Hocam kupada iyi çıkış yakalamışsın.
Ligde de bu gidişle play offlara gidersin.
Yalnız Adananın ne işi var oralarda onlara yenil bari de küme de kalsınlar.![]()
Hocam kupada iyi çıkış yakalamışsın.
Ligde de bu gidişle play offlara gidersin.
Yalnız Adananın ne işi var oralarda onlara yenil bari de küme de kalsınlar.![]()
kasada 3 milyonun üzerinde para var. O zamana kadar biteceğini sanmıyorum
İnşallah.
Adana maçına kadar iyi bir konuma ulaşırsak maçı bırakırım
yarım yıldızdı oyunu açarken. Geçen yıl antrenmanı yükseltince 1 yıldıza yükseldi. Yükseltmeden dolayı yüksek gelmiş olabilir.
-------
TRANSFERLER
Ömer Kahveci
Banda
Lazzaroni
Arce
Diaz
Hasan
Ozan
Mundele
Transferde çok hareketliydik. Yabancı hakkımı sonuna dek kullanacağım demiştim. Yanlış hesaplama yapmamdan dolayı Diaz'ı kiralık göndermeye çalıştım. Ancak mevcut yabancılarımdan sağ kanat oyuncumun uzun süreli sakatlanmasından dolayı kaydettim.
Kaleye transfer düşünmüyordum ama Bekir'in sakatlığından sonra bir oyuncu almam gerekiyordu. Ömer biçilmiş kaftan bence.
Defans hattımı tamamiyle değiştirdim transferlerden sonra. 4 defans ta yabancı olacak.
Hücuma dönük orta saha oyuncusu Hasan Manisa'dan potansiyelli diye aldık. Cleyton'un kirası bitince onu kaydettik.
Sağ kanatta Çek oyuncum sakatlanınca Ozan'ı kiraladık. Beğendiğim bir oyuncu. Kesinlikle iş yapacaktır
Forvete Mundele'yi alsak ta uzun süteli sakatlık yaşayınca sözleşmesini dondurduk. Yerine adam bulamayınca Adana'ya kiraladığım Doğan'ı geri çağırdım. Bu sezon imkansızı başarabiliriz. Başaramazsak eğer forvet yetmezliğinden olacak.. Çok karışık işler yaptım açıkçası. Benim bile beynim durdu bu transfer döneminde. 25 oyuncu kaydetme olayı çok zorluyor..
1. Lig 19. Hafta
Bandırmaspor - 3 Gençlerbirliği - 1
Türkiye Kupası Grup 4. Maçı
Bandırmaspor - 1 Osmanlı - 1
Sakatlanan Zahradnicek'in maç sonunda ayağı kırıldığı ortaya çıktı. 6 ay sonra sahalara dönecek..
1.Lig 20. Hafta
Bandırmaspor - 3 Gaziantep Bld - 0
----
Bu maçtan sonra lige 2,5 haftalık ara verildi. Bu arada Bozüyük ve Fenerbahçe ile maç yaptık.
Fenerbahçe maçında yeni transfer Mundele'nin ayak bileği kırıldı ve 3-4 ay arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Bunun üzerine sözleşmesini dondurup Doğan'ı Adana'dan geri çağırdık.
----
Türkiye Kupası Grup 5. Maçı
Kasımpaşa - 0 Bandırmaspor - 2
Maç sonunda gruptan çıkmayı garantiledik
1. Lig 21. Hafta
Giresun - 1 Bandırmaspor - 4
Türkiye Kupası Grup 6. Maçı
Bandırmaspor - 0 Keçiörengücü - 2 (asistan oynadı)
Türkiye Kupası B Grubu Puan Durumu
Son maçtaki hatam (birazcık üşengeçliğim) liderliği kaçırmama sebep oldu. 2. olarak Konyaspor'la eşleştik. Kasımpaşa Balçova Yaşam'la eşleşti!
Takımın durumu hoşuma gidiyor ama sakatlıklar çok can sıkıcı. Sezon başından beri büyük umutlarla aldığım 2 santrafor da uzun süreli sakatlandı. Sağ kanadımız da sakatlandı ne yazık ki ama onun yerini Ozan'la doldurmayı başardık. Ancak santrafora transfer yapamamak biraz moralimi bozdu..
Yine de ligi en iyi şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum