Sayfa 889 / 896 İlkİlk ... 389789839879887888889890891 ... SonSon
26,641 ile 26,670 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post

İşin başına profesyoneller geçince böyle oluyor işte. Galatasaray ise eski topçularını sportif direktör yapmaya devam etsin. Oyuncu bilgisi 0, futbol bilgisi 0, finansal yönetim 0. Bu sene Fenerbahçe iyi başlarsa ligi domine eder ve rekor puanla şampiyon olur. İyi başlangıc önemli. Kötü başlarsa, kötü gidebilir.
    Ben de olsam bu kadroyu kurduktan sonra kaleyi boş bırakırdım. Kaleciye maç başı para vermekten kurtulurdum en azından.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post

İşin başına profesyoneller geçince böyle oluyor işte. Galatasaray ise eski topçularını sportif direktör yapmaya devam etsin. Oyuncu bilgisi 0, futbol bilgisi 0, finansal yönetim 0. Bu sene Fenerbahçe iyi başlarsa ligi domine eder ve rekor puanla şampiyon olur. İyi başlangıc önemli. Kötü başlarsa, kötü gidebilir.

Eğer bu kadroyu lig için kuruyorlarsa çok yazık. Zaten ligde ya GS ya biz Şampiyon oluyoruz. Şampiyonluk için bu kadar paraya gerek yok . Bizim hedef ilk olarak ŞL grupları olmalı, gruplara kalırsak zaten öffff ortalığın tozunu dumanına katarız
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben de olsam bu kadroyu kurduktan sonra kaleyi boş bırakırdım. Kaleciye maç başı para vermekten kurtulurdum en azından.
    GS'lilere yanlış anlamasın sakın ama Bugün tesadüfen bir GS forumuna girdim Onlarda FB 11 dizilişi yapmışlar onlarda takımı 10 kişi bırakmışlar ve haklı olarak acayip isyandalar. Zlatan'ı istiyolar hoca da galibe Niasse yada Gomez falan diyormuş
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

FM'de olsak bu kadroyu ilk yıl kurmanın imkanı yok Terrenao editör'e girip takıma biraz reputation basmış sanırm Oyun yapımcılarına da bir mesaj ulaştırmak lazım. Bu takımın arkasında Ali Koç, Nihat Özdemir, Ferit Şahenk, Murat Ülker v.b zenginler var. Fakir değilik ilk yıl FM'de bol bol para ve istediğimiz oyuncuyu almak istiyoruz

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Helal olsun abi diyecek başka bi kelime yok. Bıyık Reis'e saygılar, selamlar
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şaka maka takımın en kötü futbolcuları Gökhan Gönül ve Volkan mı bana mı öyle geliyor . Resmen çağ atlattılar takımı ama benim aklım hala Ospina'da, bu gidişle orta saha da hallolacak gibi duruyor stoper de transfer olmasa bile formda bir Alves 1 sene daha götürebilir bizi ama o kaleciyi alacaktık işte o zaman mükemmelliğe ulaşırdık. Bu kadar iyi bir yapılanmayı ve kaliteli oyuncu transferlerini çok kısa bir sürede gerçekleştirenlere helal olsun. 40 yıl düşünsem bir Türk takımının böyle bir süreç geçireceği aklımın ucundan geçmezdi. Umarım şu şampiyonlar liginde yarı final garanti, UEFA kupasını kesin alırızcılar da dünyaya ayak basar da iyi bir sezon geçiririz. Zaten şans verilse bu takımın başarısız olmasına imkan yok. Orta sahaya da Feyenord'daki çocuk dışında adı geçen hiçbir oyuncuya sevinmem, Ramires belki. Hele Dembele'yi hiç istemiyorum, zamanında ben de çok severdim Dembele'yi ama son 2 senede özellikle tam bir çöp oldu. Onun ve Paulinho'nun oynadığı maçlarda Tottenham hep kötü futbol oynadı, çünkü topu alıp kendi etrafında dönüp oyunu yavaşlatmaktan başka bir şey yapmıyor. Şöyle genç, çevik ve top sürebilen orta saha lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Birde orta sahaya Clasie gelse daha ne istenir.Söylentiler var insallah dogrudur.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sol bek ile orta sahaya takviye lazim ozaman cuk oturur takim

Orta sahaya da Ramires geldi mi tamamdır

Nesil
    2014

Çok sıkıldım ne zamandır transfer yapmıyoruz.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İsmail -> Pereira
    Webo -> Fernandao
    Selçuk Şahin -> Souza
    Egemen -> Kjaer
    Bekir -> Ba
    Mert Günok -> Fabiano
    Kuyt -> Nani
    Emenike -> RvP

Şimdi de Emre -> Ramires?

Terreano efsane olmaya doğru ilerliyor. Bu kadarını hayal etmiyorduk biz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    İsmail -> Pereira
    Webo -> Fernandao
    Selçuk Şahin -> Souza
    Egemen -> Kjaer
    Bekir -> Ba
    Mert Günok -> Fabiano
    Kuyt -> Nani
    Emenike -> RvP

Şimdi de Emre -> Ramires?

Terreano efsane olmaya doğru ilerliyor. Bu kadarını hayal etmiyorduk biz.

Çok mantıklı duruyor. Kendi payıma Ramires'in gelmesini aşırı isterim ama aç ve kalite bir topçu bize daha faydalı olur.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Bende alacakları ücreti çok merak ediyorum açıkcası..

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Efsane bir transfer oldu RVP..

İmza paraları,yıllık ücretler vs vs umarım bu transfer planlamasının sağlam bir finans kaynağı vardır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

robben haberleri vardı 1907medyada bakalım menejeri teklif etmiş bize 2 yıllık 18 milyon dolar önermişiz

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Umarım bu kadar transfer iyi uyum sağlar..Fiyasko ile sonuçlanmasın..Benim ayrıca 4-4-2 sistemi konusunda çekincelerim var

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

[MENTION=297426]Barak[/MENTION]

Ben güldüm güleceğime,şimdilerde bir sinir harbi yaşıyorum,şimdi Fenerbahçe yıldız transferi yaptı ya bizim de onların ki gibi transfer beklediğimizi düşünüp,bütçe yok,biz onlar gibi transfer yapamayız,biz şampiyon takımız onlar transfer yapmak zorunda bilmem ne ayağına yatıyorlar ona çok sinirleniyorum.

Bana kalsa o takımda Sabri'den tut Selçuk İnan'a kadar bir çok kişinin gönderilmesi lazım.Geçen yıl Beşiktaşlıların illallah ettiği Dany'yi ilah yapıp takıma geri soktular zaten.Güleceksen ona gül bence,Sabri ve Sercan'ın geçen sene ki performanslarına göre takımda kalmaları gülünecek bir durum değil sadece Sabri'nin ücreti uçuk.Bir de çıkmış artist artist konuşuyor beni gerçekte görseler titrerler,imza isterler diye,ya sen kimsin ki ya,bu gözler Ibrahimovic görmüş seni görünce mi titreyeceğiz.

Ramires transferine yorum yapmam gerekirse Fenerbahçe'ye uygun oyuncu olduğuna inanmıyorum,daha böyle orta saha gibi orta saha alabilir Fenerbahçe,Ramires tam pozisyonu olan bir oyuncu gibi gelmiyor bana.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu işler kağıt üzerinde olsaydı Real Madrid bu sezon hem ŞL'yi hemde ligi alması lazımdı. Gareth Bale'e 100 milyon euro verdiler de ne oldu. Önemli olan takım olabilmek. Takım olduktan sonra iyi bir kadron varsa tüm kupaları domine edersin zaten.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kalite farkı diye bir şey var. Bu iş sırf uyum ile olsaydı Real Madrid de bütün transferleri Akhisar üzerinden yapardı o zaman.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Yalnız Uyum ile Takım Olabilmek Arasında Dağlar Kadar Fark Var İkisi Aynı Şey Değil.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Yalnız Uyum ile Takım Olabilmek Arasında Dağlar Kadar Fark Var İkisi Aynı Şey Değil.
    Uyum sağlamak, her beraber hareket edebilmek, bir bütün halinde olabilmek, takım olmak. Farklı olduğunu düşünmüyorum. İfade etmenin alternatif yolları.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Eğer Uyum ile Takım Olabilmek Aynı Olsaydı Amatörde Bir Mahalle Takımı Herkesi Dize Getirirdi. Senin Dediğin Tabir Ömer Üründül Misali Kollektif Futbol ile Alakalı.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Eğer Uyum ile Takım Olabilmek Aynı Olsaydı Amatörde Bir Mahalle Takımı Herkesi Dize Getirirdi. Senin Dediğin Tabir Ömer Üründül Misali Kollektif Futbol ile Alakalı.
    Senin dediğin kalite farkı işte. Ne kadar takım olursan ol belli bir seviyenin üstünü göremezsin. Safi yetenek futbolda en önemli şeydir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Galatasaraylıyım ama fena güldüm, süper olmuş.

Nesil
    2014

Yanlız Josef'e imza tören'in de baktım da Topal'la birlikte orta saha da ahtapot gibi top geçirmezler ikiside kavak gibi maşallah
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Kalite farkı diye bir şey var. Bu iş sırf uyum ile olsaydı Real Madrid de bütün transferleri Akhisar üzerinden yapardı o zaman.
    Sadece ne kalite nede uyum yeterli olmaz elbette. Mehmet abi'de söylemiş sadece uyumla olsa mahalle takımları büyükleri dize getirirdi diye. Takımında kaliteli kilit oyuncuların olması bir avantajdır. Fakat bu oyuncuları uyum içerisinde oynatmak ve hep birlikte takım olabilmekte çok önemli. Benim orada demek istediğim Dünya'nın en iyi takımı diye kadro kursak kağıt üzerinde, o takım sahada bizim hayal ettiğimiz gibi oynamayabilir. Herşeyden önce takım olmak önemli, takım olurkende takımında yıldız oyuncuların olması da önemli. Yanlış anlaşılmasın.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2014

Aziz Yıldırım müjdeyi verdi: "İki yıldız daha!"

Topuk Yaylası yolculuğundaki sohbette başkan Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Arda Turan'ın Barcelona'ya transferine çok sevindiğini belirterek, "Arda keşke daha büyük bonservis bedellerine transfer olsaydı. 60 ya da 80 milyon Euro olsaydı. Türkiye için önemli bir transfer" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım, taraftara yeni transferlerin de müjdesini vererek, şampiyonlar ligi'nde gruplara kalınması halinde 2 üst düzey transferin yapılacağını belirtti.

Başkan Yıldırım, son transferlerden sonra taraftarın kulübe olan ilgisini anlattı ve loca fiyatlarına zam yaptıklarını söyledi. Yıldırım, "Localara zam yaptık. %10 ile %20 arası. Yaptığımız zamma rağmen, loca satışlarımız tamamlandı. Sırada bekleyip, yaptığımız zamdan daha fazla para teklif edenler var ama kabul edemiyoruz. Çünkü satışları gerçekleştirdik" diye konuştu..

Geçen sezon bu tarihte 11 bin kombine satıldığının altını çizen başkan yıldırım, bugün itibariyle 19 bin kombineye ulaştıklarını ve hedeflerinin 35 bin olduğunu söyledi.(Lig TV)
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Ekşioğlu, "Robin van Persie transferinde kulübü ve kendisi açısından hiçbir problem yoktur. İstanbul'a geliş tarihini sizlere bildireceğiz" diyerek Sarı-Lacivertli camiaya müjdeyi verdi.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

RvP için devreye Beşiktaş'ın da girdiğini yazıyorlar, doğruluk payı var mıdır?

Nesil
    2014

%100 hayal ürünü, haberin içeriği sözde bir garson'dan gelen duyum
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Mesaj Yetkileri