1 ile 30 arası toplam 237 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu oyunu yıllardır oynarım. Bu güne kadar ki en zevkli maçlarımdan birini oynadım. Yensem Roma, Chelsea, Dortmund'un bulunduğu gruptan çıkma ya da en azından UEFA'ya gitme şansı doğacaktı ama oyun sanki taraf tuttu. Bu kadar iyi oynadığım maçta Dortmun 1 puanı kurtardı. İlk maçta Dortmund'u 3-2 yenmiştim ama bu kez olmadı. Son maçım malesef Chelsea ile. İlk maçtan deplasmanda 7-2 kaybetmiştik. Tek çare son maçta Chelsea'yi yenmek. Çok zor ama imkansız değil. İnşallah tam kadro ile çıkabilirim. Çok üzgünüm. Uzun bir aradan sonra ilk defa ekranı kırasım geldi.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Son maçım malesef Chelsea ile. İlk maçtan deplasmanda 7-2 kaybetmiştik. Tek çare son maçta Chelsea'yi yenmek. Çok zor ama imkansız değil. İnşallah tam kadro ile çıkabilirim. Çok üzgünüm. Uzun bir aradan sonra ilk defa ekranı kırasım geldi.
    Abi bu sene ki oyunda avrupa kupalarinda ki ev maclarinda oyun seni baya kolluyor. Ilk baslangic sezonu kadrosuyla sansli kura ile sampiyonlar liginde 2. tura yukseldim. Bayern Munih cikmisti karsima uzulmustum. Iceride 4-1 yendim. deplasmanda 2-0 maglup oldum ama tur atlamistim.
    Senin mac ta evde olduguna gore sansin var kesinlikle diyorum gerci o mac oynanali baya olmustur

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by ultraslanbe View Post
    Abi bu sene ki oyunda avrupa kupalarinda ki ev maclarinda oyun seni baya kolluyor. Ilk baslangic sezonu kadrosuyla sansli kura ile sampiyonlar liginde 2. tura yukseldim. Bayern Munih cikmisti karsima uzulmustum. Iceride 4-1 yendim. deplasmanda 2-0 maglup oldum ama tur atlamistim.
    Senin mac ta evde olduguna gore sansin var kesinlikle diyorum gerci o mac oynanali baya olmustur
    2-1 yendim ama Uefaya gidebildim. Deplasmanda da Dortmund'a 4 attik simdi yapma ama boyle.

Mesaj Yetkileri