1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Ya abi şu kadro numarası olayını niye sorun ettiniz anlamadım he. 27 tane adam kaydedince oynayamıyor musunuz? O kadar adamı bir sezonda oynatıyor musunuz ki?
    Oyuncuya favori numarasını vermek istiyorum.Ayrıca para verdim kardeşim böyle saçma eksikliklerin olması kabul edilemez.

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Oyuncuya favori numarasını vermek istiyorum.Ayrıca para verdim kardeşim böyle saçma eksikliklerin olması kabul edilemez.
    Bunlar basit sorunlar. oyunun daha önemli sorunları var. Gereksiz 3d eklentisi ve bu eklentiye verilen emeğin yarısının oyunun genel yapısına verilmesi halinde kusursuz bir oyun olacaktır. Son 4 yıl bu yüzden büyük bir kayıp oldu football manager oyuncuları adına.

Football Manager 2008 sonrası çok büyük bir beklenti vardı, çünkü fm ilgisi aşırı yüksek seviyedeydi o dönem, 3d gibi gereksiz şeylerle oyunu fazla ileri seviyeye taşıyamadılar.

Hayır, 3d gerçekten harika mı oldu o kadar senede? Hayır. [MENTION=40794]aytekin79[/MENTION]'un paylaştığı görüntü ibretlik. ilkokul dönemimizde atari de maç yaparken ki adamların hareketleri ve görüntüsü daha gerçekçi, o derece kötü.

Zamanın ne kadar boşa gittiği ortada 3d sayesinde.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri