Hocam Mustafa Yaşınses vardı çok yetenekli diyorlardı şimdi nerede kadroda göremedim.
Hocam Mustafa Yaşınses vardı çok yetenekli diyorlardı şimdi nerede kadroda göremedim.
Teşekkürler. Umarım uzun soluklu olur.
İlk sezonumuzda Avrupa kupalarına herhangi bir katılım yok KKTC'den. Ancak seneye katılabileceğiz.
KKTFF sitesini kaynak olarak aldım kendme. Kaymaklı'ya kayıtlı değildi. O yüzden bende eklemedim. bilemiyorum nerede. bir araştırayım. Merak ettim bende.
@Alaba, araştırmayı yaptım. Bu sezon herhang bir takıma kayıt olmuş olarak gözükmüyor. 2013/2014 sezonu en son kayıtlı olduğu sezon olarak gözüküyor.
Mustafa'yı buldum. Türkiye'ye geçiş yapmış.Kastamonu 1966'nın kadrosunda gözüküyor BAL'da
Aldığım bu şok haber beni ziyadesi ile sarsmıştı. Ne olacağını bilemiyordum. kafamı fazlasıyla kurcalamaya başlamıştı bu konu. Bunun stresin altına girmiştim. Bu haber oyuncularada ulaşınca takımın motivasyonunun bir hayli düştüğünü farkettim antremanlarda. Zor bir süreç olacak. Bu süreçteki baskıyı umarım kaldırabilirim.
KKTC K-Pet Süper Ligi - 2014/2015 Sezonu - 3. Maç (E)
3. maçımızda kendi evimizde Mor Menekşeler'i ağırlıyorduk. takımımdan mutlak galibiyet bekliyordum. Zokou ve Nwanko'nun yokluğunda zorlanacağım bir maç olarak düşündüm bu maçı. Maçın her iki yarısında da adeta hedef tahtasına çevirsekte maçı 90. dakikada rakibimizin kendi kalesine attığı gol ile 1-0 alıyorduk. Bu bizim için çok ciddi bir uyarı olmuştu. Gelecek maç ligin favorilerinden son şampiyon Yenicami AK ile karşılaşacaktım. Gol yollarındaki etkinliğimi arttırmam gerekiyor.
Maçtan sonra forvetlerle özel bir görüşme yaptım. Önümüzde ciddi bir maç olduğunu ve çok dikkatli oynamaları gerektiğini söyledim. Yaptıkları zamanlama ve koşu hatalarını anlattım.
KKTC K-Pet Süper Ligi - 2014/2015 Sezonu - 4. Maç (E)
İki maç üstüste evimizde oynayacaktık. Bu önemli mücadele sezonun geneline ışık tutabilecek kapasitedeydi. İlk yarıda Yenicami çok kapalı bir oyun ortaya koydu. Bizde rakibimizi istediğimiz gibi açamayınca ilk yarıyı beraberlikle kapattık. Ancak ikinci yarıda bütün işler değişti.
Devre arasında ortasaha ve forvet hattına yaptığım uyarılar etkili olmaya başlamıştı. rakibi daha gevşek bir hatta yakalıyorduk. arka arkaya gelen ataklar ile bunaltırken rakibimizi 61. dakikada Ahmet Coşkun harika bir gol ile takımı 1-0 öne geçirdi. Bu gol ile rakibimizi daha fazla baskı altında tutabileceğimi düşünüyordum. Ancak hiçte öyle olmadı. Rakibimiz kendini çabuk toparlamış, oyuna dengeyi getirmişti. Çok geçmedende Patrick'in köşe vuruşu organizasyonundan bulduğu gol geldi. Durum 1-1 olmuştu. Rakibimiz bu golle daha çok moral bulmuştu. ve 73. dakikada defanstan çıkardıkları uzun bir topla gafil avlandık. Ahmet Sivri'nin golü ile 1-2 öne geçiyordu rakibimiz. Sinirden kuduruyordum. Böyle bir hataya tahammülüm yoktu. Takımın morali tamamen çökmüş, rakibimiz de kendi sahasına çekilmişti. son dakikalarda rakibi açmakta zorlanınca da istediğimizi alamadık ve 90 dakika sonunda sahadan 1-2 yenik ayrılıyorduk.
Bu mağlubiyetin üzerine Mustafa Kaplan'dan aldığım diğer haber ise tamamen soğuk duş etkisi yapmıştı. Takımın başkanlık seçimlerine katılmayacağını açıklıyordu basın toplantısında. Kendisine şaşkın gözlerle bakıyordum sadece. Bu duruma üzüldüğümü belirtip basın odasını terkettim. Bu takımda en çok güvendiğim isim kolayı seçmiş ve yarışın dışında kalmayı tercih etmişti. Artık tek temennim gelecek kişinin beni de değiştirmemesi olacaktı.
KKTC K-Pet Süper Ligi - 2014/2015 Sezonu - 5. Maç (D)
MTG karşısına mutlak 3 puan hedefi ile çıkıyorduk. Son maçın aksine oyuncularımı daha agresfi ve baskılı oynamaları için sahaya sürmüştüm. Bütün maç boyunca öylede oynadılar. Baskılarımız sayesinde önce Barkın Özaşık'ın golü ile 27. dakikada 1-0 öne geçtik. Devreyi bu skor ile kapattık derken Yenicami maçında yediğimiz golün bir kopyasını daha yedik ve ilk yarıyı 1-1 beraberlikle kapattık. Rakibimizin kaleye gelen tek şutuydu bu.
Bütün takıma sağlam bir azar çektim. Kendilerine gelmelerini ne ileride ne geride sonuca gidecek bir hareket yapmadıklarını söyledim. çok şut çekiyor ama kaleyi bulamıyorduk. Takımdaki kazanma ve skoru katkıda bulunma arzusunu görüyordum ancak bu bize zarar veriyordu boşa harcanan pozisyonlarla.
İkinci yarıda da baskılı oyunumuzu sürdürdük. Ancak savunmamızın inanılmaz hatası ve kalecimizin kendisine kısa pasla çıkmasını ne kadar telkin etsemde uzun topla ile çıkma sevdası yüzünden 64. dakikada kalemizde 2. golü görüyorduk. MTG 1-2 öne geçmişti. Maççın bitimine 26 dakika vardı daha. elimdeki bütün kozları kullanıp oyuncularıma var güçleriyle saldırmalarını söyledim. Sağlı sollu ataklarla rakibi bunaltsakta yine istediğimiz sonucu alamadık ve deplasmandan 1-2 mağlup ayrılıyorduk.
Maçları bu şekilde kaybetmek alışkanlık halini almıştı resmen. İlk 5 maçta kaybedilen 8 puan bize çok pahalıya mal olacak gibi duruyordu. çünkü daha şimdiden liderin 8 puan gerisine dşmüştük. Takımı birşeyler yapıp toparlamam gerekiyordu artık...
Milli maç arasına girecek olmak takımın kafasını toparlamasına yardımcı olur diye umud ediyorum. Yoksa devre arasını bile göremeyecektik...