Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
Sayfa 19 / 39 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

southamptondan gelene ward prowse demek istiyorum, Barçalıya da munir diyorum plase samper olsun ama yine de emin değilim, barça yetenek yuvası. dortmundluyu çözemedim, her seride dortmund kariyeri yaparım, bu arkadaş bana da sürpriz olacak. gözden kaçırmışız demek ki

barçadan gelen samper veya munir olabilir. dortmundtakide marian sarr dır belki

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bencede Eray ın dediği gibi 2 si Ginter ve Ward-Prowse, ama Barça da kararsız kaldım Halilovic ya da Sergi samper olabilir.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by ErayG View Post
    Southampton dedin mi ilk akla gelen Ward-Prowse. Barca dedin mi Halilovic. Dortmund'lu konusunda biraz kararsızım ama ona da Ginter diyelim

Ginter / Ward-Prowse / Halilovic
    Perfect

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    southamptondan gelene ward prowse demek istiyorum, Barçalıya da munir diyorum plase samper olsun ama yine de emin değilim, barça yetenek yuvası. dortmundluyu çözemedim, her seride dortmund kariyeri yaparım, bu arkadaş bana da sürpriz olacak. gözden kaçırmışız demek ki
    Aslında seninde dediğin gibi Barça yetenek yuvası bende cevap versem senin dediğin şekilde cevap yazardım

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    barçadan gelen samper veya munir olabilir. dortmundtakide marian sarr dır belki
    3'te 0

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Bencede Eray ın dediği gibi 2 si Ginter ve Ward-Prowse, ama Barça da kararsız kaldım Halilovic ya da Sergi samper olabilir.
    Sana da perfect

Katılımınız için teşekkür ederim Prowse , Halilovic, Ginter doğru seçeneklerdi '' cidden [MENTION=114675]rexpo[/MENTION] ve [MENTION=291364]ErayG[/MENTION] helal olsun bana sorulsa ben bilemezdim''

Ama tabi bombalar bunlarla da sınırlı değil diğer takviyelerimizde bunlara yakın oyuncular güncelleme birazdan

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hadi bakalım,diğer transferleri de bekliyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

[MENTION=297426]Barak[/MENTION] Daha önceki serilerde değerlendirdiğim oyunculardı. Ondan aklıma ilk gelen isimler oldu, şans Şaka bir yana güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum

Nesil
    2014

Hadi bakalım,diğer transferleri de bekliyoruz.
    @Barak Daha önceki serilerde değerlendirdiğim oyunculardı. Ondan aklıma ilk gelen isimler oldu, şans Şaka bir yana güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum
    Güncelleme 3 dakikya geliyor

Nesil
    2014

ÖNCELİKLE FİNANSAL GELİŞİMLERE BİR GÖZ ATALIM

Jouquin temsilcisinin önerdiği bir oyuncuydu çok ucuza aldık bize bonservis maliyeti 4,4 mn euro

Spoiler: Profil 

jack Butland;'le ilk Chempins lig'te tanıştık. Oyuncu Burnley'de oynuyordu çok şaşırmıştım alt ligde ne işi var diye, bizim premier lige çıktığımız yıl Burnley küme düştü o sezon çok paramız olmadığı için içimde bir uhteydi alt lige düşmüşken alamamıştım kısmet bu yılaymış. Kalemiz emin ellerde en az 5 sezon kafam rahat

Jack Provse'yi alma sebebim. Geçen sene bize bu yıl verilecek 73 mn euro Tv ücretinden sonra şu 3 oyuncudan birini mutlaka transfer edeceğim diye aklıma koymuştum '' Meyer, Provse, Odegaard '' Meyer'in transferi çok daha olası olarak gözüküyordu.

Çünkü Schalke küme düşmüştü. Fakat Schalke oyuncu için çok uçuk rakam istedi. Odegaard ise İngiltere'de yılın oyuncusu seçilldi. Onu şuan Dünya'da alabilecek bir takım yok sanırım, çünkü Watford direk 300'den kapıyı açıyor. Prowse'ye 34 mn euro bonservis 6 mn euro imza 6mn euro temsilci ücreti ve maksimum primlerle renklerimize bağladık.

Lascelles'i forestten kaptık size geçen sezon Watford'u anlatmıştım. Buna benzer bir çıkışı da N.Forest yaşıyor. Takım geçen sezon kötü bir performans çıkarsa da Şampiyonlar Liginde boyt gösterdi harika oyunculara sahipler ileride çok ses getiren bir takım olacağını düşünüyorum.

Alen Halilovic, sırasıyla Barcelona B , Almeira, Ewerton ve çıkışa geçtiği Napoli ve sonra İnter sürekli kariyerinde çıkışa geçmiş en az Prowse kadar beklentim yüksek 15 mn euro'ya aldık

Bu yıl gözlemcilerimiz paso yattı diyebilirim. Bir tek Almanya gözlememizden Ginter gözlemci önerisi ile takıma katıldı. Onun dışındakilerin hepsi benim araştırmalarım sonrası alındı. Gözlemcileri devre arasına doğru boş bir vaktimde yenileme kararı aldım. Toplam 16 gözlemcimiz var içlerinde 4-5 tanesi adam gibi işni yapıyor diğerleri anca uçak seyahati

KİRALIK GELENLER ( ROTASYON İÇİN )

Ginter transferinde belirttiğim gibi bu yıl Gözlemcilerimden maksimum fayda alamadım. Takımda bir kereye mahsus tam bir revizyon yapmak istiyordum. İlk 11 dışında kalacakları en azından geleceğe yönelik almak istiyordum ama gözlem önerilerimiz istediğim seviye olmadı bizde aşağıdaki oyuncuları kiralık listesinden aldık hele aşağıdaki bir oyuncuya yıllığına kiralama ücreti 6 mn euro verdik çünkü cidden
    oyuncu bulamadım.

Bu oyuncu aslında bizim gözlem ağımızdaydı. Fakat City belli bir dönem sonra oyuncuyu çok yüksek bir bedelle kadrosuna katmış bende yana döne iyi bir sağ bek ararken gözlem ağında bu oyuncunun City''den kiralayabileceğimizi gördüm. Çok yüksek bir bedelle kiraladık. Tek pişman olduğum transfer ama transfer dönemi kapanana kadar genç bir sağ bek bulursam ouncuyu
    kulübüne geri göndereceğim

Spoiler: Transfer Geçmişi 

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Daha bomba transferler bekliyordum ama yinede çok iyi oyuncular almışsın Butland,Lescalles felan iyi oyuncular.

Nesil
    2014

Daha bomba transferler bekliyordum ama yinede çok iyi oyuncular almışsın Butland,Lescalles felan iyi oyuncular.
    Bizim seviye için bomba bence Dur daha ligde 2. senemiz ama sonraki yıllar oyuncu bulmaya yönelik olacak çok büyük fırsat olmadığı sürece yüksek bonservis ödemek istemiyorum

Nesil
    2014

1.Hafta

Bu maça çıkarttığım ilk 11 sezonun genelinde birlikte oynatmayı düşündüğüm 11 ama tabi her transfer tutacak diye birşey yok olumsuz bir duruma karşı 11'de ufak değişiklikler yapabilirim

Spoiler: İlk 11'ler 

Transfer döneminde belirtmeyi unuttum David'i 11 mn euro opsiyonlu olarak kiraladık bu yılda geçen yılki performansına yakın oynarsa sezonu alıcaz

Spoiler: Takım Görünümü 

Maça gelecek olursak çok kötü bir ilk yarı yaşadık 2.yarı oyuna ortak olduk. Ciddi bir uyum sorunu olduğunu gözlemledim. Sonraki hafta Southampton maçı öncesi hafta içine bir hazırlık maçı daha oynayacağız. Önceliğimiz takım çalışması olacak

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Aynen hocam takım uyumu çalıştırmak lazım bu kadar transferden sonra.

Bomba bomba dedin yakıştımı şimdi bu skor hoca

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

vermiş eline joystiği arsenal sende takım yaptım takım yaptım diye sevin bırak ya
    transferler müthiş lan
    e defans kadron ne alemde

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Premier ligteki 2. sezonumuz olduğunu göz önüne alırsak bayağı sağlam transferler olmuş. Tabii yeni isimlerin dahil olmasıyla takımın kimyasını biraz bozduk. Biraz zamana ihtiyaç var. Bu yüzden Arsenal yenilgisini fazla takmayıp önümüze bakmamız lazım.

Bu arada şu sağ bekteki çocuğa City ne kadar vermiş çok merak ettim. 6 milyona kiraladıklarına göre bonservisi için verdiklerini tahmin bile edemiyorum

Nesil
    2014

Aynen hocam takım uyumu çalıştırmak lazım bu kadar transferden sonra.
    Kesinlikle öyle, ayrıca son güncellemede taktikiği sanırım çok etkilemiş

Bomba bomba dedin yakıştımı şimdi bu skor hoca
    Avrupa'dan kupa getiricez Ligde de Şampiyonlar Ligi katılımı göreceksiniz

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    vermiş eline joystiği arsenal sende takım yaptım takım yaptım diye sevin bırak ya
    transferler müthiş lan
    e defans kadron ne alemde
    Eski elemanlardan bahsediyorsan Jensen falan duruyor kanka rotasyonda Bi de Mourinho'da verdi elimize joistiği 3. hafta da hemde fena verdi

Premier ligteki 2. sezonumuz olduğunu göz önüne alırsak bayağı sağlam transferler olmuş. Tabii yeni isimlerin dahil olmasıyla takımın kimyasını biraz bozduk. Biraz zamana ihtiyaç var. Bu yüzden Arsenal yenilgisini fazla takmayıp önümüze bakmamız lazım.

Bu arada şu sağ bekteki çocuğa City ne kadar vermiş çok merak ettim. 6 milyona kiraladıklarına göre bonservisi için verdiklerini tahmin bile edemiyorum

Yanlış hatırlamıyorsam 37,5 milyon euro'ya aldılar. Şuan da oynadığı futbol 3 milyon euro'luk Ama ileride çok önemli bir gelişim sağlayacağı kesin
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

2.Hafta

Çok iyi oynamadık ama rakibin Soton maçın da deplasman olduğunu düşünürsek iyi sonuç. 2 golü de duran toptan bulduk.İlk golde Ginter'in di aslında

Transfer döneminin son gününde kadromuza yedek durmayı sorun eden orta saha oyuncumuzu Ajax'a 6 mn euro + sonraki satıştan % 30 payla sattık. Oyuncu Sky bet 1'de kadromuza katılmıştı.

İngiltere Transfer özetleri. M.City bir oyuncuya dehşet para öderken en çok parayı biz harcamışız. Premier Lig transfer döneminde toplamda 742 milyon euro'luk bir para dönmüş TL olarak düşünürsek 2 milyar TL'den fazla

Avrupa Ligi Grubumuz Çekildi. Tarihimizde ilk defa Avrupa mücadelesi vereceğiz. Taraftarı olduğum Fenerbahçe'de grubumuzda ve Avrupa Liginde çok büyük takımlar mevcut

3.Hafta

Çok ilginç bir maç oldu. Daha doğrusu atamayana atarlar oldu. Chelsea'nin bize 4 gol tıkadığı bebe 3.hafta sonunda 7. golünü attı bu yıl Origi'nin krallıkta işi çok zor

Sonuçların biraz da kötü olması geçen sezon FA CUP finalinde kırmızı görüp 3 maç ceza alan takımımızda 3.kez kiraladığıız Miguel'in olmaması çok etkiledi.Onun yerine solda 3 maç şans bulan NEM artık doyuma ulaşmış olmalıki hiç verim vermiyor. Miguel aynı zamanda geçen sezon en çok asist yapan oyuncumuzdu.

Capital CUP'ta da işimiz çok zor ilk turumuzda rakip Mençhıstır, Aşağıda görüldüğü üzere bu yıl 4 kupa'da mücadele vereceğiz. Yine takımları ikiye ayırdım. As takımız ligde yedek takımımız ise diğer kulvarlarda mücadele verecek.

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

AL gruptan çıkarız.Lige iyi başlamamışız ama rakipler de çok güçlü.United maçı nasıl olacak bakalım

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Avrupa Liginde ileri gidebiliriz. Yeter ki grup sonrasında erkenden kötü bir kura çekmeyelim

Sanırım çok fazla yeni isim kadroya katıldığı için uyum sorunu da var, takımın zamana ihtiyacı var

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

oooffffff ben yokken buralar değişmiş. Eskiden buralar dutluktu şimdi
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hoca lige böyle devam edersen sıkıntı olur Benim bildiğim Barak Ligi bu sene parçalar, AL de de yarı final oynar.

Nesil
    2014

AL gruptan çıkarız.Lige iyi başlamamışız ama rakipler de çok güçlü.United maçı nasıl olacak bakalım
    Hezimet oldu United

Avrupa Liginde ileri gidebiliriz. Yeter ki grup sonrasında erkenden kötü bir kura çekmeyelim
    İngiliz takımı olduğumuz için Avrupa Ligini çokta önemsemiyoruz. Önceliğimiz ligden Şampiyonlar ligine kalmak Ama tabi oynadığımız her kupada en ileriyi hedefliyoruz her zaman

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Sanırım çok fazla yeni isim kadroya katıldığı için uyum sorunu da var, takımın zamana ihtiyacı var
    Bence başka bişey var hocam anlamadım ama sorunu

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    oooffffff ben yokken buralar değişmiş. Eskiden buralar dutluktu şimdi
    ahahha Hoş geldin
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Hoca lige böyle devam edersen sıkıntı olur Benim bildiğim Barak Ligi bu sene parçalar, AL de de yarı final oynar.
    Valla çok daha kötüye gidiyoruz her maç napıcam bilemiyom
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Bir önceki güncellememde belirtitğim gibi takımı ikiye ayırdık. Bunun bize çok artısı olacak en önemlisi ciddi sakatlıkları önleyeceğiz. Tüm takım kondiyon olarak her maça hazır olacak. İlk takımımız Ligde daha formda mücadele ederken yedek takımımız sürekli şans bularak mızmızlanamaycak diye düşünüyordum herşey böyle olsa ne güzel olurdu değil mi? Ama işte öyle olmadı

4.Hafta

Takım hiç anlam veremdiğim şekilde uyum sorunu aşamıyor. Nasıl anlatayım 3 pası zor yapıyoruz. Takım uyumumuz %49 civarı neden bu kadar düşük başladık neden yükselmiyor hiç bir fikrim yok. Geride kalan 9 sezonda bundan çok daha fazla transfer yaptığım dönemler oldu ama uyum sorununu yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. Sürekli olarak uyum antrenmanı basıyorum şu sıralar

5.Hafta

15 dakika iyi futbol oynadık. Sonrasında skoru nasıl koruruzun peşne düştük

Avrupa'da Tarihimizde ilk maça galibiyetle ama zorla gelen bir galibiyetle başladık. Yedek takımımız Belçika ekibini 90+1'de bulduğu golle yendi.

Bu kez herşeyi yaptık.Neyi yapamadık bende bilmiyorum. Mençhıstır full kadro ile maça çıktı biz yedek takımımızla, yenmemiz gereken maçtan hezimetle ayrıldık. Hele müthiş oynadığımız ilk yarıda 6 mutlak 2 direkle öne geçemeyince zaten hezimeti bekler oldum.

Kulübün Efsanesine atarlanırsan adamı şutlarlar

Gözlemcilerimiz keyfi geldi sanırım. Raporları yollamaya başladılar

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

O atarlı ergen ne diyor öyle yav Her sezon iyi olacak değiliz ya, bir sezon da kötü oynayalım. Küme düşmedikçe sorun yok.

şu kırmızı şeytanlardan yana ne zaman yüzümüz gülecek ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

gelen vurdu giden vurdu bu halini hiç beğenmiyorum sevgili arkadaşım...
    neyse şu güncellemeye ayak uydurana kadar her şey sonra yürürüz zaten

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    O atarlı ergen ne diyor öyle yav Her sezon iyi olacak değiliz ya, bir sezon da kötü oynayalım. Küme düşmedikçe sorun yok.
    Yok küme düşmeyiz artık da şampiyonda olamayız Bakalım bu sezon sonu ne yapıcaz açıkçası hedef koyamaıyorum

şu kırmızı şeytanlardan yana ne zaman yüzümüz gülecek ...
    Yokya bir kere bizde onları 5 ledik

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    gelen vurdu giden vurdu bu halini hiç beğenmiyorum sevgili arkadaşım...
    neyse şu güncellemeye ayak uydurana kadar her şey sonra yürürüz zaten

Bu güncelleme sana geliyor karşim
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Premier Lig 6.Hafta

Premier Lig 7.Hafta

Kiralık Miguel'in bu takım için çok önemli olduğunu vurgulamıştım. Onsuz geçen ilk 3 maç soldan atak geliştirememiştik. Swensea ve Leeds maçlarında taktikte çok ufak bir dokunuş yaptım ve ilginçtir. Lascelles ve Ginter'in yerini değiştirdim. Taktikte değişkliğim defansa yönelik oldu. Stoperleri orta sahaya kadar çekerek oynuyordum. Bir tık daha geri çektik

Avrupa Ligi 2.Hafta

Hannover maçına ufak çekimserikle çıktık. Hannover ilk maçta Fener'e gol oldu yapdı. Onlar formda biz ise yeni yeni form tutmaya çalışan takımdık. Yedek takımımız harika bir futbolla Avrupa Liginde artık turu getirdi.

Gözlemcilerde bu oyuncuyu sürekli gözüme gözüme sokup duruyorlar. En ilginci oyuncunun son 5 maçlık performansı, bende merak ettim. Bir stoper nasıl bir maçta tam puan olarak 10 alır diye, 10 puan aldığı maçı inceledim ne gol atmış ne başka bir şey ama çocuk 10 puan almış 2-0 lık maçta adam ne yapmış olabilir ki acaba ama geçmiş maç ortalaması ortalamanın çok çok üstünde özelliklede stoper için

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Sayfa 19 / 39 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri