steam : aytekin79
VP hakkında kuşkularım var. Bu ülkeye ne zaman hedefleri olan bir teknik adam gelse en kötü şekilde ayrıldı bu ülkeden. VP hakkındaki en büyük kuşkum da eğer olası bir ŞL ön elemesi elenmesi sonrası alacağı tavır. Eğer yelkenleri suya indirirse o zaman işimiz iş olur.
Ben bu sene ŞL gidip, 3. olarak Avrupa ligine kalmamıza çok sevinirim. Şu kadro ve bizim kura şansımızı göz önüne alırsak o kupayı 2. kez çok rahat getirir bu ülkeye kağıt üzerinde.
VP'ya "winner" bir hoca diyorlar ama bana pek öyle gelmiyor. Porto ve Olympiakos kendi liglerinde formayı sahaya atsalar zaten şampiyon olur. Oynatacağı oyunun fazla kapalı kutu olduğunu düşünüyorum. Hücum oynayacağız eyvallah da sen sistem olarak ne düşünüyorsun?
Van Persie'yi tek forvet oynatacak gibi gözükmüyor. Bence bu takımda Diego kesinlikle yer almalı özellikle Persie ile iyi işler yapabileceğine inanıyorum.
Şu ülkeye herkes geldi bir türlü teknik direktörlüğe Lucien Favre gelemedi. Şu adamı alıp bir takım başına koysa da zevkle oturup izlesem.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
steam : aytekin79