Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Shaktar Donetsk / Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Fenerbahçe - Shaktar Donetsk / Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu

Umarım yönetici arkadaşlar kızmaz ama totem amaçlı konuyu açayım dedim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sen açmasan kimse açmazdı belki de, anketi de olsa iyi olurdu. Tek farklı galibiyet bekliyorum, zor olsa da inanmış durumdayız böyle ciddi rakipler bizi daha çok kamçılıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe iyi bir hazırlık dönemi geçirdi ama başka bir Ukrayna takımı Dnipro'ya yenildiler. Her iki yöne de gidebilir maç.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Alex'i kesersek oyundan gerisi gelir bence.Skor tahminim 3-1

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

fenerin işi çok zor macın ilk yarısı 0-0 bitmesi mucize oldu shaktar ın en az 3 net gol pozisyonu var. fener bu kadro yapısıyla oynarsa avrupa zor lig bile zor ileri kimi koyarsan koy sonuc olmaz ortasaha cok kötü josef mehmet ikilisi hic ileri oynayamıyor fenerde tamamen oyun diego ve nani nin teknik becerisine bakıyor suanda zaten ilk yarıda shaktar mehmet ve josef ikilisine hic baskı yapmadı tamamen diego ve nani üzerine yogunlasmıs durumdalar ve nani cok fazla top kaybı yaptı. fener orta sahasında iki yönlü bir oyuncu olsa cok farklı bir takım izleriz. iki defansif ortasaha olmasına ragmen shaktar inanılmaz bosluk bulup acaip goller kacırdı.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

İlk yarı affalladı takım fakat ikinci yarı toparlardı , Topal'ın hatası dışında atak kısmında Shaktar yokları oynadı.. Meireles-Souza orta saha ikilisi olması lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

maç 0-0 bitti josef kesinlikle fener ayarında bir oyuncu degil. meireles oyuna girince mehmet in yerine fener biraz daha iyi gözüktü ve fernandao ile net bir pozisyon yakaladı ancak olmadı mac boyunca fenerin 2 tane gol pozisyonu vardı fernandao nun iceri cevirdigi pozisyon ve van persie nin vuramadıgı pozisyon. fener ilk resmi macı oldugu icin kötü olabilir ancak ortasahaya kesinlikle adam sart bu acıkca görüldü. shaktar istedigini aldı ilk yarı bir sürü pozisyon yakaladılar ancak ikinci yarı geri cekilip macı bitirmeye calıstılar onlarında sadece taison ile bir pozisyonu vardı ikinci yarı.
    ikinci macta fener yine bu diziliş ile cıkarsa tur shaktarın olacaktır.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    maç 0-0 bitti josef kesinlikle fener ayarında bir oyuncu degil. meireles oyuna girince mehmet in yerine fener biraz daha iyi gözüktü ve fernandao ile net bir pozisyon yakaladı ancak olmadı mac boyunca fenerin 2 tane gol pozisyonu vardı fernandao nun iceri cevirdigi pozisyon ve van persie nin vuramadıgı pozisyon. fener ilk resmi macı oldugu icin kötü olabilir ancak ortasahaya kesinlikle adam sart bu acıkca görüldü. shaktar istedigini aldı ilk yarı bir sürü pozisyon yakaladılar ancak ikinci yarı geri cekilip macı bitirmeye calıstılar onlarında sadece taison ile bir pozisyonu vardı ikinci yarı.
    ikinci macta fener yine bu diziliş ile cıkarsa tur shaktarın olacaktır.
    Ben de aksine Souza'yı çok beğendim 2. topları iyi topladı defanstan topları iyi çıkardı.. Meireles girince de ileri top taşıma sıkıntısı kayboldu..

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Ben de aksine Souza'yı çok beğendim 2. topları iyi topladı defanstan topları iyi çıkardı.. Meireles girince de ileri top taşıma sıkıntısı kayboldu..
    Souza iyi oyuncu ama 2 Defansif orta saha yanlış karar kanımca

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kjaer tam bizim aradığımız adammış ya. Ben adama resmen aşık oldum, hasta oldum. Tamam iyi adam biliyoduk ama bir oyuncu bir takıma cuk oturur mu ya?

Kjaer de çok meziyet var çook.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

En azından gol yemeden bitirdik maçı, ilk yarı çok kötü sonuçlar olabilirdi. Sağ kanadımız olmadan oynadık resmen, Caner de bütün ortaları saçma sapan yaptı. Bireysel performanslar ve sakatlıklar olabilir geçici durumlardır ama orta sahanın göbeğinde ciddi bir sıkıntı olduğu açıkça ortada. Ben genel olarak Souza'yı beğeniyorum ama bizim takım için gereksizdi. Bir de o maliyete alınacağına üstüne biraz daha verilerek daha kaliteli bir oyuncu da alınabilirdi. Orta sahanın göbeğinde top çıkaracak bir oyuncumuz olmadığı için mecburen kanatlara yöneliyoruz, orada da beklere çok iş düşüyor. Bugün 2 bekimiz de kötü olunca da bu şekilde rakibi açmakta zorlanıyoruz. Kjaer de harika bir defans, tek sıkıntısı kafa ile top karşılarken topu nereye indirdiğine bakmıyor genellikle. Shaktar istediğini aldı ama ben iyi oynadıklarını düşünmüyorum, deplasmanda bu maçın kopyası yaşanabilir. Biz geride beklesek bu seferde onlar gol atamayacak gibi duruyor. Deplasmanda bekleyip kontra kovalamalıyız, umarım Şener de cezalı değildir çünkü Gökhan uzun süre yok galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

topal ın josef den ne eksigi var ? bence fazlası bile var topal varken gereksiz bir transfer josef. bn gördügüm kadarıyla sadece bi kac top kesti onun dısında hic bir etkisi olmadı maca ne ileri pas yaptı ne sorumluluk aldı ama tam olarak defansif anlamda birsey yaptıgını da düsünmüyorum. topal ın yanına iki yönlü bir ortasaha oldu mu fener cok can yakar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cok pozisyon vermisiz saktar kotu oynsdi diyorsunuz ama herifler bir cok net pozisyonu harcamis 2 tanesini atsalar biz suan avrupa ligine konsantreydik

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

shaktar daha iyiydi macin genelinde..

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Ben de Josef'in 8M edecek kadar olduğunu düşünmüyorum açıkçası, o paraya biraz daha katıp üst düzey bir oyuncu getirilebilirdi.

Bir de ben Meireles'i çok beğeniyorum.Dikkat ettim de, kimse yaptığı ideal 11'lerde bu adamı koymuyor.Bence kesinlikle ilk 11'de yer alması gereken isimlerden.

İlk yarı net Shakhtar çok daha iyiydi.Çok güzel organize oldular ve önemli pozisyonlar harcadılar.İkinci yarı Fenerbahçe toparladı ve maça ortak oldu.Ukrayna'daki maç çok zorlu geçecek, bu kadar yatırımdan sonra Şampiyonlar Ligi'ne kalınamazsa gerçekten yazık olur.

Bu arada, Fenerbahçe doping testi pozitif çıkan Fred'in oynatılmasıyla ilgili başvuru yapmış diyorlar, bakalım oradan da bir şey çıkacak mı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Banega View Post

Bu arada, Fenerbahçe doping testi pozitif çıkan Fred'in oynatılmasıyla ilgili başvuru yapmış diyorlar, bakalım oradan da bir şey çıkacak mı.
    birsey cikmaz.. yapilan basvuru cok sacma bileginin hakkiyla eleyeceksin adamlari.. böyle sacma sapan oyunlarla diskalifiye edilmelerini beklemesinler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

belki bardağın dolu tarafından bakıyorumdur bilmiyorum ama takımı hücum dışında beğendim.

takım gerçekten çok iyi basıyor rakibe. fazla pres yapıyoruz ve bunu boşa yapmıyoruz. josef başta olmak üzere, diego,nani,fernandao hatta tabiri caiz ise bi' tarafını kaldıramayan(bana göre) sow bile pres yaptı.

savunma başımızı ağrıtacak. apaçık net ortada bu durum. kjaer ve bruno gibi iki yavaş stoper ile savunmayı orta sahaya kurmak intihar. bu durumdan vazgeçmeyecek gibi duruyor vitor ama acilen vazgeçmeli. takım birbirine inanılmaz yakın oynuyor. bu da geniş alana yayılıp hücum organizasyonu yapmamızı kısıtlıyor fazla top kaybına neden oluyor.

fernandao bu takımın şimdilik tek forveti. ne sow ne persie önümüzdeki 1 ay fernandao'yu yedek kulübesine oturtamaz.

genel olarak iyi, fakat şanssız bir gece geçirdi fenerbahçe tam anlamıyla.

takıntılarından vazgeçerse hoca bu takım çok iyi yerlere gelecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    birsey cikmaz.. yapilan basvuru cok sacma bileginin hakkiyla eleyeceksin adamlari.. böyle sacma sapan oyunlarla diskalifiye edilmelerini beklemesinler...
    UEFA'nın kuralları katı değil miydi ? En ufak bir şüphede takımları men ederiz diyen bunlar değil miydi? Bence bir yaptırım olacak eğer diğer testide pozitif çıkarsa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Nani dün kötüydü ama arkasında Hasan Ali'nin oynaması sıkıntı olabilir. Zira Hasan Ali'ye zorda kalmadıkça pas atmamaya çalıştı.
    Diego enfes oynadı. O da olmasa topu hiç ileriye götüremeyeceğiz.
    Josef'i çok beğendim. Her takımda beğenilmeyen ama hocaların da mutlaka oynattığı görev adamları vardır ya kendisi işte tam olarak ondan. Ekstra hiç iş yapmadığı söylenmiş ama Matic'de Busquets'de ekstra iş yapmayan adamlar. Topal böyle değil, Topal daha defansif bir isim.
    Ben tur için umutluyum, bakalım haftayı heyecanla bekliyoruz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2014

Zaten maç içerisinde Diego'ya bir not kağıdı geldi ya onun içinde Hasan'a pas atmayın yazıyomuş
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Kjaer çok iyide yanına hızlı adam şart, Alves'le olmaz bu iş, dün ilk pozisyonda rakibi yakalayamayınca indirdi gene aşağı
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Kjaer çok iyide yanına hızlı adam şart, Alves'le olmaz bu iş, dün ilk pozisyonda rakibi yakalayamayınca indirdi gene aşağı
    alves le alakasi yok hocanin sistemiyle alakali defans orta saha ve hücum hatti birbirine cok yakin oynuyor haliyle defans cizgisi önde olunca defansin arkasina iyi sarkabilen hizli bir forvet oldumu isi zor bu defansin.. pereira sacma sapan bir dizilisle oynatti takimi diego oynayacaksa tek forvet sart diego ile cift forvet olmaz ayni zamanda hücumcularin sürekli geri gelmesi de ileride cok büyük sIkinti yaratir kondisyon acisindan..

josef sahanın yıldızıydı ama bizim aradığımız adam değil bize 8 numara lazım

deplasmanda turu atlarız bence

Nesil
    2006
    Yer
    06

Maç nasıl gidiyor ? İzleyen var mı .

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Berbat gidiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

4-4-2 saplantısı ile bu hoca aralık ayını göremez..Verilen paralara yazık..

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Sen geçen sene bu paranın yarısını harcasan ve adam gibi hoca getirseydin şimdi Ş.ligindeydin..Gerisi boş..Ben açıkçası ligden de umutsuzum..2 forvet diego ve nani OYNAYAMAZ

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ismail kartal zamanındaki fenerden daha kötü bir fener.

bu hoca 6 mac sonra kovulur. ayrıca bu joseph i begendigini söyyleyenlere hayret icinde bakıyorum bizdeki yeteneksiz diye tabir edilen veli kavlak bile bu adamdan cok daha fazla ileriye top atıyor. aynı savunmayıda yapabiliyor.

mehmet topal varken bu adama verilen paralara cok yazık..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

normal sonuc. hazirlik acisindan 1 ay onde, takim olma acisindan 10 yil onde olan bi takimdi shakhtar. daha kurada cektigimiz gun turu keybetmistik aslinda. vitorun da orantisiz hucum taktigi bu durumu pekistirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Shaktar zehir gibi takım. Çok organize oynadılar. Kontraya çok iyi çıkıyolar.

Vitor Pereira'nın atılmasına kadar çok iyi oynuyodu aslında Fenerbahçe. Hoca atıldı üzerine penaltı gelince olay koptu zaten.

Pereira bence sahadan atılıcak kadar kötü bi hareket yapmadı ama oyuncu bu durumu kullandı hocayı attırdı bence. Genede gereksiz bi hareketti pahalıya mal oldu.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri