Hocam forvet olarak bir Samed Kaya ile samed yeşil e bir bak derim.
Hocam forvet olarak bir Samed Kaya ile samed yeşil e bir bak derim.
Çok şükür yemedim henüz
Sakatlıklar çok kötü etkiledi ama ölü halimizle devre arasına playoff potasında girdik. Devre arasında 4 tane daha yabancı alma hakkımızı kullanıp daha yukarılara çıkmayı hedefleyeceğiz
tahminler tutacak gibi
Antalya maçında erken yenilen golün büyük etkisi oldu. Dediğin gibi farklar kapanabilir
Samed Kaya'ya ilk yıl bakmıştım ama beğenmemiştim. Yeşil'i herkes ister ama bu halimizle o bizi ister mi sanmıyorum
-----
Türkiye Kupası Grup 1. Maçı
Bandırmaspor - 2 Kasımpaşa - 1
Süper Lig temsilcisini yenmek büyük işti. Zorlansak ta kazanmayı bildik
1. Lig 15. Hafta
Osmanlı - 4 Bandırmaspor - 1
Ezdiler bizi..
1. Lig 16. hafta
Elazığ - 0 Bandırmaspor - 2
Deplasmanda alınan her 3 puan güzeldir. Bu deplasmanda gol yemeden kazanmamız önemliydi
1. Lig 17. Hafta
Bandırmaspor - 3 Rizespor - 2
Rakip bir önceki yılın Süper lig takımıydı ama galip gelmeyi bildik
Türkiye Kupası Grup 2. Maçı
Bandırmaspor - 3 Osmanlı - 2
Ligdeki mağlubiyetin acısını kupada çıkarttık. Ancak Osmanlı'ya karşı çok zorlanıyoruz. Özellikle forvet arkası oyuncuları Muhammed Reis'i çok oynatıyoruz. Bu maçta taktik değişikliğe rağmen yine yaşadım bu sıkıntıları.
17 HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN TABLOSU
2. Karşıyaka'yla aramızda 5 puan fark var. Aşağılarda ise hemen hemen her takımın playoff iddiası var. Bakalım işin sonu ne olacak. Transfer sezonuna bir 10-15 gün civarında süre var. Bu sürede 2 maçımız daha var sanırım.
Bu maçlardan kayıpsız çıkarsak çok güzel olacak.
Tabi bir de hiç düşünmediğimiz kupa varBu kupa beklediğimden iyi olacak gibi. Kazandığımız her maç itibarımızın artmasına sebep olabilir. 2de 2yle büyük bir avantaj sağladık. Ki daha oynamadığımız Keçiören maçı var. En az 4 galibiyet alıp gruptan çıkarız ama bu şartlar altında lider çıkıp 2. olmuş bir takımla eşleşmek ilerisi için bizim adımıza daha iyi olacaktır. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Belki geçen yıl ezeli rakibimizin yaptığı süprizi yapıp kupayı alırız