1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Kuzey Kıbrıs'ta Bir Yeniden Doğuş...

Hybrid View

maçlar güzel gidiyor hocam ligdede kupadada lideriz, benim merak ettiğim kaçıncı sezon avrupada güzel şeyler yapıcaz bakalım. Birde bu tarz liglerde gelişen takım sadece bizim ki oluyor kendi takımımıza paralel rakiplerde ülke futboluda gelişse 10 sezon sonra çıkan regenlerle oyun daha eğlenceli bi hale gelebilir

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    maçlar güzel gidiyor hocam ligdede kupadada lideriz, benim merak ettiğim kaçıncı sezon avrupada güzel şeyler yapıcaz bakalım. Birde bu tarz liglerde gelişen takım sadece bizim ki oluyor kendi takımımıza paralel rakiplerde ülke futboluda gelişse 10 sezon sonra çıkan regenlerle oyun daha eğlenceli bi hale gelebilir
    Teşekkürler Ragnar. Avrupa arenasını bende merak ediyorum. O gelişim biraz uzun sürüyor ne yazıkki. Buna ligin genel değeri, maddi tablo vs çok etki ediyor.Ancak FM 2014'te kendi oluşturduğum Cebelitarık'ta oynarken diğer takımlarda gelişme gösteriyordu. yedinci yada sekizinci sezonda Avrupa kupalarında tur geçmeyi başaran takımlar oluşmuştu. bakalım burada nasıl olacak. Avrupada tahminim bir süre ikinci öneleme turunda eleniriz. 3-4 sene bu şekilde gideriz. tabi çıkacak regenlere de bağlı biraz. o Döneme kadarda umarım fazla sıkmaz takip edenleri

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Ligde ve kupada aldığımız liderliğin keyfini en azından biraz daha sürecektik. Artık milli maçlar için takımı bir araya toparlama vakti geldi. Önümüzde Karadağ ile Eleme, Honk Kong ile hazırlık mücadeleleri vardı.

2016 Avrupa Kupası Elemeleri - G Grubu - 4. Maç - Karadağ (E)

Karadağ maçı için beklentim çok fazla yoktu. Rakibimiz her ne kadar ilk 3 maçta 1 puan toplasa da zorlu rakipler ile karşılaşmıştı. Rakibimiz bu gidişe bir dur demek isteyecekti. Jovetic ve Vucunic gibi vurucu güçlere sahiptiler. Yinede elimden geldiğince işleri onlar adına zorlaştırmak istiyordum.

Maça gayet dengeli başlamıştık. Rakibimizi uzaktan şutlara mahkum ederken bizde yakaladığımız ender fırsatları harcıyorduk. Maçtaki dengeyi bozan taraf ise rakibimiz oldu. Jovetic'in ceza sahası dışından attığı güzel gol ile 0-1 yenik duruma düşüyorduk 32. dakikada. İlk yarı bu skor ile kapanırken; ikini yarıya oyuncularımı aynı performansı beklediğimi söyleyerek gönderdim. Ancak ilk yarıdakinin benzeri bir gol ile 59. dakikada Vucunic farkı ikiye çıkarıyordu. Maçta korktuğum iki oyuncuda skora katkı yapmıştı. Bu dakikadan sonra rakibimizin üstüne biraz daha gitmeye başladık. rakibimizde kontra-atak taktiğine dönünce bizim adımıza tek artı olan şey top hakimiyeti oldu. Üstüne birde 90+2'de Mugosa'nın golüne engel olamayınca sahada 0-3 yenik ayrılıyorduk.

Bu maç için söylenecek çok fazla bir şey yoktu. Sonuç her ne kadar farklı gözükse de rakibimizi zorladığımızı düşünüyordum. Bu nedenle oyuncularıma performansları için teşekkür ettim. Grubun dibine beklendiği gibi demir atmıştık artık.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri