1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Turksportal Yetkililerine

Hybrid View

Quote Originally Posted by uaerenua View Post
    CM yi yaşatmadığımıza ve rekabet ortamı olmadığından bazı şeylerin yanlış gittiğine son derece katılıyorum. Yanlız treni kaırmış değiliz. Çünkü steam da birçok manager oyunu var. Fakat yine onlarda ingilizce yani FM yi türkçe yapmak için kaç yıl uğraştık sil baştan uğraşmak çok sıkıcı olur bence. Ama söylediğinize katılıyorum hemde CM 2010 yılında fulll türkçe oyun çıkardı. ben orjinal aldım biraz oynanışı zordu falan ama üzerine eğilinseydi şuan çok daha iyibir oyun oynuyor olacağımızdan şüphem yok. Hayırlısı ne diyeyim :/
    Bende eski sürümlere bakarken cm 2010'unu bugün ekşide farkettim indiriyorum deniyecem millet bayağı metetmiş bakalım editör olayları fm gibi kolaysa 2014 15 güncellemesi bile çıkarabilirim zira bu fm ciddi ciddi bilgisayarı kırdıracak bigün bana..

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Bende eski sürümlere bakarken cm 2010'unu bugün ekşide farkettim indiriyorum deniyecem millet bayağı metetmiş bakalım editör olayları fm gibi kolaysa 2014 15 güncellemesi bile çıkarabilirim zira bu fm ciddi ciddi bilgisayarı kırdıracak bigün bana..
    Oyun fm 2010'a göre çok daha kapsamlıydı gözlemci raporlarının şimdiki hali gibiydi cm 2010 da yanlış hatırlamıyorsam. Ben orjinal aldım içinde manager defteri e kalemi çıkmıştı hala saklarım. Oyun full türkeydi ve 3d motoruda baya iyidi. Resmen cm 2010 alın size oyun diye çıkarılmıştı fm ye göre çokta ucuzdu orjinali ama çoğu kişi önemsemedi. Ben çok üzülmüştüm...

Quote Originally Posted by uaerenua View Post
    Oyun fm 2010'a göre çok daha kapsamlıydı gözlemci raporlarının şimdiki hali gibiydi cm 2010 da yanlış hatırlamıyorsam. Ben orjinal aldım içinde manager defteri e kalemi çıkmıştı hala saklarım. Oyun full türkeydi ve 3d motoruda baya iyidi. Resmen cm 2010 alın size oyun diye çıkarılmıştı fm ye göre çokta ucuzdu orjinali ama çoğu kişi önemsemedi. Ben çok üzülmüştüm...
    Şuan steamde 13 Lira.. Bende fmye alternatif bişeyler arıyorum bakalım fifa 15te ki kariyer moduda baya başarılı ama fm'yle aynı kriterde değiller tabi

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Şuan steamde 13 Lira.. Bende fmye alternatif bişeyler arıyorum bakalım fifa 15te ki kariyer moduda baya başarılı ama fm'yle aynı kriterde değiller tabi
    steamda birçok managerlik oyunu var ya alternatif aranıyosa çıkar illaki ama türkçe eğil tabi cm 2010 çok fazla satılsa bile şu saaten sonra firmanın yenisini çıkaracağını sanmıyorum :/

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri