Sayfa 53 / 64 İlkİlk ... 343515253545563 ... SonSon
1,561 ile 1,590 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Bütün maçlar Pazar günü, neden böyle? Son güncellemeden sonra böyle oldu. @perpetua

Muhtemelen 'Maçların tarihinin değiştirilmesine izin verme' seçeneğini seçtin.
    Last edited by perpetua : 27.Şubat.2015 at 14:11

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Muhtemelen 'Maçların tarihinin değiştirilmesine izin verme' seçeneğini seçtin.
    İşaretli değildi. Zaten sonradan düzeldi.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Humam Tariq'in kiralık transferi es geçilmiş galiba. Neyse iyi oldu bu.
    Humam Tariq - Oyuncu profili - Transfermarkt

Maç oynanırken yukarı koyabildiğimiz oyuncu ratingleri, maç istatistikleri vb. kısayollar çıkmıyor seçili olduğu halde. Var mı bu sorunu yaşayan ?

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Maç oynanırken yukarı koyabildiğimiz oyuncu ratingleri, maç istatistikleri vb. kısayollar çıkmıyor seçili olduğu halde. Var mı bu sorunu yaşayan ?
    Bu ayarları seçtiğiniz yerden "Hepsini geri yükle"yi seçin, çıkıyorlar. Bende aynı sorunu yaşadım ve bu şekilde çözdüm.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Ben yaşadım aynı sorunu. Hepsini geri yükle dedikten sonra düzeliyor sorun

Edit: arkadaş da belirtmiş

penaltı atıyor oyuncu direkten ayağına geliyor ölece duruyor vurmuyor topa vursa gol olacak kaç penaltıdır bu sorunu yaşıyorum bunlara da bir çözüm bulsunlar artık can sıkıyor

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Galatasaray'a turuncu forma gelmiş?

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Danger90 View Post
    penaltı atıyor oyuncu direkten ayağına geliyor ölece duruyor vurmuyor topa vursa gol olacak kaç penaltıdır bu sorunu yaşıyorum bunlara da bir çözüm bulsunlar artık can sıkıyor
    Bu olay futbol kuralıdır dostum, direkten dönen topa kullanan oyuncu dokunamaz

Quote Originally Posted by nostalgia View Post
    Bu olay futbol kuralıdır dostum, direkten dönen topa kullanan oyuncu dokunamaz
    ciddimisiniz ya acayip şaşırdım bilmiyordum

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

beyler yeni yabancı kuralı ilk sezon sonunda haber olarak gelen kutusuna mı geliyor? ya da sizde ilk sezondan itibaren spor toto süper lig kurallarında mı yazıyor? bende ilk sezonda kurallar bölümü dahil hiçbir yerde 2015-2016 sezonundan itibaren yabancı kuralına geçilecektir diye bir yazı yazmıyor(şuan ilk sezonun başundayım) aradım taradım bulamadım. bi katakulliler olduda aklım karıştı cevaplarsanız sevinirim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by berdun View Post
    beyler yeni yabancı kuralı ilk sezon sonunda haber olarak gelen kutusuna mı geliyor? ya da sizde ilk sezondan itibaren spor toto süper lig kurallarında mı yazıyor? bende ilk sezonda kurallar bölümü dahil hiçbir yerde 2015-2016 sezonundan itibaren yabancı kuralına geçilecektir diye bir yazı yazmıyor(şuan ilk sezonun başundayım) aradım taradım bulamadım. bi katakulliler olduda aklım karıştı cevaplarsanız sevinirim
    Aynen bende de bir şey yok ilk sezonda.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Ben yaşadım aynı sorunu. Hepsini geri yükle dedikten sonra düzeliyor sorun

Edit: arkadaş da belirtmiş
    Tam olarak nereden hepsini geri yükleme yapıyoruz arkadaşlar?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara-Adapazarı

Güncellemeden sonra maçlara girerken crash dumps hatası alıyorum bu hatayı başka alan var mı ?

Haber olarak gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu sakatlık olayı çok nalet bir hal aldı son güncellemeyle.1 maçta 3 oyuncum sakatlanıyor.Bu gidişle kadroyu toparlayamayacağım bir türlü

DeMarcos ve Aytekin79 teşekkür ederim. Düzeldi bende de. Maç motorunu da çok beğendim üç maçlık gözlemim sonucu. Hücum görevi verilen oyuncuların sürekli hücumu düşündüğü artık daha da bir belli oluyor. Paslaşmalar güzel. Gol kısırlığı sorunu da olmadı.

Önceki sürümde bir dosya yüklemiştim ben takım ve müsabaka isimleri orjinal olmuştu. FCP Porto olmuştu mesela. Yeni update ile eski haline döndü. Çözümü nedir ?

19. Default

Bu maç tarihlerini ayarlama işini yeni öğrendim ben bu sayede 5 günde 3 maç yapma sorununun önüne geçebiliyor muyuz ?
    @perpetua

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu arada az önce dikkat ettim tartışmalı ofsayt kararlarının yeniden gösterilmesi geri gelmiş bu güncellemeyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

An itibariyle sadece Süper Lig takımlarının toplam sakat sayısı 70.Ortalama 4 adamları sakat her takımın.Maçta verdiğimiz sakatlar yetmiyormuş gibi durup dururken fıtık problemi sebebiyle oyuncular sürekli sakatlanıyor ve en az 1 ay yoklar.Bu olay çok kötü olmuş.

her frikik gol olmasın be arkadaş.

Quote Originally Posted by caneration View Post

an itibariyle sadece süper lig takımlarının toplam sakat sayısı 70.ortalama 4 adamları sakat her takımın.maçta verdiğimiz sakatlar yetmiyormuş gibi durup dururken fıtık problemi sebebiyle oyuncular sürekli sakatlanıyor ve en az 1 ay yoklar.bu olay çok kötü olmuş.
    süper lig oynanmıyor fm 15 de ben bi kez tek oynadım hem fixtur hem sakatlık vardı vazgeçtim adamlar türkçe dil yapmışlar ama malesf amatör lig muamelesi yapıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    süper lig oynanmıyor fm 15 de ben bi kez tek oynadım hem fixtur hem sakatlık vardı vazgeçtim adamlar türkçe dil yapmışlar ama malesf amatör lig muamelesi yapıyorlar
    Daha önce Bursaspor ve Kayserispor ile Türkiye kariyeri yapmıştım FM15te.Bu kez de Trabzon ile kariyer yapayım dedim.Daha önce oynadığım iki kariyerde de bu kadar sakatlıkla karşılaşmamıştım.Sadece benim takımımda değil diğer takımlarda da aynı durum var.Fenerbahçe 6.lıkta sürünüyo bu yüzden.Sanırım ligin sertlik düzeyi gerçeğe yaklaştırılmak istenmiş,ama bu sefer de her maç deli gibi sakat veriyoruz.Allahtan halen liderim ve şu anda sabrediyorum.Getirebildiğim en iyi kondisyoner ve doktorları getirdim takıma.Umarım yakında fiziksel olarak toparlanabilir takım.

Quote Originally Posted by caneration View Post
    Daha önce Bursaspor ve Kayserispor ile Türkiye kariyeri yapmıştım FM15te.Bu kez de Trabzon ile kariyer yapayım dedim.Daha önce oynadığım iki kariyerde de bu kadar sakatlıkla karşılaşmamıştım.Sadece benim takımımda değil diğer takımlarda da aynı durum var.Fenerbahçe 6.lıkta sürünüyo bu yüzden.Sanırım ligin sertlik düzeyi gerçeğe yaklaştırılmak istenmiş,ama bu sefer de her maç deli gibi sakat veriyoruz.Allahtan halen liderim ve şu anda sabrediyorum.Getirebildiğim en iyi kondisyoner ve doktorları getirdim takıma.Umarım yakında fiziksel olarak toparlanabilir takım.
    trabzonspor küme düşmüştü bi arkadaşın kariyerinde

Beyler siz bu oyunu nasıl bu kadar şevkle oynuyorsunuz? En başından beri olan kalecilerin bazı pozisyonlarda ve bütün direkten dönen pozisyonlarda donması, tepki vermemesi veya 20 saniye sonra tepki vermesi son güncellemeyle hala devam ediyor. Bütün lig maçlarının gollerini izleyin 5 haftada 20 tane böyle komik, aptalca gol görürsünüz. Sizin zevkinizi azaltmıyor mu?

Bunu bende çok merak ediyorum hatta oyuna başlamadan önce bolca gezindim ama göremedim kurallar bölümünde. Umarım sezon sonu bitince haber kutusuna bilgi gelir. Yoksa Süper ligi oynayasım yoktu şuan sırf yabancı kuralı değişti diye yeni kariyer açtım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by thsndrn View Post
    her frikik gol olmasın be arkadaş.
    bende de hep aut.

yıllardır oynarım şu oyunu bizim ligde hiç değişmeyen, hiç düzeltilmeyen en önemli olay rakiplerin güçsüzleşmesi. bazen saçma sapan transferler oluyor bazense hiç transfer yapmıyorlar. ben 2014'de idi galiba. g.saray'ın 38 yaşındaki hürriyet gücer'i aldığını gördüm. trabzon'un 3-4 sene neredeyse tüm oyuncularını satıp hiç transfer yapmadığını gördüm. ana kadrosunda 8-10 tane saçma sapan isim gözüküyordu. kariyerde 5-6 sene ilerleyip ben kadromu 0'dan kurmuşken g.saray'ın hala aynı takımla oynadığını gördüm. premier lig'de falan olmuyor bu olay. yapay zekanın bizim ligin en azından büyük takımlarına biraz daha mantıklı transferler yapması lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

arkadaşlar yardım lütfen
    Romanya'da yaşıyorum.Hem renklerinden hem de Steaua Bükreşe nefret duyduğumdan dolayı burada Petrolul Ploieşti takımını seviyor ve destekliyorum.
    Oyunda da çok zevkli oluyor Romanya Ligi.
    neyse 15.3.0 güncellemesinden sonra takımın üst menüdeki rengi değişti ve resimde gördüğünüz gibi sarı zemin üzerine beyaz yazı çıkıyor (daha önceden mavi idi)
    editöre girdim forma rengi bilmem ne değiştirdim ama olmuyor bi türlü
    tam olarak okunmadığı için can sıkıcı oluyor
    nasıl düzeltebilirim bunu bilen var mı ?

son hali

önceki hali

Sayfa 53 / 64 İlkİlk ... 343515253545563 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri