Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
1 ile 30 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Hybrid View

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Nasıl bir fantezi dünyan var lan
    Fena

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    çok güzel bir yolda gidiyoruz, ligdeki durum da gayet güzel. eğer elinde biraz daha düzgün savunmacılar olsa direkt ilk üçe oynarmışsın. bu arada gençlerden alex tocci'nin profilini gösterebilir misin? epey iş var gibi gözüktü bir an.
    En az 3-4 sezon daha defans sıkıntımız olacak hatta diğer mevkilerde de sıkıntı olacak ama tesisler istediğim seviyeye gelince 4-5 sezon sonra inanılmaz bir takım ortaya çıkacak. Oyunda database 100 bin oyuncu civarı şuan regen sıkıntımız yok o yüzden oyun güncelliğini koruyor. TSL hariç

Tocci'ye eğitim verdirmeyi çok isterdim ama elimdeki hiç bir eğitimcinin kararlılığı Tocci'den yüksek olmadığı için eğitim verdirmedim. Yoksa oyuncunun gelişimini durdurur Zaten kişiliğide çok yeterli değil devamlılığı olmayan bir oyuncu muhtemelen tam potansiyeline ulaşmaz

Tocci ilk sezon çıkan regenlerden gelişimi fena değilmiş esasında ama çok umutlu değilim hala Şu raporda istikrarsız olayı beni hep düşündürüyor
    http://forum.turksportal.net/vb/show...122794&page=30

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    O yıldız olaylarına fazla inanma Barak Senin kadro kalitenle alakalı o . Yani senin kadron ne kadar kaliteli olursa yüksek yıldızlı oyuncu çıkması da o kadar zor oluyor tersi de mümkün Sen de muhtemelen ters mantıkla yüksek yıldız çıkmıştır, kötünün iyisidir onlar. Sen ne yap ne et bir şekilde üst lige at kendini , sonra hiç vakit kaybetmeden tesislere yüklen ..

Tapatalk'tan gönderilmiştir.

İlk defa böyle bir şey duydum genç oyuncunun çıkması kadro kalitesi ile bence hiç bir alakası yok. Büyük takımların alt yapıları genç yıldızlar kaynıyor.

Alt yapıdan oyuncu şu şekillerde iyi çıkar

CA'nın yüksek çıkması personeller ile alakaldır. Alt yapı personellerin ne kadar iyi ve yeterli sayıdaysa, oyuncunun başlangıç değeri o kadar yüksektir.

PA'nın yüksek çıkması ise tesis ile orantılı genç takım tesisleri ne kadar iyiyse yeni çıkan oyuncuların potansiyelde o kadar artıyor.

Bunun yanında kültürel etkiler ve ülkesel etkilerde mevcut
    Last edited by Barak : 22.Mart.2015 at 01:47
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Barak View Post
    İlk defa böyle bir şey duydum genç oyuncunun çıkması kadro kalitesi ile bence hiç bir alakası yok. Büyük takımların alt yapıları genç yıldızlar kaynıyor.

Alt yapıdan oyuncu şu şekillerde iyi çıkar

CA'nın yüksek çıkması personeller ile alakaldır. Alt yapı personellerin ne kadar iyi ve yeterli sayıdaysa, oyuncunun başlangıç değeri o kadar yüksektir.

PA'nın yüksek çıkması ise tesis ile orantılı genç takım tesisleri ne kadar iyiyse yeni çıkan oyuncuların potansiyelde o kadar artıyor.

Bunun yanında kültürel etkiler ve ülkesel etkilerde mevcut
    Barak yanlış anlamışsın ,kadro kaliteli olursa kötü oyuncu çıkar demek istemedim . Demek istediğim şu , senin CA sı düşük oyuncularının yanında altyapıdan çıkan vasat oyuncu bile 5 yıldız alabilir demek istiyorum .Örnek verecek olursak bu şeye benziyor iki kulüp düşün biri Antepspor biri Real Madrid aynı gözlemciyi aynı oyuncuya yollasınlar. Gözlemci Antepspor'a 5 yıldızlı oyuncu diye rapor verirken, Real'e ise 3 yıldızlı topçudur diye rapor verir.Kadrosuna kıyasla veriliyor yani o yıldızlar. Senin raporu veren antrenörün de altyapıdan çıkan oyuncuları o yüzden çok yetenekliymiş gibi gösteriyor. Umarım anlaşılmışımdır Velhasıl kadron çok kalitesiz

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Barak yanlış anlamışsın ,kadro kaliteli olursa kötü oyuncu çıkar demek istemedim . Demek istediğim şu , senin CA sı düşük oyuncularının yanında altyapıdan çıkan vasat oyuncu bile 5 yıldız alabilir demek istiyorum .Örnek verecek olursak bu şeye benziyor iki kulüp düşün biri Antepspor biri Real Madrid aynı gözlemciyi aynı oyuncuya yollasınlar. Gözlemci Antepspor'a 5 yıldızlı oyuncu diye rapor verirken, Real'e ise 3 yıldızlı topçudur diye rapor verir.Kadrosuna kıyasla veriliyor yani o yıldızlar. Senin raporu veren antrenörün de altyapıdan çıkan oyuncuları o yüzden çok yetenekliymiş gibi gösteriyor. Umarım anlaşılmışımdır Velhasıl kadron çok kalitesiz
    Okey şimdi oldu. Senin yazdıklarını yanlış yorumlamışım ama 30. sayfann ilk mesajını sana zahmet okur musun Kadroya gelince dediğin gibi kalitesizliklte çığır açıyoruz
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Okey şimdi oldu. Senin yazdıklarını yanlış yorumlamışım ama 30. sayfann ilk mesajını sana zahmet okur musun Kadroya gelince dediğin gibi kalitesizliklte çığır açıyoruz
    24 sayfa var hepi topu

Bence gayet kaliteli bir oyuncu. İstikrar, oyuncu gelişimiyle paralel artan bir mental özellik. Sakatlanma eğilimi ya da büyük maçlara olan yatkınlığı zamanla değişmiyor. Umarım potansiyeli vardır

Türkçe karşılığını bilemedim ama "roaming playmaker" bireysel antremanı verirsen kendi schweinsteiger'ini yaratabilirsin.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Bence gayet kaliteli bir oyuncu. İstikrar, oyuncu gelişimiyle paralel artan bir mental özellik. Sakatlanma eğilimi ya da büyük maçlara olan yatkınlığı zamanla değişmiyor. Umarım potansiyeli vardır

Türkçe karşılığını bilemedim ama "roaming playmaker" bireysel antremanı verirsen kendi schweinsteiger'ini yaratabilirsin.
    Aynen istikrar gelişimle orantılı olduğu için biraz düşündürdü beni ama her şekilde gelişmese dahi şans bulacak ve takımda kalacağı kesin, senin dediğin "roaming playmaker" rolüne karşılık sanırım şu geliyor. ''Serbest oyun kurucu'' bu rolü verdim şuan teşekkürler öneri için, gelişir umarım. Oyuncu bu arada yetenek antrenmanı da yapıyor '' sıkça ara paslar denemek için '' antrenör destekli bireysel takılıyor
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri