1 ile 30 arası toplam 157 sonuç

Konu: Bandırmaspor'la Tarih Yazmaya | (3. Sezon - Süper Lig'deyiz!)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam kupada iyi çıkış yakalamışsın.
    Ligde de bu gidişle play offlara gidersin.
    Yalnız Adananın ne işi var oralarda onlara yenil bari de küme de kalsınlar.

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Tesislerin yapılıyor gibi gözükmesine çok sevinme bence yapılmayacak O dönemde yapmak için yönetim para bulamayacak Hep aynı terane küçük takımlar için
    kasada 3 milyonun üzerinde para var. O zamana kadar biteceğini sanmıyorum
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam kupada iyi çıkış yakalamışsın.
    Ligde de bu gidişle play offlara gidersin.
    Yalnız Adananın ne işi var oralarda onlara yenil bari de küme de kalsınlar.
    İnşallah.
    Adana maçına kadar iyi bir konuma ulaşırsak maçı bırakırım

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Senin antrenman tesisleri benimkilerden iyi sanırım bende bu kadar para istememiştiler.
    yarım yıldızdı oyunu açarken. Geçen yıl antrenmanı yükseltince 1 yıldıza yükseldi. Yükseltmeden dolayı yüksek gelmiş olabilir.

-------

TRANSFERLER
    Ömer Kahveci

Banda

Lazzaroni

Arce

Diaz

Hasan

Ozan

Mundele

Transferde çok hareketliydik. Yabancı hakkımı sonuna dek kullanacağım demiştim. Yanlış hesaplama yapmamdan dolayı Diaz'ı kiralık göndermeye çalıştım. Ancak mevcut yabancılarımdan sağ kanat oyuncumun uzun süreli sakatlanmasından dolayı kaydettim.
    Kaleye transfer düşünmüyordum ama Bekir'in sakatlığından sonra bir oyuncu almam gerekiyordu. Ömer biçilmiş kaftan bence.
    Defans hattımı tamamiyle değiştirdim transferlerden sonra. 4 defans ta yabancı olacak.
    Hücuma dönük orta saha oyuncusu Hasan Manisa'dan potansiyelli diye aldık. Cleyton'un kirası bitince onu kaydettik.
    Sağ kanatta Çek oyuncum sakatlanınca Ozan'ı kiraladık. Beğendiğim bir oyuncu. Kesinlikle iş yapacaktır
    Forvete Mundele'yi alsak ta uzun süteli sakatlık yaşayınca sözleşmesini dondurduk. Yerine adam bulamayınca Adana'ya kiraladığım Doğan'ı geri çağırdım. Bu sezon imkansızı başarabiliriz. Başaramazsak eğer forvet yetmezliğinden olacak.. Çok karışık işler yaptım açıkçası. Benim bile beynim durdu bu transfer döneminde. 25 oyuncu kaydetme olayı çok zorluyor..

1. Lig 19. Hafta
    Bandırmaspor - 3 Gençlerbirliği - 1

Türkiye Kupası Grup 4. Maçı
    Bandırmaspor - 1 Osmanlı - 1

Sakatlanan Zahradnicek'in maç sonunda ayağı kırıldığı ortaya çıktı. 6 ay sonra sahalara dönecek..

1.Lig 20. Hafta
    Bandırmaspor - 3 Gaziantep Bld - 0

----

Bu maçtan sonra lige 2,5 haftalık ara verildi. Bu arada Bozüyük ve Fenerbahçe ile maç yaptık.
    Fenerbahçe maçında yeni transfer Mundele'nin ayak bileği kırıldı ve 3-4 ay arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Bunun üzerine sözleşmesini dondurup Doğan'ı Adana'dan geri çağırdık.

----

Türkiye Kupası Grup 5. Maçı
    Kasımpaşa - 0 Bandırmaspor - 2

Maç sonunda gruptan çıkmayı garantiledik

1. Lig 21. Hafta
    Giresun - 1 Bandırmaspor - 4

Türkiye Kupası Grup 6. Maçı
    Bandırmaspor - 0 Keçiörengücü - 2 (asistan oynadı)

Türkiye Kupası B Grubu Puan Durumu

Son maçtaki hatam (birazcık üşengeçliğim) liderliği kaçırmama sebep oldu. 2. olarak Konyaspor'la eşleştik. Kasımpaşa Balçova Yaşam'la eşleşti!
    Takımın durumu hoşuma gidiyor ama sakatlıklar çok can sıkıcı. Sezon başından beri büyük umutlarla aldığım 2 santrafor da uzun süreli sakatlandı. Sağ kanadımız da sakatlandı ne yazık ki ama onun yerini Ozan'la doldurmayı başardık. Ancak santrafora transfer yapamamak biraz moralimi bozdu..
    Yine de ligi en iyi şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri