Last edited by perpetua : 27.Şubat.2015 at 14:11
Humam Tariq'in kiralık transferi es geçilmiş galiba. Neyse iyi oldu bu.
Humam Tariq - Oyuncu profili - Transfermarkt
Maç oynanırken yukarı koyabildiğimiz oyuncu ratingleri, maç istatistikleri vb. kısayollar çıkmıyor seçili olduğu halde. Var mı bu sorunu yaşayan ?
steam : aytekin79
penaltı atıyor oyuncu direkten ayağına geliyor ölece duruyor vurmuyor topa vursa gol olacak kaç penaltıdır bu sorunu yaşıyorum bunlara da bir çözüm bulsunlar artık can sıkıyor
Galatasaray'a turuncu forma gelmiş?
beyler yeni yabancı kuralı ilk sezon sonunda haber olarak gelen kutusuna mı geliyor? ya da sizde ilk sezondan itibaren spor toto süper lig kurallarında mı yazıyor? bende ilk sezonda kurallar bölümü dahil hiçbir yerde 2015-2016 sezonundan itibaren yabancı kuralına geçilecektir diye bir yazı yazmıyor(şuan ilk sezonun başundayım) aradım taradım bulamadım. bi katakulliler olduda aklım karıştı cevaplarsanız sevinirim![]()
Güncellemeden sonra maçlara girerken crash dumps hatası alıyorum bu hatayı başka alan var mı ?
Bu sakatlık olayı çok nalet bir hal aldı son güncellemeyle.1 maçta 3 oyuncum sakatlanıyor.Bu gidişle kadroyu toparlayamayacağım bir türlü![]()
DeMarcos ve Aytekin79 teşekkür ederim. Düzeldi bende de. Maç motorunu da çok beğendim üç maçlık gözlemim sonucu. Hücum görevi verilen oyuncuların sürekli hücumu düşündüğü artık daha da bir belli oluyor. Paslaşmalar güzel. Gol kısırlığı sorunu da olmadı.
Önceki sürümde bir dosya yüklemiştim ben takım ve müsabaka isimleri orjinal olmuştu. FCP Porto olmuştu mesela. Yeni update ile eski haline döndü. Çözümü nedir ?
Bu maç tarihlerini ayarlama işini yeni öğrendim ben bu sayede 5 günde 3 maç yapma sorununun önüne geçebiliyor muyuz ?
@perpetua
![]()
Bu arada az önce dikkat ettim tartışmalı ofsayt kararlarının yeniden gösterilmesi geri gelmiş bu güncellemeyle.
her frikik gol olmasın be arkadaş.
Daha önce Bursaspor ve Kayserispor ile Türkiye kariyeri yapmıştım FM15te.Bu kez de Trabzon ile kariyer yapayım dedim.Daha önce oynadığım iki kariyerde de bu kadar sakatlıkla karşılaşmamıştım.Sadece benim takımımda değil diğer takımlarda da aynı durum var.Fenerbahçe 6.lıkta sürünüyo bu yüzden.Sanırım ligin sertlik düzeyi gerçeğe yaklaştırılmak istenmiş,ama bu sefer de her maç deli gibi sakat veriyoruz.Allahtan halen liderim ve şu anda sabrediyorum.Getirebildiğim en iyi kondisyoner ve doktorları getirdim takıma.Umarım yakında fiziksel olarak toparlanabilir takım.
Beyler siz bu oyunu nasıl bu kadar şevkle oynuyorsunuz? En başından beri olan kalecilerin bazı pozisyonlarda ve bütün direkten dönen pozisyonlarda donması, tepki vermemesi veya 20 saniye sonra tepki vermesi son güncellemeyle hala devam ediyor. Bütün lig maçlarının gollerini izleyin 5 haftada 20 tane böyle komik, aptalca gol görürsünüz. Sizin zevkinizi azaltmıyor mu?
yıllardır oynarım şu oyunu bizim ligde hiç değişmeyen, hiç düzeltilmeyen en önemli olay rakiplerin güçsüzleşmesi. bazen saçma sapan transferler oluyor bazense hiç transfer yapmıyorlar. ben 2014'de idi galiba. g.saray'ın 38 yaşındaki hürriyet gücer'i aldığını gördüm. trabzon'un 3-4 sene neredeyse tüm oyuncularını satıp hiç transfer yapmadığını gördüm. ana kadrosunda 8-10 tane saçma sapan isim gözüküyordu. kariyerde 5-6 sene ilerleyip ben kadromu 0'dan kurmuşken g.saray'ın hala aynı takımla oynadığını gördüm. premier lig'de falan olmuyor bu olay. yapay zekanın bizim ligin en azından büyük takımlarına biraz daha mantıklı transferler yapması lazım.
arkadaşlar yardım lütfen
Romanya'da yaşıyorum.Hem renklerinden hem de Steaua Bükreşe nefret duyduğumdan dolayı burada Petrolul Ploieşti takımını seviyor ve destekliyorum.
Oyunda da çok zevkli oluyor Romanya Ligi.
neyse 15.3.0 güncellemesinden sonra takımın üst menüdeki rengi değişti ve resimde gördüğünüz gibi sarı zemin üzerine beyaz yazı çıkıyor (daha önceden mavi idi)
editöre girdim forma rengi bilmem ne değiştirdim ama olmuyor bi türlü
tam olarak okunmadığı için can sıkıcı oluyor
nasıl düzeltebilirim bunu bilen var mı ?
son hali
önceki hali
![]()