milli takımda ilk galibiyet dmi buşeytanın bacağını kırmışız biraz daha kendi ayarımızda takımlarla maç yapıp takımı alıştırmak lazım
milli takımda ilk galibiyet dmi buşeytanın bacağını kırmışız biraz daha kendi ayarımızda takımlarla maç yapıp takımı alıştırmak lazım
Milli maçın sarhoşluğunun ardından lige geri dönüş yapıyorduk. Rakibimiz son sıralardan kurtulmaya çalışan Serdarlı GB takımıydı.
K-Pet Kıbrıs Süper Lig - 2014/2015 Sezonu - 11.Maç - Serdarlı GB ( D )
Rakibimiz Yenicami'ye ilk darbeyi indiren Serdarlı karşısında zor bir deplasman mücadelesine çıkacaktık. Daha doğrusu zor geçmesini bekliyordum. heleki verdiğimiz milli maç arasından sonra. Ancak beklediğimden çok daha rahat bir skor il sahadan ayrıldım. Zokou'nun 2, Bahadır ve Nwanko'nun birer golü ile sahadan 4-0 gibi farklı bir skor ile ayrılıyorduk.
Pepsi Kıbrıs Federasyon Kupası - 2014/2015 Sezonu - B Grubu 5. Maçı - Geçitkale GSK ( D )
Federasyon Kupası'nda rakibimiz 1.Ligin iddialı ekiplerinden Geçitkale GSK takımıydı. Kupada aldığımız Mağusa Yenilgisinden sonra başka maç kaybetmeye tahammülümüz yoktu. Hal böyle olunca oyuncularımı sahaya galibiyetten başka birşey istemediğimi söyleyerek sürdüm. Her ne kadar rakibimizi hallaç pamuğuna çevirsekte çekilen şutlarla, Kalecimizin basiretsizliği ile az kalsın maçı veriyorduk. Neyseki bizimde forvet hattımız çalışkan bir günündeydi ve sahadan Nwankwo ( 2 ), Zokou ve Bahadır'ın golleri ile 4-2 galip ayrılıyorduk. Bu galibiyet gruplarda 2 maç kala ilk iki için şansımızı çok fazla arttırmıştı.
K-Pet Kıbrıs Süper Lig - 2014/2015 Sezonu - 12.Maç - Çetinkaya TSK ( E )
Ligin favorilerinden olan ve en çok şampiyon olan takım ünvanını elinde bulunduran Çetinkaya TSK takımını ağırlayacaktık. Çekişmeli bir mücadele bizi bekliyordu...
Diye düşünürken tarihimizin en farklı galibiyetini alacağımızı tahmin bile etmemiştim. Rakibimizi adeta ezdiğimiz, top oynatmadığımız maçta Bahadır ( 3 ), Zokou ( 2 ), Nwankwo ve Tuğrul'un golleri ile sahadan 7-0 gibi tarihi bir galibiyetle ayrılıyorduk. Uzun yıllar boyunca unutulmayacak bir derbi zaferi almıştık.
Aldığımız bu seri galibiyetler ile de kulübün rekorunu kırmış oluyorduk. Yakalamış olduğumuz 6 maçlık galibiyet serisi gerçekten güzel bir başarıydı böylesine bir ligde.
K-Pet Kıbrıs Süper Lig - 2014/2015 Sezonu - 13.Maç - Gönyeli SK ( D )
Ligde 3. sıraya kadar yükselen ve 2.lik için müdahele eden Gönyeli deplasmanından mutlak galibiyet ile dönmemiz gerekiyordu. Bunun bilincinde olan oyuncularım da boş durmadı ve rakibimize deplasmanda sahayı dar etti. Muhteşem üçlümüzün (Zokou, Nwankwo, Bahadır) attığı 5 gol ile sahadan 5-0 galip ayrılıyorduk. Bu galibiyet ile ligin ilk yarısını zirvede tamamlıyorduk. 8 puan kayıpla başladığımız ligde güzel bir performans ile liderliğe kurulmuştuk.
Sezonun ilk yarısı bittiğinde de ligin genel durumu şu şekildeydi.