Sayfa 14 / 19 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 563 sonuç

Konu: Malezya'nın Dibinden Zirvesine Doğru l Kuantan l 4. Sezon

Nesil
    2014

Vaybe 4 lemişiz Kuantan'ı yürü be Takzim Seviyom bu takımı ya Şaka bir yana oyuncuların tatile çıkmaması ciddi sıkıntı olması lazım. Şöyle birşey olabilir 4-5 maçtan sonra tüm oyuncularda dinelnemeye ihtiyacı var. inş olmaz böyle birşey

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    İyidir heralde,bende karar veremedim
    Bilen birine sormak lazım. Gerçi normal olan her yerde tatile çıkması lazım ama Malezya normal değil
    Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Sağlık olsun Bu arada maçın görüntüsü Darul Takzimin tribünleri
    Adamlar büyük bizden olsun o kadar
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Vaybe 4 lemişiz Kuantan'ı yürü be Takzim Seviyom bu takımı ya Şaka bir yana oyuncuların tatile çıkmaması ciddi sıkıntı olması lazım. Şöyle birşey olabilir 4-5 maçtan sonra tüm oyuncularda dinelnemeye ihtiyacı var. inş olmaz böyle birşey
    Malezya Kupası başlamadan önce 1 hafta izin vermiştim herkese, sayılır mı ki o ?

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Ben de Chelsea'dan 4 yedim, takma

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tüh sallamışız ama yıkamamışız. Neyse ilerleyen yıllarda takımda kalırsak ambargo koyarız artık elensek diye dua ederiz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Ben de Chelsea'dan 4 yedim, takma
    Gün gelir bizde onlara 4 atarız.
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Tüh sallamışız ama yıkamamışız. Neyse ilerleyen yıllarda takımda kalırsak ambargo koyarız artık elensek diye dua ederiz.
    Aslında düzgün bir ayarlamayla 2 kupa + lig berabere gidebilir ama çok garip bir fikstürümüz var. Bunun sebebi büyük ihtimalle muson iklimi.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

" Kuantan'da transfer zamanı! 2017/2018 Sezonuna fırtına gibi girmeye hazırlanan Kuantan transfer dönemini ince eleyip sık dokuyarak geçirdi. "

Lig bittiğinden beri kaç oyuncunun profilini baktım bilmiyorum ama buna değdi denebilir. Elimizdeki parayla yapabileceğimiz neredeyse en iyi transferleri yaptık. Hatta bütçenin bir 20-25 bin kadar üstüne çıktık, yapacak bir şey yok. İtibarsızlık ve para sıkıntısı transfer için çok sıkıntı şeyler.

Teknik heyetin yarısını değiştirdim ve yeni gelen teknik ekibin bilgi seviyesi Malezya standartlarının çok çok üstünde. Bu sayede başta Asya olmak üzere Güney Amerika ve Afrika'da birçok ülkede oyuncu arama şansım oldu. Ancak Yabancı sınırı dolayısıyla istediğim birçok oyuncuyla anlaşamadım. Maç kadrosunda en fazla 4 yabancı olabiliyor, bunlarında en fazla 3'ü Asya dışı olabilir. Çok uzatmadan transferlerimizi tanıyalım.

Spoiler: Adrian Ratti 

Hatırlasanız bu çocukla 1,5 sezon önce anlaşmıştık, daha yeni kulübe katıldı yaş meselesi yüzünden. Ancak o zaman nasıl gözümden kaçtı bilmiyorum, bir stoper için önemli olan konsantrasyonu baya düşük. Şimdilik kulüpte kalacak ve rotasyon oyuncusu olacak. Baya potansiyelli bir arkadaş.

Spoiler: Azahar Ali 

Ali'nin tek handikapı boyu, 162 boy ile ne yapabilir bilmiyorum ama beleş ve Malezyalı potasyelli bir stoper görünce rotasyon için kattım takıma. Zıplaması sayesinde boyun etkisini azaltır belki.

Spoiler: Damien Lim 

As kalecimiz yaşlanmaya başladı ve bu sezonu zor çıkaracak gibi duruyor. Bu yüzden biraz parayla birlikte performansından memnun olmadığım Diego'yu vererek genç kaleci Damien Lim'i aldım. Lim bu sezon rotasyon olarak başlayacak ama performansından memnun kalırsam as kalecimiz olabilir.

Spoiler: Gabriel 

Genç regen kalecimizi görünce alıp almamak arasında kaldım ama eldeki kalecilere bakınca almamak olmazdı. Yabancı sınırı sıkıntı yapabilir ama onu gelecek sezon düşünürüz, çünkü yaş sınırından dolayı gelecek sezon katılacak takıma.

Spoiler: Henry Lewis 

Bir türlü istediğim forveti bulamıyorum. En son aldığımız Diego'nun performansı çok kötü idi. Kaleci Lim'i alırken takasta kullanıp sattım. Yerine boştaki Henry'i aldım, umarım istediğim performansı gösterir. Ayrıca yeri gelmişken söyleyeyim, devre arası kiralık gönderdiğimiz Gary Steven'ı satmaktan vazgeçtim, umarım yine sakatlanmaz.

Spoiler: Muh Akhid Bahari 

Aslında Bahari'yi sol ve sağ tarafta rotasyon olarak kullanmak için aldım ama forvet olarak da kullanacağım gibi duruyor. Diğer forvetlerimizin performansına bağlı.

Spoiler: Nicholas Danicic 

Direk nokta transfer diyebilirim. Stoper bölgesinde Wan Nadris'in yanıan sağlam bir adama daha ihtiyaç vardı, bende uzun araştırmalar sonucu aradığımız stoperi Avustralya'da buldum. Gerekirse orta sahada oynatabilirim.

Spoiler: Ranan 

Bu sambacı vasat durumdaki ön libero mevkimizi toparlayacaktır. Yabancı olması biraz sıkıntı olabilir ama üstesinden gelirim. Bir diğer problem ise bu arkadaş biraz sorumsuz, geldiği ilk hafta antremandan kaçtı ve ortadan kayboldu. Köşeye çekip sağlam bir fırça çektim, " Burası Kuantan, adamı çizerler. akıllı ol " dedim. Biraz toparladı gibi, eğer devam ederse ilk fırsatta kapının önünde bulur kendini.

Spoiler: Khairul Amri Zakaria 

Spoiler: Mac Anja Raim 

Spoiler: Mohd Aqmal İsmail 

Bu üç genci kadro derinliği olsun ve belki gelişirler diye transfer ettim. Gelişirlerse ne ala gelişmezlerse yollarım. Çok bir maliyetleri yok zaten.

Son olarak şöyle bir kadro oluşturduk.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Transferler güzel

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Transferler güzel
    Bir sağ bek buldum, 10 yıl oynardı bende o derece güzel Ama bize gelmedi tabi. Çok meşhur biri de değildi aslında ama bizim itibar yerlerde olunca bakmadı yüzümüze.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Şu an olaya çok fransızım ama takipteyim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Şu an olaya çok fransızım ama takipteyim
    Biz Malezya'dayız hocam baya ters Fransa'ya :P

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam beksizmi oynayacaksın. Sanki Sağ bekin 1 tane gibi gördüm.
    Diğer transferlerin itibarına ve ülkene göre iyi.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Biz Malezya'dayız hocam baya ters Fransa'ya :P
    Bu espriyi yapmıyacaktın reis

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler hayırlı olsun. Aldığın stoperlerde çok kısaymış, sorun çıkartmazlar inşallah

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam beksizmi oynayacaksın. Sanki Sağ bekin 1 tane gibi gördüm.
    Diğer transferlerin itibarına ve ülkene göre iyi.
    Daniel Ariffin 2 bekte de oynuyor, istediğim tarzda sağ bek bulamadım, zaten para da kalmamıştı. O yüzden toplamda 3 bekle giriyoruz sezona. 1 sol 1 sağ 1 de iki taraflı.
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Bu espriyi yapmıyacaktın reis
    Buraların havası suyu dokundu yoksa bu kadarını yapmazdım
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferler hayırlı olsun. Aldığın stoperlerde çok kısaymış, sorun çıkartmazlar inşallah
    O çocuğu almayacaktım aslında ama kulübü para falan istemedi, ben de alayım belki uzar dedim

Nesil
    2014

Hocam bir çelişki var stoperler 1,60- 1,70 Kanat 1,95 Defans ve ofans anlayışını değiştirip futbola yada Malezya futboluna yeni bir mental yeni bir bakış açısı mı getiriyoz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence regenlerın boyu zamanla uzamalı ya
    Sıkıntı çıkarmazlar umarım
    Dipnot:Ayrıca Malezyalı bir topçuysan tatilde babanın dükkanda çalışırsın.Sıkıntı olacağını sanmam

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Artık tatillerde bolca barfiks çektirirsin. Olmadı oralarda ki upuzun ağaçların tepesine asıp uzamasını beklersin.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam bir çelişki var stoperler 1,60- 1,70 Kanat 1,95 Defans ve ofans anlayışını değiştirip futbola yada Malezya futboluna yeni bir mental yeni bir bakış açısı mı getiriyoz
    Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Dipnot:Ayrıca Malezyalı bir topçuysan tatilde babanın dükkanda çalışırsın.Sıkıntı olacağını sanmam
    Artık tatillerde bolca barfiks çektirirsin. Olmadı oralarda ki upuzun ağaçların tepesine asıp uzamasını beklersin.
    Şöyle elle tutulur ağzımızı sulandıracak Malezya'lı regene denk gelmedim daha, boyu tutsa özellikleri tutumuyor, özellikleri tutsa boyu kısa oluyor Şimdiye kadar Malezya uyruklu olarak beni heyecanlandıran sadece 1 regen gördüm ortalamanın üstünde , teklif yaptım 1 saat geçemden Darul Takzim'de teklif yaptı Çocuk tabi ki Darul'e gitti, oradan da bir yere kiraladılar.

Nesil
    2014

Şöyle elle tutulur ağzımızı sulandıracak Malezya'lı regene denk gelmedim daha, boyu tutsa özellikleri tutumuyor, özellikleri tutsa boyu kısa oluyor Şimdiye kadar Malezya uyruklu olarak beni heyecanlandıran sadece 1 regen gördüm ortalamanın üstünde , teklif yaptım 1 saat geçemden Darul Takzim'de teklif yaptı Çocuk tabi ki Darul'e gitti, oradan da bir yere kiraladılar.
    Takzim'e bak sen ya transferde basmış çalımı

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Aynen hocam ya o büyük bir eksiklik bence. 16 yaşında 2.01 boy 102 kilo adamlar çıkıyor Regen olarak. Sulak yerde mi yetiştin diyorsun Hal bu ki 160 boyundaki bir adam ömrünü 1.60 geçirmemeli, 22-23 yaşına kadar boy uzaması mümkün olmalı derim.

160'lık Stopere Stoper mi Derim Ben Stoper Dediğin En Az 190 Olmalı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Takzim'e bak sen ya transferde basmış çalımı

Çalım falan değil alenen parayı basıp ezdiler bizi
    Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Aynen hocam ya o büyük bir eksiklik bence. 16 yaşında 2.01 boy 102 kilo adamlar çıkıyor Regen olarak. Sulak yerde mi yetiştin diyorsun Hal bu ki 160 boyundaki bir adam ömrünü 1.60 geçirmemeli, 22-23 yaşına kadar boy uzaması mümkün olmalı derim.
    Sonuna kadar katılıyorum , fiziksel özellikelr nasıl gelişiyorsa boy kilo vs. de değişmeli. Hatta uzun süre sakatlanan oyuncular kilo falan alıp yavaşlayabilir
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    160'lık Stopere Stoper mi Derim Ben Stoper Dediğin En Az 190 Olmalı
    Haklısın hocam ama her istediğim tarzda oyuncuyu bulsam açık ara şampiyon olurdum Sezon sonu bir regen geliyor tam kule stoper seversin onu

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

As kalecimiz hazırlık maçlarının başlamasına 3 gün kala 1,5 ay sakatlandı. Bu dönem genç kalecimiz için iyi bir fırsat olabilir, göreceğiz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başkan gömü falan buldu herhalde Kasaya nakit para koyup duruyor Keşke bu cömertliğini bütçe ayarlarken de kullansa :/

160 boyunda stoper mi olur yahu? Beşiktaş'lı Muhammet gibi boyunu uzatalım onun da
    Transferler güzel bu arada

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Baştan sona okudum büyük iş başarmışsın şampiyonluk bekliyorum bu sene Allah yardımcın olsun.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    160 boyunda stoper mi olur yahu? Beşiktaş'lı Muhammet gibi boyunu uzatalım onun da
    Transferler güzel bu arada
    Yav çocuğun sözleşmesini feshettireceksiniz bu gidişle zaten yıllık 2bin avro alıyor, dursun kenarda lazım olur belki
    Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Baştan sona okudum büyük iş başarmışsın şampiyonluk bekliyorum bu sene Allah yardımcın olsun.
    Eyvallah dostum Senden de bomba bir kariyer bekliyoruz en kısa zamanda.

Kariyerini baştan sona kadar okudum,klübe gerçekten evrim geçirtmişsin herhalde bu takımın başkanı bunları görse neler düşünürdü .

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Viola26 View Post
    Kariyerini baştan sona kadar okudum,klübe gerçekten evrim geçirtmişsin herhalde bu takımın başkanı bunları görse neler düşünürdü .
    Teşekkürler Sezon aralarında dünya çapında başarılar gösteriliyor. Şimdiye kadar sezonluk olarak Kuantan ile en iyi başarı yakalayan benim herhalde Ama kariyeri burada yayınlamasam çok önce bırakırdım herhalde , resmen sabrımı deniyor Malezya futbolu. Takip edenler olmasa çekilmez Ama millet benim sürüne sürüne başarıya ulaşmamı izlemeyi seviyor herhalde , herkes memnun

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Eyvallah dostum Senden de bomba bir kariyer bekliyoruz en kısa zamanda.
    İnşallah bakalım.

Sayfa 14 / 19 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri