Vaybe 4 lemişiz Kuantan'ı yürü be TakzimSeviyom bu takımı ya
Şaka bir yana oyuncuların tatile çıkmaması ciddi sıkıntı olması lazım. Şöyle birşey olabilir 4-5 maçtan sonra tüm oyuncularda dinelnemeye ihtiyacı var. inş olmaz böyle birşey
Vaybe 4 lemişiz Kuantan'ı yürü be TakzimSeviyom bu takımı ya
Şaka bir yana oyuncuların tatile çıkmaması ciddi sıkıntı olması lazım. Şöyle birşey olabilir 4-5 maçtan sonra tüm oyuncularda dinelnemeye ihtiyacı var. inş olmaz böyle birşey
Bilen birine sormak lazım. Gerçi normal olan her yerde tatile çıkması lazım ama Malezya normal değil
Adamlar büyük bizden olsun o kadar
Malezya Kupası başlamadan önce 1 hafta izin vermiştim herkese, sayılır mı ki o ?![]()
Ben de Chelsea'dan 4 yedim, takma![]()
Tüh sallamışız ama yıkamamışız. Neyse ilerleyen yıllarda takımda kalırsak ambargo koyarız artık elensek diye dua ederiz.![]()
" Kuantan'da transfer zamanı! 2017/2018 Sezonuna fırtına gibi girmeye hazırlanan Kuantan transfer dönemini ince eleyip sık dokuyarak geçirdi. "
Lig bittiğinden beri kaç oyuncunun profilini baktım bilmiyorum ama buna değdi denebilir. Elimizdeki parayla yapabileceğimiz neredeyse en iyi transferleri yaptık. Hatta bütçenin bir 20-25 bin kadar üstüne çıktık, yapacak bir şey yok. İtibarsızlık ve para sıkıntısı transfer için çok sıkıntı şeyler.
Teknik heyetin yarısını değiştirdim ve yeni gelen teknik ekibin bilgi seviyesi Malezya standartlarının çok çok üstünde. Bu sayede başta Asya olmak üzere Güney Amerika ve Afrika'da birçok ülkede oyuncu arama şansım oldu. Ancak Yabancı sınırı dolayısıyla istediğim birçok oyuncuyla anlaşamadım. Maç kadrosunda en fazla 4 yabancı olabiliyor, bunlarında en fazla 3'ü Asya dışı olabilir. Çok uzatmadan transferlerimizi tanıyalım.
Spoiler: Adrian Ratti
Hatırlasanız bu çocukla 1,5 sezon önce anlaşmıştık, daha yeni kulübe katıldı yaş meselesi yüzünden. Ancak o zaman nasıl gözümden kaçtı bilmiyorum, bir stoper için önemli olan konsantrasyonu baya düşük. Şimdilik kulüpte kalacak ve rotasyon oyuncusu olacak. Baya potansiyelli bir arkadaş.
Spoiler: Azahar Ali
Ali'nin tek handikapı boyu, 162 boy ile ne yapabilir bilmiyorum ama beleş ve Malezyalı potasyelli bir stoper görünce rotasyon için kattım takıma. Zıplaması sayesinde boyun etkisini azaltır belki.
Spoiler: Damien Lim
As kalecimiz yaşlanmaya başladı ve bu sezonu zor çıkaracak gibi duruyor. Bu yüzden biraz parayla birlikte performansından memnun olmadığım Diego'yu vererek genç kaleci Damien Lim'i aldım. Lim bu sezon rotasyon olarak başlayacak ama performansından memnun kalırsam as kalecimiz olabilir.
Spoiler: Gabriel
Genç regen kalecimizi görünce alıp almamak arasında kaldım ama eldeki kalecilere bakınca almamak olmazdı. Yabancı sınırı sıkıntı yapabilir ama onu gelecek sezon düşünürüz, çünkü yaş sınırından dolayı gelecek sezon katılacak takıma.
Spoiler: Henry Lewis
Bir türlü istediğim forveti bulamıyorum. En son aldığımız Diego'nun performansı çok kötü idi. Kaleci Lim'i alırken takasta kullanıp sattım. Yerine boştaki Henry'i aldım, umarım istediğim performansı gösterir. Ayrıca yeri gelmişken söyleyeyim, devre arası kiralık gönderdiğimiz Gary Steven'ı satmaktan vazgeçtim, umarım yine sakatlanmaz.
Spoiler: Muh Akhid Bahari
Aslında Bahari'yi sol ve sağ tarafta rotasyon olarak kullanmak için aldım ama forvet olarak da kullanacağım gibi duruyor. Diğer forvetlerimizin performansına bağlı.
Spoiler: Nicholas Danicic
Direk nokta transfer diyebilirim. Stoper bölgesinde Wan Nadris'in yanıan sağlam bir adama daha ihtiyaç vardı, bende uzun araştırmalar sonucu aradığımız stoperi Avustralya'da buldum. Gerekirse orta sahada oynatabilirim.
Spoiler: Ranan
Bu sambacı vasat durumdaki ön libero mevkimizi toparlayacaktır. Yabancı olması biraz sıkıntı olabilir ama üstesinden gelirim. Bir diğer problem ise bu arkadaş biraz sorumsuz, geldiği ilk hafta antremandan kaçtı ve ortadan kayboldu. Köşeye çekip sağlam bir fırça çektim, " Burası Kuantan, adamı çizerler. akıllı ol " dedim. Biraz toparladı gibi, eğer devam ederse ilk fırsatta kapının önünde bulur kendini.
Spoiler: Khairul Amri Zakaria
Spoiler: Mac Anja Raim
Spoiler: Mohd Aqmal İsmail
Bu üç genci kadro derinliği olsun ve belki gelişirler diye transfer ettim. Gelişirlerse ne ala gelişmezlerse yollarım.Çok bir maliyetleri yok zaten.
Son olarak şöyle bir kadro oluşturduk.
Transferler güzel![]()
Şu an olaya çok fransızım ama takipteyim![]()
Hocam beksizmi oynayacaksın. Sanki Sağ bekin 1 tane gibi gördüm.
Diğer transferlerin itibarına ve ülkene göre iyi.
Transferler hayırlı olsun. Aldığın stoperlerde çok kısaymış, sorun çıkartmazlar inşallah![]()
Daniel Ariffin 2 bekte de oynuyor, istediğim tarzda sağ bek bulamadım, zaten para da kalmamıştı. O yüzden toplamda 3 bekle giriyoruz sezona. 1 sol 1 sağ 1 de iki taraflı.
Buraların havası suyu dokundu yoksa bu kadarını yapmazdım
O çocuğu almayacaktım aslında ama kulübü para falan istemedi, ben de alayım belki uzar dedim![]()
Hocam bir çelişki var stoperler 1,60- 1,70Kanat 1,95
Defans ve ofans anlayışını değiştirip futbola yada Malezya futboluna yeni bir mental yeni bir bakış açısı mı getiriyoz
![]()
Bence regenlerın boyu zamanla uzamalı ya
Sıkıntı çıkarmazlar umarım
Dipnot:Ayrıca Malezyalı bir topçuysan tatilde babanın dükkanda çalışırsın.Sıkıntı olacağını sanmam![]()
Artık tatillerde bolca barfiks çektirirsin. Olmadı oralarda ki upuzun ağaçların tepesine asıp uzamasını beklersin.![]()
Şöyle elle tutulur ağzımızı sulandıracak Malezya'lı regene denk gelmedim daha, boyu tutsa özellikleri tutumuyor, özellikleri tutsa boyu kısa oluyorŞimdiye kadar Malezya uyruklu olarak beni heyecanlandıran sadece 1 regen gördüm ortalamanın üstünde , teklif yaptım 1 saat geçemden Darul Takzim'de teklif yaptı
Çocuk tabi ki Darul'e gitti, oradan da bir yere kiraladılar.
160'lık Stopere Stoper mi Derim BenStoper Dediğin En Az 190 Olmalı
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Çalım falan değil alenen parayı basıp ezdiler bizi
Sonuna kadar katılıyorum , fiziksel özellikelr nasıl gelişiyorsa boy kilo vs. de değişmeli. Hatta uzun süre sakatlanan oyuncular kilo falan alıp yavaşlayabilir
Haklısın hocam ama her istediğim tarzda oyuncuyu bulsam açık ara şampiyon olurdumSezon sonu bir regen geliyor tam kule stoper seversin onu
![]()
As kalecimiz hazırlık maçlarının başlamasına 3 gün kala 1,5 ay sakatlandı. Bu dönem genç kalecimiz için iyi bir fırsat olabilir, göreceğiz.
Başkan gömü falan buldu herhaldeKasaya nakit para koyup duruyor
Keşke bu cömertliğini bütçe ayarlarken de kullansa :/
160 boyunda stoper mi olur yahu?Beşiktaş'lı Muhammet gibi boyunu uzatalım onun da
Transferler güzel bu arada
Baştan sona okudum büyük iş başarmışsın şampiyonluk bekliyorum bu sene Allah yardımcın olsun.![]()
Kariyerini baştan sona kadar okudum,klübe gerçekten evrim geçirtmişsin herhalde bu takımın başkanı bunları görse neler düşünürdü.
TeşekkürlerSezon aralarında dünya çapında başarılar gösteriliyor. Şimdiye kadar sezonluk olarak Kuantan ile en iyi başarı yakalayan benim herhalde
Ama kariyeri burada yayınlamasam çok önce bırakırdım herhalde , resmen sabrımı deniyor Malezya futbolu. Takip edenler olmasa çekilmez
Ama millet benim sürüne sürüne başarıya ulaşmamı izlemeyi seviyor herhalde , herkes memnun
![]()