1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

arkadaşlar yardım lütfen
    Romanya'da yaşıyorum.Hem renklerinden hem de Steaua Bükreşe nefret duyduğumdan dolayı burada Petrolul Ploieşti takımını seviyor ve destekliyorum.
    Oyunda da çok zevkli oluyor Romanya Ligi.
    neyse 15.3.0 güncellemesinden sonra takımın üst menüdeki rengi değişti ve resimde gördüğünüz gibi sarı zemin üzerine beyaz yazı çıkıyor (daha önceden mavi idi)
    editöre girdim forma rengi bilmem ne değiştirdim ama olmuyor bi türlü
    tam olarak okunmadığı için can sıkıcı oluyor
    nasıl düzeltebilirim bunu bilen var mı ?

son hali

önceki hali

Yabancı bir forumda FM 2014'ün maç motorunun daha iyi olduğunu söyleyen bir kullanıcıya SI Games yetkilisi "Firstly if you prefer the 2014 match engine then if you look in preferences you CAN switch to using that" şeklinde eğer istersek ayarlardan eski motora dönebileceğimizi söylüyor. Normalde ihtimal vermezdim ama yetkili biri söyleyince yine de bir bakayım dedim ve göremedim değişimi yapabileceğim bir alan. Yok değil mi böyle bir seçenek?

Merak edenler için link:
    http://community.sigames.com/showthread.php/419454-FMH15-too-unrealistic

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Yabancı bir forumda FM 2014'ün maç motorunun daha iyi olduğunu söyleyen bir kullanıcıya SI Games yetkilisi "Firstly if you prefer the 2014 match engine then if you look in preferences you CAN switch to using that" şeklinde eğer istersek ayarlardan eski motora dönebileceğimizi söylüyor. Normalde ihtimal vermezdim ama yetkili biri söyleyince yine de bir bakayım dedim ve göremedim değişimi yapabileceğim bir alan. Yok değil mi böyle bir seçenek?

Merak edenler için link:
    http://community.sigames.com/showthread.php/419454-FMH15-too-unrealistic
    Hocam FMH15'ten bahsediyorlar orada. Mobil oyun yani.

bir an için ümitlendim, çünkü şut sayılarının fazlalığından şikayetçiyim ben de. sağolasın hocam. Hazır sen yukarıda maç motorunu övmüşken sana da sorayım, her maçında senin ve rakibin attığı şutların toplamı 30'u geçiyor mu? Sen 30, rakip 30 değil tabii, sen+rakip şut toplamı 30 üstü mü hep?

Quote Originally Posted by kornification View Post
    Hocam FMH15'ten bahsediyorlar orada. Mobil oyun yani.

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    bir an için ümitlendim, çünkü şut sayılarının fazlalığından şikayetçiyim ben de. sağolasın hocam. Hazır sen yukarıda maç motorunu övmüşken sana da sorayım, her maçında senin ve rakibin attığı şutların toplamı 30'u geçiyor mu? Sen 30, rakip 30 değil tabii, sen+rakip şut toplamı 30 üstü mü hep?
    Sen sorunca şimdi son 10 maçıma baktım. 10 maçın 2'sinde sadece 30 üstü şutların toplamı.

Genelde 25 civarı.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri