1 ile 30 arası toplam 237 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Zivkovic'i kaçırdığına sakın üzülme.. Taktiğin nasıl, çift santrafor mu yoksa tek mi oynatıyorsun, hangi rol ve ya rollerde oynatıyorsun bilmiyorum ancak Gabriel Barbosa bir çok yönden Zivkovic'ten daha iyi bir santrafor bence.

Yaşlı ve kulübe maliyeti fazla olan oyunculardan kurtulunca takım çok rahatlıyor ancak, dediğin gibi onlardan kurtulmak pek kolay olmuyor. Ben yine de çok fazla sıkıntı yaşamadım. Hamit'i 500 bin euro, Engin'i 100 bin euro, Aydın'ı 900 bin euro Eboue'yi 200 bin euro, Ontivero'yu 100 bin euro, Endogan'ı 100 bin euro, Furkan'ı 550 bin euro ve Pandev'i 1 milyon euro karşılığında takımdan gönderdim.. Zaten bu oyuncuların gitmesiyle maaş bütçesine 10-15 milyon civarında bir para ekleniyor.. Gerisi bizlerin transfer konusunda ne kadar başarılı olacağımıza bağlı oluyor.

Yasin'e gelince.. İlk sezon bende çok iyi oynadı.. Hem gol attı hem de attırdı.. Hatta bazı maçlarda maçı çevirmek için hep Yasin'i aldım oyuna ve hep de çevirdi.. Özellikle UEFA maçlarında.. Enteresan bi adam genel olarak iyi oynuyor ama ara sıra da sövdürüyor kendine orası ayrı..

Quote Originally Posted by Artul View Post
    Zivkovic'i kaçırdığına sakın üzülme.. Taktiğin nasıl, çift santrafor mu yoksa tek mi oynatıyorsun, hangi rol ve ya rollerde oynatıyorsun bilmiyorum ancak Gabriel Barbosa bir çok yönden Zivkovic'ten daha iyi bir santrafor bence.

Yaşlı ve kulübe maliyeti fazla olan oyunculardan kurtulunca takım çok rahatlıyor ancak, dediğin gibi onlardan kurtulmak pek kolay olmuyor. Ben yine de çok fazla sıkıntı yaşamadım. Hamit'i 500 bin euro, Engin'i 100 bin euro, Aydın'ı 900 bin euro Eboue'yi 200 bin euro, Ontivero'yu 100 bin euro, Endogan'ı 100 bin euro, Furkan'ı 550 bin euro ve Pandev'i 1 milyon euro karşılığında takımdan gönderdim.. Zaten bu oyuncuların gitmesiyle maaş bütçesine 10-15 milyon civarında bir para ekleniyor.. Gerisi bizlerin transfer konusunda ne kadar başarılı olacağımıza bağlı oluyor.

Yasin'e gelince.. İlk sezon bende çok iyi oynadı.. Hem gol attı hem de attırdı.. Hatta bazı maçlarda maçı çevirmek için hep Yasin'i aldım oyuna ve hep de çevirdi.. Özellikle UEFA maçlarında.. Enteresan bi adam genel olarak iyi oynuyor ama ara sıra da sövdürüyor kendine orası ayrı..
    Taktiğim tek forvet Zivkovicide tek forvet oynatıyordum. Rol olarak Komple forvet (destek). Gerçi javier hernandezle beraber değişmeli oynatıyordum. Hatta tecrübeli diye hernandeze biraz daha fazla şans veriyordum. 2. sezonundan itibaren kendisine fazla forma şansı vericektim ki çakallar pusuda kaptılar Dediğin gibi Barbosa kat be kat daha iyi ve şuanda tam bi gol makinası. Önüne geleni atıyor adam. Onun kontratınada 210 trilyonluk serbest kalır maddesi koydum bu sefer kaçması zor

Bu arada yüksek kontratlı oyuncuları çıkarmada senin kadar şanslı değilmişim, gelir açısından pandev'i ilk sene kullandım sene sonu yenilemedim bıraktım. Hamiti bedavaya verdim, Eboue kontratı bitince yolladım. Enginle de kontrat yenilemedim. Ontivero kontratı fesh ettim, Bir tek Furkanı sattım sanırım Bide güç bela dzemaili ile yasini

Yasin bende de yedek adamıydı da, yüksek kontratından dolayı yolladım. Zaten gerçekte de sinir oluyorum adama ondan hemen elden çıkarmak geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu oyunu yıllardır oynarım. Bu güne kadar ki en zevkli maçlarımdan birini oynadım. Yensem Roma, Chelsea, Dortmund'un bulunduğu gruptan çıkma ya da en azından UEFA'ya gitme şansı doğacaktı ama oyun sanki taraf tuttu. Bu kadar iyi oynadığım maçta Dortmun 1 puanı kurtardı. İlk maçta Dortmund'u 3-2 yenmiştim ama bu kez olmadı. Son maçım malesef Chelsea ile. İlk maçtan deplasmanda 7-2 kaybetmiştik. Tek çare son maçta Chelsea'yi yenmek. Çok zor ama imkansız değil. İnşallah tam kadro ile çıkabilirim. Çok üzgünüm. Uzun bir aradan sonra ilk defa ekranı kırasım geldi.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Son maçım malesef Chelsea ile. İlk maçtan deplasmanda 7-2 kaybetmiştik. Tek çare son maçta Chelsea'yi yenmek. Çok zor ama imkansız değil. İnşallah tam kadro ile çıkabilirim. Çok üzgünüm. Uzun bir aradan sonra ilk defa ekranı kırasım geldi.
    Abi bu sene ki oyunda avrupa kupalarinda ki ev maclarinda oyun seni baya kolluyor. Ilk baslangic sezonu kadrosuyla sansli kura ile sampiyonlar liginde 2. tura yukseldim. Bayern Munih cikmisti karsima uzulmustum. Iceride 4-1 yendim. deplasmanda 2-0 maglup oldum ama tur atlamistim.
    Senin mac ta evde olduguna gore sansin var kesinlikle diyorum gerci o mac oynanali baya olmustur

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by ultraslanbe View Post
    Abi bu sene ki oyunda avrupa kupalarinda ki ev maclarinda oyun seni baya kolluyor. Ilk baslangic sezonu kadrosuyla sansli kura ile sampiyonlar liginde 2. tura yukseldim. Bayern Munih cikmisti karsima uzulmustum. Iceride 4-1 yendim. deplasmanda 2-0 maglup oldum ama tur atlamistim.
    Senin mac ta evde olduguna gore sansin var kesinlikle diyorum gerci o mac oynanali baya olmustur
    2-1 yendim ama Uefaya gidebildim. Deplasmanda da Dortmund'a 4 attik simdi yapma ama boyle.

Mesaj Yetkileri