Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
1 ile 30 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Hybrid View

Nesil
    2014

PREMİER LİG 1.HAFTA

CHELSEA - F.C. UNİTED

Sezona çok ciddi bir maçla start verdik.Geçen sezonki ideal 11'imizden bu yıl kadroya sadec sağ açığımız Duchetto yer aldı.
    Duzhetto maçın her anında sanki 5 yıldır bu takımda mücadele ediyor gibi bir izlenim verdi. Oyuncu 1 gol 1 asist 1'de asistin asistini yaptı. En önemlisi bu deplasmandan gol yemeden döndük ve Şampiyonlar Ligi play off maçımıza Sevilla karşısına çıkacağız.

2'de dipnot vermek istoyurum.

Dipnot 1 : İdeal 11'imiz bu yılla birlikte 3 yıldır birlikte oynuyor bu süreçte çok ufak değişiklikler oldu.
    Dipnot 2 : Chelsea'nin golcüsü Baldwin bize karçı ilk defa gol atamadı. Şuana kadar oyuncunun bize karşı 7 golü bulunuyordu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY OFF 1.MAÇ

SEVİLLA - F.C. UNITED

Sen gitte abin gelsin dedik harbiden geldi Abartmıyorum 40 dakika benim kaleme gelmeyi bırakın orta sahamın diğer kısmını hiç görmedim. Oyunun bariz Bug'u da şu Sevilla'ya geçen sezon oyuncu satmıştım. Play off'ta bana çıkacağını bariz biliyodum.

PREMİER LİG 2.HAFTA

Geçen sezon bu takımı 2 maçtada yenememiştim. Ligde 2.maçımızda da gol yemedik. Üstelik defans hattında hiç değişikliğe gitmedim. Howels-Ginter-Lescalles-Mcnamee 4'lüsü yine birlike oynuyor son 3 sezonda olduğu gibi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY OFF 2.MAÇ

İlk maçta turu garantiliyince bu maça yedek kadro ile çıktık. Onlarıda ciddi sayılabilecek bir rakibe karşı sezon öncesi denemiş oldum.

YIL 2025 ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARINDA OLAĞAN DIŞI YADA TAM 20 YIL ÖNCE YAŞANAN BİR DURUM VAR BAKALIM KİM BİLECEK.

2005 LİVERPOOL-MİLAN FİNALİ TÜYO

Last edited by Barak : 10.Mart.2015 at 16:11
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri