Ah be Chelsea yi elimizden kaçırmışız deplasmanda daha da zorlanabiliriz. Bu sene AL yi alalım seneye ŞL yi alırız hem takımda ki gençlerde gelişir. Ligde ise süper gidiyoruz![]()
Ah be Chelsea yi elimizden kaçırmışız deplasmanda daha da zorlanabiliriz. Bu sene AL yi alalım seneye ŞL yi alırız hem takımda ki gençlerde gelişir. Ligde ise süper gidiyoruz![]()
chelsea affetmemiş uzuldun![]()
Şut çekmeyi iyi bilirizÇelsi maçında Biliç gibi hatalar yaptım resmen
Neyse bunun da telafisi olacaktır elbet
Sorma sorma öyle oldu birazAL bilmiyorum da gidebildiğimiz yere kadar gidelim
Çelsi biraz öpmüş oldu![]()
steam : aytekin79
Ben o belalımdan kurtuldum. Uzun süre onları görmem.![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
hoca senin şu taktiğe bakıcam çelsi barça demiyosun kıyıda köşede kıstırsan ağlatıcan milletiabuzerin taktiğindenmi bu
Chelsea'ya karşı çok güzel oynamışız.
8. Hafta
9. Hafta
Tam bir yıkım oldu bu maç. İlk yarı hiçbir varlık gösteremeyen Bayern ikinci yarı saçma sapan 4 golle 4-2 yendi biziİntikamımızı alacağız misliyle Bayern senden.
10. Hafta
Sonradan oyuna aldığım Humam Tarıq ve Cristaldo ile maçı kopardık. Bir anlamda skor anlamındaki kötü gidişe dur dedik..
Puan Durumu
İlk şampiyonlar ligi galibiyetimizi sağlam bir galibiyet ile aldık. Hayırlara vesile olur inşallah![]()
Gidişat gayet güzel, ŞL maçları da normal karşılamak gerek
Bu arada kullandığın facepack in linkini özelden atarsan sevinirim dostum ^^
Steam ID : byildirim04
başakşehirle bi kariyer açtım taktiği deniyorum şuan takım kaleye bile gidemiyor hocass de veririm birazdan, savunmayı iyi yapıyor ama rakip kaleye gidemiyor takım
maçların fena değil ligte biraz geriye düşmüşsün umarım yetişirisn
Biraz düşüş yaşamışız ama fikstür de çok zor olduğundan dolayı sıkıntı yok.
Etkili taç atışı atar ppm 'li bek oyuncuların var mı takımda ? Bielefeldden Lorenz ve Dick tam da bu işi yapıyordu alabiliyorsan hiç kaçırma derim .. Taç atışı yüksek olan oyuncun varsa bu ppm i kazandır kesinlikle. Bir de Visca fiziksel anlamda çok zayıf yahu o kanadı kaldıramaz gibi.
Gruptan 3.Çıkarız bu galibiyet ile![]()
Ligde çok iyi gidiyoruz, ŞL de de grup çok zordu. Artık AL kupasını alırız![]()
O grupta alınabileceğin maksimumu seneye artık 2.turun gediklisi olursun.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
O gruptan 3. çıkmak bile iyidir. Hele ki son barça maçı ballı kaymak olmuş.
Muniride almışsın 2 gol fazla atarsın artık :P alye gitmen daha iyi olmuş güzel mücadele ettik grupta artık kupa2 yi alır gelirsin hoca dmibu arada taktiği bide beşiktaşta denedim yarım dönem oynadım kalite farketti, bekleri hücumcu yaptım oyunuda kanatlardan kurdurdum taktik daha işler bi hal aldı bende