oooffffff ben yokken buralar değişmiş. Eskiden buralar dutluktu şimdi![]()
oooffffff ben yokken buralar değişmiş. Eskiden buralar dutluktu şimdi![]()
ADANA DEMİRSPOR
Hezimet olduUnited
İngiliz takımı olduğumuz için Avrupa Ligini çokta önemsemiyoruz. Önceliğimiz ligden Şampiyonlar ligine kalmakAma tabi oynadığımız her kupada en ileriyi hedefliyoruz her zaman
Bence başka bişey var hocam anlamadım ama sorunu
ahahhaHoş geldin
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Bir önceki güncellememde belirtitğim gibi takımı ikiye ayırdık. Bunun bize çok artısı olacak en önemlisi ciddi sakatlıkları önleyeceğiz. Tüm takım kondiyon olarak her maça hazır olacak. İlk takımımız Ligde daha formda mücadele ederken yedek takımımız sürekli şans bularak mızmızlanamaycak diye düşünüyordum herşey böyle olsa ne güzel olurdu değil mi?Ama işte öyle olmadı
4.Hafta
Takım hiç anlam veremdiğim şekilde uyum sorunu aşamıyor. Nasıl anlatayım 3 pası zor yapıyoruz. Takım uyumumuz %49 civarı neden bu kadar düşük başladık neden yükselmiyor hiç bir fikrim yok. Geride kalan 9 sezonda bundan çok daha fazla transfer yaptığım dönemler oldu ama uyum sorununu yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. Sürekli olarak uyum antrenmanı basıyorum şu sıralar
5.Hafta
15 dakika iyi futbol oynadık. Sonrasında skoru nasıl koruruzun peşne düştük
Avrupa'da Tarihimizde ilk maça galibiyetle ama zorla gelen bir galibiyetle başladık. Yedek takımımız Belçika ekibini 90+1'de bulduğu golle yendi.
Bu kez herşeyi yaptık.Neyi yapamadık bende bilmiyorum. Mençhıstır full kadro ile maça çıktı biz yedek takımımızla, yenmemiz gereken maçtan hezimetle ayrıldık. Hele müthiş oynadığımız ilk yarıda 6 mutlak 2 direkle öne geçemeyince zaten hezimeti bekler oldum.
Kulübün Efsanesine atarlanırsan adamı şutlarlar
Gözlemcilerimiz keyfi geldi sanırım. Raporları yollamaya başladılar
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: