Taraftar yönetim istifa diye tezahurat yaparken acaba aziz gene satılmış köpekler diye bağırmışmıdır .Şahsen bugünkü maçta tek merak ettiğim nokta buydu.
Taraftar yönetim istifa diye tezahurat yaparken acaba aziz gene satılmış köpekler diye bağırmışmıdır .Şahsen bugünkü maçta tek merak ettiğim nokta buydu.
Umarım P.tesi'de takım mağlup olur ve İ.K denen kukla gider tez zamanda.
Ve bir şekilde şu kulübe bir darbe yapılması gerekiyor A.Y denen kişiyide indirmek gerek.
Bu maçlık düşüncem değildir kesinlikle 7 puanlık fark açıp 3 puan geriye düştük, adam Emenike'yi kazancam diye ligi sattı.
Şimdi de kalkmış Uygar'ı kazandık diyor. Kimi kandırıyorsun hoca sen adamı ligde 1 dk. dahi oynatmamışsın, nerede kazandın Fifa'da mı kazandın hayırdır?
Defolun gidin lütfen.
Fernandao'nun golünde yere atlamayip öyle duran Mert Günok icin hem Bjk'li hem Fb'li arkadaslari Uefa'ya mail atmaya cagiriyorum böyle rezillik olmaz![]()
Başkanlık için Saran yine aday olamayacak ona yanarım.
Aziz Yıldırım'ı tebrik ederim 17 yıllık başkanlığında 9. GS şampiyonluğu için. Büyük ihtimalle kongrede yine seçileceğinden GS'nin en az 2 şampiyonluğu garanti..
Teşekkürler bu gurur senin Aziz Yıldırım..
Gidenler :
Egemen
Bekir
Webo
Diego
Kayt
Emenike
Selçuk
Kadlec
Holmen
İki tane merkez orta saha bir tanede stoper bu sezonluk yeter. Zor birşey değil inanıyorumki yeni gelen hoca bunu yapacaktır.
Ayew alınabilir mesela sözleşme durumu da bitiyordu . Khedira da olabilir
Topal - Khedira - Ayew bence kulağa çok hoş geliyor
Stoper de mümkünse Güney Amerikalı olsun.O adamlarla bizim kanımız uyuşuyor
Hoca için ilk adayım da Jesus hocam olmazsa Spaletti hocam o da olmazsa artık İsmaille devam![]()
![]()
![]()
Last edited by erdem344 : 26.Mayıs.2015 at 08:10
A.Yıldırım yine başkanlığa day olduğunu açıkladık..Çok mu şaşırdık..
Ölene kadar herhalde GS'nin şampiyonluğu 35-40 Fb'nin en fazla 25 olur..
Keşke Fenerbahçe'de de eleştirilen Galatasaray camiası gibi bir camia olsa da kuklalar değil özgür iradeler oy kullansa.
Biz süperiz demiyorum ama en azından demokratik bir ortam,seçim oluyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aziz bırakmaz başkanlığı, o kadar kirli, pis parayı nerede aklayacak yoksa ??
Steam ID : byildirim04
Gene birilerine sarmış aziz yok gazete yazdılar da bırakmadım felan iyice çocuk oyuncağı yaptı yönetimi. Gene seçilecektir... nasıl olsa yönetim kurulu onun adamlarından oluşuyor , seçim yapmasın daha iyi .
kuyt,webo,krasic,kadlec,alves,holmen takımdan ayrılacak oyunucular. bunlar dışında kimse takımdan ayrılmaz. belki selçuk.
aziz başkan şampiyonluğu unutturacak birşeyler yapmak peşinde şu an. bunlar klasik herkesin bildiği şeyler artık. yabancı sınırının da kalkmasıyla güzelce bir şov yapacak gibi bu transfer dönemi.
2 stoper, sağ bek ve forvet transferi bekliyorum.
volkan
gg-transfer-transfer-caner
topal-meireles(emre)
emenike-diego-stoch
sow(transfer)
şeklinde yine önümüzdeki sezonu geçiririz.
Emreyle volkan olduğu surece bu takımdan hayır gelmez aziz y. Bıraksa da ali koç gelse keşke
sportif direktör tüm forvetlerin satılmasını istemiş. pereira'da böyle düşünüyor sanırım.
nani ve quaresma'yı şart koyarak imza atmış deniyor, önümüzdeki günlerde göreceğiz. forvet içinse mitroglou'yu istemiş.
Nani haberleri gerçek. Pazartesi görüşme için İstanbul'a geliyorlar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Nani gelse müthiş olur![]()
Yazık bu Fener'e . Aziz Yıldırım'ın oyuncağı oldu gene.
steam : aytekin79
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Güldürmeyin kendinizi. Mesele Nani değil ki kardeşim. Şükür ki siz 17 senedir memnunsunuz bu adamdan yoksa biz nasıl 9 şampiyonluk kazanırdık ,4. yıldızı takardık, Avrupa şampiyonu olurduk efendime söyliyim her türlü başarı nasıl gelirdi ,bu biatçı kafayla devam edin siz![]()
Bu sefer kendisine bulduğu kukla Avrupadan
Tapatalk'tan gönderilmiştir.
Gelecek ay Aziz Yıldırım gider, Ali Koç gelir bir devir kapanır. Bu sezon Aziz Yıldırım ile başlamaz, en fazla 5 hafta dayanır ya da stadı tamamen kapatır. Öyle üç beş transferle kulübü içine soktuğu başarısızlık örtülemez.
...
Gereksiz tartışma oluyor diye GS sohbet alanına girmiyordum, artık buraya da girmemek lazım herhalde.