1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Boş laflar. Germeyin. Ego tatmini yapmayın. Yanlış yerdesiniz.
    Gerilmeyin gerilecek durum yok. Sadece acınacak durum var anlayana

Tapatalk'tan gönderilmiştir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Gerilmeyin gerilecek durum yok. Sadece acınacak durum var anlayana

Tapatalk'tan gönderilmiştir.
    Acınacak bir durum yok. Hâlâ boş muhabbet dönüyor. Germeyin insanları. Ne kadar zor olabilir ki üzerine bir şey yazmamak?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Acınacak bir durum yok. Hâlâ boş muhabbet dönüyor. Germeyin insanları. Ne kadar zor olabilir ki üzerine bir şey yazmamak?
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

VP hakkında kuşkularım var. Bu ülkeye ne zaman hedefleri olan bir teknik adam gelse en kötü şekilde ayrıldı bu ülkeden. VP hakkındaki en büyük kuşkum da eğer olası bir ŞL ön elemesi elenmesi sonrası alacağı tavır. Eğer yelkenleri suya indirirse o zaman işimiz iş olur.

Ben bu sene ŞL gidip, 3. olarak Avrupa ligine kalmamıza çok sevinirim. Şu kadro ve bizim kura şansımızı göz önüne alırsak o kupayı 2. kez çok rahat getirir bu ülkeye kağıt üzerinde.

VP'ya "winner" bir hoca diyorlar ama bana pek öyle gelmiyor. Porto ve Olympiakos kendi liglerinde formayı sahaya atsalar zaten şampiyon olur. Oynatacağı oyunun fazla kapalı kutu olduğunu düşünüyorum. Hücum oynayacağız eyvallah da sen sistem olarak ne düşünüyorsun?

Van Persie'yi tek forvet oynatacak gibi gözükmüyor. Bence bu takımda Diego kesinlikle yer almalı özellikle Persie ile iyi işler yapabileceğine inanıyorum.

Şu ülkeye herkes geldi bir türlü teknik direktörlüğe Lucien Favre gelemedi. Şu adamı alıp bir takım başına koysa da zevkle oturup izlesem.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    VP hakkında kuşkularım var. Bu ülkeye ne zaman hedefleri olan bir teknik adam gelse en kötü şekilde ayrıldı bu ülkeden. VP hakkındaki en büyük kuşkum da eğer olası bir ŞL ön elemesi elenmesi sonrası alacağı tavır. Eğer yelkenleri suya indirirse o zaman işimiz iş olur.

Ben bu sene ŞL gidip, 3. olarak Avrupa ligine kalmamıza çok sevinirim. Şu kadro ve bizim kura şansımızı göz önüne alırsak o kupayı 2. kez çok rahat getirir bu ülkeye kağıt üzerinde.

VP'ya "winner" bir hoca diyorlar ama bana pek öyle gelmiyor. Porto ve Olympiakos kendi liglerinde formayı sahaya atsalar zaten şampiyon olur. Oynatacağı oyunun fazla kapalı kutu olduğunu düşünüyorum. Hücum oynayacağız eyvallah da sen sistem olarak ne düşünüyorsun?

Van Persie'yi tek forvet oynatacak gibi gözükmüyor. Bence bu takımda Diego kesinlikle yer almalı özellikle Persie ile iyi işler yapabileceğine inanıyorum.

Şu ülkeye herkes geldi bir türlü teknik direktörlüğe Lucien Favre gelemedi. Şu adamı alıp bir takım başına koysa da zevkle oturup izlesem.
    Benim de 4-4-2 konusunda tereddütlerim var. Lucien favre genç ve potansiyelli oyuncular ile iyi teknik direktör.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Boş !? Göreceli konuşmak için yaratılmışsın dostum. Ne kadar zor olabilir ki sinirlenmemek.

Mesaj Yetkileri