Mustafa karabulut u Tokatspor a aldım hocam bende de sakatlandı ama sende uzun süreliymiş. Performansı nasıl beğeniyor mu sun?
Mustafa karabulut u Tokatspor a aldım hocam bende de sakatlandı ama sende uzun süreliymiş. Performansı nasıl beğeniyor mu sun?
Sezon öncesinde yüksek kondisyon ve takım oyunu çalışıyoruz. Sezon içerisinde kondisyon antrenmanı yaptırtmam. Dengeli-Ortalama şeklinde çalışıyoruz
Teşekkür ederim
Deneyebilirim. Öneri için teşekkürler
Geçen yıl takımın en iyilerindendi. Bu sezon lige iyi başladı. Ancak uzun süreli sakatlığın onu ne kadar geriye attığını göreceğim
------
Türkiye Kupasında Grubumuz Belli Oldu
1 Süper Lig, 1 1.Lig ve 1 2. Lig takımıyla yarışacağız. Çıkabiliriz
7. Hafta
Bandırmaspor - 4 Manisaspor - 0
8. Hafta
Orduspor - 2 Bandırmaspor - 0
9. Hafta
Antalyaspor - 3 Bandırmaspor - 0
10. Hafta
Bandırmaspor - 5 Y.Malatya - 1
11. Hafta
Kayserispor - 1 Bandırmaspor -1
12. Hafta
Gaziantepspor - 2 Bandırmaspor -1
13. Hafta
Bandırmaspor - 3 Boluspor - 3
14. Hafta
Bandırmaspor - 2 Adanaspor - 0
Puan Durumu
--------------
Genel Durum Değerlendirmesi
Önceki döneme göre sonuçlar kötü gözükebilir. Ancak lige yeni çıkmış, sezon başında hedeflerini ligde kalmak olarak belirtmiş bir takıma göre bence iyi sonuçlar aldık. Bu zaman diliminde çok sakatlık yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz. Şuan kadromdaki 3 forvetim de sakat durumda. Bir kaç hafta orada kanat oyuncusu, forvet arkası oyuncusuyla idare edeceğim.
İlk yarıyı en iyi şekilde bitirip 2. yarıda alınabilecek en iyi oyuncuları alıp playoff potasına kapağı atabilirim.
Devre arası için hedeflerimi de söyleyeyim; transferde defans hattını komple değiştirme gibi bir düşüncem var. sağ bek, sol bek ve stopere 1er oyuncu almayı düşünüyorum. Kontenjanımız boş olduğundan yabancı haklarını burada kullanıp savunmayı garantiye alabiliriz.
Orta sahada her ne kadar çok sakatlık yaşasam da derinliğim iyi. Bir şekilde karşılıyor oyuncularım ihtiyaçlarımı. Sadece forvet arkasına 1 oyuncu alacağım. Ki bu oyuncuyla anlaştım. Manisaspor'dan 16 yaşında bir oyuncu. Hakkı'nın yerine yavaş yavaş monte etmeyi planlıyorum.
Kanatlarımız da iyi. Ancak gitmek isteyen bir oyuncu olduğunda buraya takviye yaparız. Forvetse kanayan yara. Her ne kadar Erick'in yerine oynayan Umut ve Beykan ellerinden geleni yapsalar da buraya bir ilk 11 oyuncusu bulmamız şart oldu. Son vuruşlara kalite getirmeliyiz.