz

7. Hafta
    Bandırmaspor - 4 Manisaspor - 0

8. Hafta
    Orduspor - 2 Bandırmaspor - 0

9. Hafta
    Antalyaspor - 3 Bandırmaspor - 0

10. Hafta
    Bandırmaspor - 5 Y.Malatya - 1

11. Hafta
    Kayserispor - 1 Bandırmaspor -1

12. Hafta
    Gaziantepspor - 2 Bandırmaspor -1

13. Hafta
    Bandırmaspor - 3 Boluspor - 3

14. Hafta
    Bandırmaspor - 2 Adanaspor - 0

Puan Durumu

--------------

Genel Durum Değerlendirmesi

Önceki döneme göre sonuçlar kötü gözükebilir. Ancak lige yeni çıkmış, sezon başında hedeflerini ligde kalmak olarak belirtmiş bir takıma göre bence iyi sonuçlar aldık. Bu zaman diliminde çok sakatlık yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz. Şuan kadromdaki 3 forvetim de sakat durumda. Bir kaç hafta orada kanat oyuncusu, forvet arkası oyuncusuyla idare edeceğim.
    İlk yarıyı en iyi şekilde bitirip 2. yarıda alınabilecek en iyi oyuncuları alıp playoff potasına kapağı atabilirim.

Devre arası için hedeflerimi de söyleyeyim; transferde defans hattını komple değiştirme gibi bir düşüncem var. sağ bek, sol bek ve stopere 1er oyuncu almayı düşünüyorum. Kontenjanımız boş olduğundan yabancı haklarını burada kullanıp savunmayı garantiye alabiliriz.
    Orta sahada her ne kadar çok sakatlık yaşasam da derinliğim iyi. Bir şekilde karşılıyor oyuncularım ihtiyaçlarımı. Sadece forvet arkasına 1 oyuncu alacağım. Ki bu oyuncuyla anlaştım. Manisaspor'dan 16 yaşında bir oyuncu. Hakkı'nın yerine yavaş yavaş monte etmeyi planlıyorum.
    Kanatlarımız da iyi. Ancak gitmek isteyen bir oyuncu olduğunda buraya takviye yaparız. Forvetse kanayan yara. Her ne kadar Erick'in yerine oynayan Umut ve Beykan ellerinden geleni yapsalar da buraya bir ilk 11 oyuncusu bulmamız şart oldu. Son vuruşlara kalite getirmeliyiz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri