4-1-2-3 DM Wide dizilişi ile oynuyorum. İlk sezon 34 maçta sadece 8 gol yiyerek şampiyon oldum. Devre arası sadece Lucas Leiva'yı kiraladım ve 5.25 milyon euro satın alma opsiyonu koydum. Şampiyonlar Ligi'nden 3. olarak elendim ve UEFA'da yarı finalde elendim. Burak yılmaz ligde 27 gol atarak gol kralı oldu.

Yönetim yeni sezon için 15 milyon euro transfer bütçesi, 14 milyon euro maaş bütçesi verdi. Sneijder ve Chedjou'yu toplam 23 milyon euro karşılığında satarak bütçemi genişlettim ve 2. sezonun başında şöyle bir kadro kurdum;

1-) Fernando Muslera
2-) Jon Flanagan (Kiralık-3milyon euro satın alma opsiyonu)
3-) Eder Alvarez Balanta
4-) Alessio Romagnoli (Kiralık)
5-) Nicolas Tagliafico
6-) Lucas Leiva
7-) Oliver Torres (Kiralık-19 milyon euro satın alma opsiyonu)
8-) Seçuk İnan
9-) Wellington Nem
10-) Bruma
11-) Burak Yılmaz
12-) Eray İçcan
13-) Tarık Çamdal
14-) Diego Reyes
15-) Felipe Melo
16-) Jem Karacan
17-) Nahuel Leiva (Kiralık)
18-) Munir El Haddadi (Kiralık-30 milyon euro satın alma opsiyonu)
19-) Alperen Uysal
20-) Koray Günter
21-) Semih Kaya
22-) Olcan Adın
23-) Yasin Öztekin
24-) Yekta Kurtuluş
25-) Richairo Zivkovic

2. sezonun başında böyle bir kadro kurulabiliyor. Hatta daha iyisi bile kurulabilir ancak, yerli oyuncular ile yabancılar arasında inanılmaz bir kalite farkı var. Ve diğer büyük takımlar asla sizin kalitenizin yanına bile yaklaşamıyorlar.. Taktiğim inanılmaz başarılı oldu. Duran toplardan herhalde 30-40 gol atmışımdır toplamda.. Ve çok fazla penaltı kazanıyorum. Çünkü taktiğin amacı oyunu mümkün olduğunca rakip sahada, özellikle de ilk onsekizin içinde ve çevresinde oynamak. Böyle olunca da çok fazla duran top ve penaltı kazanıyorum.

Fırsatım olduğunda merak edenler için ekran görüntüleri koymaya çalışacağım.